nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
m@rtynka wrote:Hej!
Dziewczyny byłam dzisiaj robić bete i wyszła 20,99 mlIU/ml.
Muszę powtórzyć w poniedziałek, ale chyba do tego czasu obgryzę pazury z nerwów.
Jak myślicie, można się juz trochę cieszyc (sorki za głupie pytanie, ale jestem pod wpływem lekkich emocji).
No pewnie że można - nawet trzeba beta powyżej 5 to ciąża, więc gratuluję!!! -
Witam jestem tu nowa. Musze sie komus wyzalic, bo juz nie chce truc glowy mojemu M. Od 8 miesiecy staramy sie o malenstwo. Miesiac temu na tescie zobaczylam druga baaaardzo blada kreske (byc moze wytwor mojej wyobrazni). Miesiaczka spoznila mi sie tydzien i dostalam krwawien. Trzy dni temu zrobilam test i wyszla druga. Dzis powtorzylam i rowniez sie pokazala. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze dostane dzisiaj okresu Na lekarza tak czy inaczej musze czekac do wtorku, bo na urlopie jestesmy.
-
Wyderka28 wrote:Witam jestem tu nowa. Musze sie komus wyzalic, bo juz nie chce truc glowy mojemu M. Od 8 miesiecy staramy sie o malenstwo. Miesiac temu na tescie zobaczylam druga baaaardzo blada kreske (byc moze wytwor mojej wyobrazni). Miesiaczka spoznila mi sie tydzien i dostalam krwawien. Trzy dni temu zrobilam test i wyszla druga. Dzis powtorzylam i rowniez sie pokazala. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze dostane dzisiaj okresu Na lekarza tak czy inaczej musze czekac do wtorku, bo na urlopie jestesmy.
postaraj się oszczędzać, będzie dobrze -
Gratulacje Dziewczyny tylko pozazdrościć :-* trzymajcie sie mocno!
U mnie walka zaczyna sie od nowa.. Ładny wykres, fajne objawy, wczoraj nie przyszła @ a dzis spadek temp i test negatywny. Wiec czekam, niech juz przyjdzie, żebyśmy mogli walczyć w kolejnym, juz 5 cyklu.
-
nick nieaktualnym@rtynka gratuluje
Wyderka28 bedzie dobrze, dziewczyny maja rację, bóle okresowe sa podobne do ciazowych.
MissHania poki nie ma @ jest nadzieja.
Witam nowe kolezanki
u mnie dzis 25dc i narazie nie ciagnie mnie do testow, chce wytrzymac do 1 lipca
-
nick nieaktualny