X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne nowe staraczki na forum.
Odpowiedz

nowe staraczki na forum.

Oceń ten wątek:
  • m@rtynka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verka, niestety nie mam. Nie mierzyłam temperatury to nie bardzo go wypełniałam.

17u93e5ep5g57u5f.png
  • M&Ms Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rtynka wrote:
    Hej!

Dziewczyny byłam dzisiaj robić bete i wyszła 20,99 mlIU/ml.:)

Muszę powtórzyć w poniedziałek, ale chyba do tego czasu obgryzę pazury z nerwów.

Jak myślicie, można się juz trochę cieszyc (sorki za głupie pytanie, ale jestem pod wpływem lekkich emocji).

No pewnie że można - nawet trzeba :) beta powyżej 5 to ciąża, więc gratuluję!!! <3

f2w343r82gqzimgw.png
  • m@rtynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M&Ms dziękuję :-)

Nie mogłam spać dzisiaj normalnie, taką mam głowę pełną myśli. W Poniedziałek powtórzę bete, zobaczyć czy wszystko idzie w dobrą stronę. :-)

17u93e5ep5g57u5f.png
  • marzymisie Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 18:42

• Wyderka28 Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) jestem tu nowa. Musze sie komus wyzalic, bo juz nie chce truc glowy mojemu M. Od 8 miesiecy staramy sie o malenstwo. Miesiac temu na tescie zobaczylam druga baaaardzo blada kreske (byc moze wytwor mojej wyobrazni). Miesiaczka spoznila mi sie tydzien i dostalam krwawien. Trzy dni temu zrobilam test i wyszla druga. Dzis powtorzylam i rowniez sie pokazala. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze dostane dzisiaj okresu :( Na lekarza tak czy inaczej musze czekac do wtorku, bo na urlopie jestesmy.

• marzymisie Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• misia_ Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyderka28 wrote:
    Witam ;) jestem tu nowa. Musze sie komus wyzalic, bo juz nie chce truc glowy mojemu M. Od 8 miesiecy staramy sie o malenstwo. Miesiac temu na tescie zobaczylam druga baaaardzo blada kreske (byc moze wytwor mojej wyobrazni). Miesiaczka spoznila mi sie tydzien i dostalam krwawien. Trzy dni temu zrobilam test i wyszla druga. Dzis powtorzylam i rowniez sie pokazala. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze dostane dzisiaj okresu :( Na lekarza tak czy inaczej musze czekac do wtorku, bo na urlopie jestesmy.

postaraj się oszczędzać, będzie dobrze :)

zud3vfxmupr3rb8d.png
  • m@rtynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzymisie
    Dzięki :-) :-* już jest owiele lepiej z emocjami

Wyderka28

A jakie masz objawy, które zwiastują okres?

17u93e5ep5g57u5f.png
  • Wyderka28 Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiaczkowac zaczelam w wieku 9 lat. Od tego czasu za kazdym razem jedynym objawem stalym jest rwacy bol w prawym udzie. I czasami jajnikow.

• Wyderka28 Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mieszkam w PL. W UK nie robia takich badan. Pierwsze badanie krwi bede miala w 12 tygodniu. A scan w 5 miesiacu. Lekarz potwierdza ciaze... testem ciazowym:/

• m@rtynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyderka28 czasami objawy ciąży są podobne do tych, które mogą przypominać zbliżający się okres. Musisz się uzbroić w cierpliwość i myśleć pozytywnie :-) będzie dobrze :-* :-)

17u93e5ep5g57u5f.png
  • marzymisie Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Wyderka28 Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam raczej obawy, ze to torbiel :/ no nic nie zrobie jak narazie. We wtorek po przylocie do UK odrazu pojde do prywatnego gabinetu na scan.

• MissHania Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Dziewczyny tylko pozazdrościć :-* trzymajcie sie mocno!

U mnie walka zaczyna sie od nowa.. Ładny wykres, fajne objawy, wczoraj nie przyszła @ a dzis spadek temp i test negatywny. Wiec czekam, niech juz przyjdzie, żebyśmy mogli walczyć w kolejnym, juz 5 cyklu.

• marzymisie Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• marzymisie Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rtynka gratuluje ;)

Wyderka28 bedzie dobrze, dziewczyny maja rację, bóle okresowe sa podobne do ciazowych.

MissHania poki nie ma @ jest nadzieja.

Witam nowe kolezanki ;)

u mnie dzis 25dc i narazie nie ciagnie mnie do testow, chce wytrzymac do 1 lipca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzymisie nie udostepnisz wykresu? miałybysmy podgląd ;)

• MissHania Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny, juz poranne rozczarowanie troche minęło, zbieram energię na nowy cykl :-)

Gosia trzymam kciuki !

• m@rtynka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzymisie

Hej. Już dzisiaj spałam normalnie :-) jeszcze dzisiaj muszę posiedzieć trochę w niepewności i jutro wszystko się wyjaśni, :-) a prawie spisałam ten cykl na straty przez te testy owu.

17u93e5ep5g57u5f.png
‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ