O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana wrote:Dziewczyny chyba się Wam tu jeszcze nie pochwaliłam ale w czwartek zobaczyłam dwie kreski na teście a beta wyszła 335,90
GRATULACJE! Świetne wieści. Życzę dużo zdrówka i pomyślnego przechodzenia dolegliwości ciążowych Będzie kolejny maluszek w 2015 Super!!!!Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySANA to na kolejnym temacie forumowym napiszę: GRATULACJE:) rośnijcie zdrowo, ciąży bez problemów, lekkiego porodu i uśmiechu na twarzy:)
w skrócie: u KOSI potwierdzono bradyarytmię (prawdopodobnie będę miała cc), więc już kolorowo po porodzie nie będzie...muszę pozmieniać plany porodowe, zmienić nastawienie, i poszukać dobrego kardiologa dziecięcego....
oprócz tego serduszka to MOJA KLUSECZKA jest zdrowa.....
więc teraz PLAN jak najdłużej w tym zdrowiu przetrzymać małą w brzuszku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 11:01
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:SANA to na kolejnym temacie forumowym napiszę: GRATULACJE:) rośnijcie zdrowo, ciąży bez problemów, lekkiego porodu i uśmiechu na twarzy:)
w skrócie: u KOSI potwierdzono bradyarytmię (prawdopodobnie będę miała cc), więc już kolorowo po porodzie nie będzie...muszę pozmieniać plany porodowe, zmienić nastawienie, i poszukać dobrego kardiologa dziecięcego....
oprócz tego serduszka to MOJA KLUSECZKA jest zdrowa.....
więc teraz PLAN jak najdłużej w tym zdrowiu przetrzymać małą w brzuszku...
Ja teraz w grudniu ide na badanie czystosci pochwy i w styczniu na hsg, mam nadzieje ze mi wypadanie w miare ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, co u Was słychać?
Przesyłajcie pozytywne fluidy bo coś mam kiepski dzień Chyba pogoda mi nie służy!
Sana- daj znać co u Ciebie!!!!
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny