Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dopiero od niedawna sie staramy z mężem, ale co sie okazało problemem u mnie jest brak owulacji...teraz mam pierwszy cykl ze stymulacja, z usg lekarz kazal zaplanowac randke z mężem w czwartek i sobote :p mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie trzymam też kciuki za pozostałe satarjące się dziewczyny
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Joanka87 wrote:Hej dziewczyny, dopiero od niedawna sie staramy z mężem, ale co sie okazało problemem u mnie jest brak owulacji...teraz mam pierwszy cykl ze stymulacja, z usg lekarz kazal zaplanowac randke z mężem w czwartek i sobote :p mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie trzymam też kciuki za pozostałe satarjące się dziewczyny
Hej a co masz na ta stymulacje? Ja tez nie mialam owu i bylam stymulowanaPcos
-
Lola_M wrote:Hej a co masz na ta stymulacje? Ja tez nie mialam owu i bylam stymulowana
-
Joanka87 wrote:Clo plus estrofem na endometrium no i duphaston. Wczoraj na usg pięknie urósł pęcherzyk więc jak na razie coś się przynajmniej ruszyło Widzę, że Ty już w ciązy jak szybko po stymulacji wyszło?
W sumie to byly trzy pierwsza z clo ale nic nie uroslo pozniej lametta duphaston i zastrzyk owitrelleJoanka87 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Aguś przykro mi Ale mam nadzieję, że właśnie teraz zaczął się Twój szczęśliwy cykl
Moja @ się wyciszyła jak zaczarowana W nd tak dała czadu jakby już miała ruszyć, a teraz od czasu do czasu zaboli.
No ale ma termin dziś lub jutro No i potem zobaczymy.
Muszę wrócić do basenu żeby się wyciszyć bo kiepsko mi to idzie. Może jakieś inne zajęcia... ale z organizacją czasu ciężkoAguś 90 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim kobietkom powoli zaczynamy z Mężem myślec o maluchu - póki co nie nastawiamy sie, ze to musi być juz i teraz jednak jak sie zdarzy - bede szczęśliwa zapraszam do rozmowy i do mojego wykresu - to moj pierwszy i zupełnie nie wiem jak go interpretować - jeśli ktoś ma ochotę pomoc zapraszam do komentowania wykresu
Powodzenia Kobietki
1 cykl starań = ciąża -
Cześć wszystkim Mam nadzieję, że mogę się do was przyłączyć to juz 3 cykl starań i niestety bezowocny. Od 4 lat biorę leki na hiperprolaktynemie (dostinex). Marze o dziecku już od 3 lat ale zawsze coś stało na drodze, a to poczatek pracy, nieskończone studia itp. W końcu wszystko jakoś sie ułożyło i zaczęliśmy starania o dzidziusia. Jestem właśnie po owulacji, mam nadzieje ze tym razem sie uda
Annahanna89, futuremama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę wszystkim aby na te nadchodzące święta spotkała nas miła niespodzianka.
W poniedziałek rano odstawialam anty, od wtorku strasznie źle się czuję, tak dziwnie, zawsze robiłam po 3 tyg anty przerwę i czułam się normalnie dostawałam krwawienia i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 18:15
-
Lola_M wrote:A kiedy odstawiaszMamaIgnaca
-
Wlasnie zrobilam test 23dc i to o godz 18... Glupia jeszcze raz glupia. Przeciez wiem ze nawet jesli to i tak by nie wyszedl ale wkurzylam sie mimo wszystko. Kobiety glowa jest jednak skonstruowana bardzo dziwnie przynajmniej moja..
Witam nowe dziewczyny:)Zaneta92 -
Zaneta92 wrote:Wlasnie zrobilam test 23dc i to o godz 18... Glupia jeszcze raz glupia. Przeciez wiem ze nawet jesli to i tak by nie wyszedl ale wkurzylam sie mimo wszystko. Kobiety glowa jest jednak skonstruowana bardzo dziwnie przynajmniej moja..
Witam nowe dziewczyny:)
Hej,te zagladam tutaj jako nowa ; )MamaIgnaca -
Zaneta92 wrote:Wlasnie zrobilam test 23dc i to o godz 18... Glupia jeszcze raz glupia. Przeciez wiem ze nawet jesli to i tak by nie wyszedl ale wkurzylam sie mimo wszystko. Kobiety glowa jest jednak skonstruowana bardzo dziwnie przynajmniej moja..
wszystkie tak mamy ja czekam do rana ale dwa dni temu też przed czasem zrobiłam a nic nie mogło wyjść... -
-
Witajcie troszkę się tutaj pozytywnych rzeczy zadziało...bardzo się ciesze i gratuluję!! dzisiaj mam 26dc a w piątek idę na betę...mam mieszane uczucia-z jednej strony wydaje mi się, że może coś się zadziało a z drugiej nie chcę sobie robić nadziei bo jakichkolwiek objawów brak. Niech już będzie piątek...
-
magdzi wrote:Witajcie troszkę się tutaj pozytywnych rzeczy zadziało...bardzo się ciesze i gratuluję!! dzisiaj mam 26dc a w piątek idę na betę...mam mieszane uczucia-z jednej strony wydaje mi się, że może coś się zadziało a z drugiej nie chcę sobie robić nadziei bo jakichkolwiek objawów brak. Niech już będzie piątek...