nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:Kochane, nie wiem czy pamiętacie... ból zęba + przeziębienie. Śmiałyśmy się, że to ciąża. Zobaczcie co dziś wyszło
[/URL]
No wielkie gratulacje ciaza jak malowana
Nota_Bene lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Gratki gratki, przez weekend się rozpisałyście, a ja pasuję. Justi nie będę z Tobą testować, bo podjęłam decyzję,że nie teraz najpierw robie z sobą porządek, muszę zrzucić nadwagę-dużą... wczoraj miałam 1 trening z trenerem a dzisiaj ledwo się poruszam, bo rozciągnął moje mięśnie... Ale jest pozytywnie! za jakiś czas bez problemu jak będzie mi "lżej" zacznie mi rosnąć brzuszek nie od jedzenia ale od powiększania się maleństwa
m@rtynka, justi90 lubią tę wiadomość
Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna... -
Agusia szkoda,że mnie opuszczasz w testowaniach! heh ale rozumiem Cie i zrzucenie zbędnych kg na pewno nie zaszkodzi ,a pomoże w zajściu w ciążę. Mam nadzieję ,że nas nie opuścisz na forum? Bądź dzielna na treningach i dawaj znać jak efekty:)justi
-
Ja nie wiem kiedy testuje bo ovu znów mi przesunął owulacje. Najdziwniejszy cykl w moim życiu
Nawet nie zdążyliśmy się porządnie poprzytulac bo tylko raz więc jakby co to będzie cud;) jeszcze wczoraj nie mialam na wykresie zaznaczone owulacji a dzis sie okazało, ze jestem 8dpo.
Fajnie się czyta jak co jakiś czas którejś się udaje. Wszystkim życzę duzo zdrówka a testującym tłustych dwóch krech
Ja zajde w lipcu. To mój plan -
anuschka wrote:Kochane, nie wiem czy pamiętacie... ból zęba + przeziębienie. Śmiałyśmy się, że to ciąża. Zobaczcie co dziś wyszło
Ja tam nawet wspominałam, że moja koleżanka tez miała bóle zęba i przeziębienie, we wczesnej ciąży..
więc można oficjalnie uznać to za objaw
później doszły jej mega zaparcia
Niech zdrowo rośnie -
he he oby oby;)to chyba verka pierwsza testuje bo już 1 lipca i rozpocznie lipcoweczki-ciężaróweczki;)trzymam kciukasyDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam dziewczynki To i ja się dołączę do Was
Mam 32 lata i staram się o pierwszą dzidzię oficjalnie od stycznia,ale wcześniej były zbliżenia bez zabezpieczenia i się nie udało.Od poprzedniego cyklu piję zioła Ojca Sroki num.3 (zaczęłam pić od 4 dnia cyklu dopiero),a teraz lada chwila powinnam dostać @@@.Po dniach płodnych do jeszcze kilku dni wstecz miałam cichą nadzieję,że się udało ,niestety od dwóch dni czuję,że @ zbliża się lada chwila
Kupiłam costagnus ,wiesiołek i plastry borowinowe i zaczynam od tego cyklu stosować.
Dziewczyny od kiedy mierzy się temperaturę ,od jakiego dnia cyklu ? nigdy tego nie robiłam a chcę zacząć i czy taki normalny termometr może być ?
Dodam jeszcze ,że biorę euthyrox 25 na niedoczynność i cukrzyca typ 1 11lat .Trzeba wierzyć ....