nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba nie ma, tez choruje ale nie wiem jak jest leczona to chyba nie ma. Pytam, bo moze lekarze Ci cos wspominali.
Marciaa spokojnie, to Wasz początek starań, jeszxze to nic złego nie wskazuje. Głowa do góry )))
Demsik- mój tez uwaza, że to ważne choć widzę, ze sie wstydzi troche. Mozesz powiedziec cos więcej jak to sie odbywa? Co jesli nie da rady :pppppppp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż szedł sam i nikt nam nawet nie zaproponował ze możemy razem… ale załatwił co trzeba (oczywiście twierdził potem ze cały czas myślał o mnie ale jego wyniki sa ok. Moje tez dobre a dwa lata bez ciazy…
Ja tez chyba sie daje nabrać jak dziecko objawom bo wydaje mi sie ze cos ciągnie w jajnikach i zgagę mam juz drugi czy trzeci dzien a nigdy nie miewam…
Wstrętne te nasze babskie urojenia…
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiem wam dziewczyny, że to nie do wytrzymania jest.. wczoraj miałam załamanie, że sobie wmawiam ale się ogarnęłam i już myślałam, że koniec z wmawianiem, że się nie dam i będę cierpliwie czekać. i co? i dzisiaj dla odmiany boli mnie jakbym miała okres, a okres wypada dopiero za tydzień...