nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana M&Ms, powinnaś poczekać jeszcze troszkę i powtórzyć. Tez nie należę do cierpliwych i zdarzało mi się robić tak wcześnie testy ALE czy robiłam wcześniej czy też później to nigdy nie ujrzałam nawet cienia drugiej kreski więc może coś być na rzeczy. Teraz tylko cierpliwości i nie denerwuj się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 08:36
-
M&Ms wrote:chyba pójdę dzisiaj zbadac beta hcg, czytałam, że wychodzi już po 7 dpo. A ja naprawdę wolę wiedzieć, bo urojenia są najgorsze...
-
matuchno kochana, ale nam się narobi wisienek lipcowych;)))na kompot wystarczy;)bardzo się cieszę, bo ja lubię wisienki;)
czekam do 22 na pomyslne wieści;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
M&Ms wrote:nie wiem czy to prawda ale gdzieś na forum czytałam, że czasami testy owulacyjne działają trochę jak testy ciążowe więc mocno trzymam kciuki za Ciebie misia_ a bete też robiłaś czy tylko zwykły test?
-
Hej dziewczynki
Trzymam mocno kciuki za wasze testowanie i pozytywne testy Też słyszałam,że pozytywny test owu może pokazać ciążę ,sama teraz jechałam na testach owu bo nie chciało mi się iść do apteki ,niestety wychodziły negatywne i w ciąży jednak nie jestem ,za to jestem na końcówce @@@@ .Biorę ten costagnus i wiesiołek ,a jutro chyba już zacznę mierzyć temp.i robić okłady borowinowe.
Trzeba wierzyć .... -
M&Ms trzymam kciuki! Dziewczyny czytam Was, ale jestem u rodziców i mało mam czasu na internet. Dziś byłam na drugiej becie i ładnie przyrosła. Z objawów to tylko zaczynają boleć mnie piersi i mam baaardzo dużo śluzu i cały czas myślę że to @..Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Witam dziewczynki
mam pytanko z powodu niedoboru hormonów miałam bardzo cienkie endometrium 3mm w zeszłym cyklu z clo błona 5mm, ale już w kolejnym cyklu z clo w okresie okołoowulacyjnym miała 12mm. Nie wiem co wpłynęło na wzrost (piłam wino czerwone i jadłam migdały) ale w każdym razie mam pytanie. Otórz jak miałąm tą cienką błonę i wywoływany okres no to był słabiutki nie leciało mocno no wiadomo bo nic prawie nie było, ale teraz...myslałam, że skoro błona tak podrosła to i okres będzie obfity niestety prawie żadnej różnicy. Nie był obfitszy...może wiecie dlaczego tak się dzieje? -
nie wiem czy to zależy od grubości endometrium tylko ile nabłonka się złuszcza...może taka twoja uroda, że miesiączki masz skąpe?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:nie wiem czy to zależy od grubości endometrium tylko ile nabłonka się złuszcza...może taka twoja uroda, że miesiączki masz skąpe?
-
Niki moze potrzeba czasu z lekami zeby wróciły normalnie obfite miesiączki? Sama piszesz, że jeszcze niedawno w ogóle nie miałaś, wiec dobrze, że endometrium rośnie i pewnie wymaga to czasu.
A dla zainteresowanych - Oeparol Femina w Superpharm jedt obecnie w promocji za 14,99 za 60 kapsułek