Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
STORK wrote:I jak wrażenia? Niby nie mam nic do ukrycia, ale jakoś się stresuje. Z dokumentów już tylko to mi zostało.
Też się stresowałam bo pierwszy i jak na razie ostatni raz u psychiatry byłam. Na początku powiedziałam o co chodzi a potem to już gadka szmatka o życiu, czy się lecze na coś, czy biorę jakieś leki, jak ogólnie się czuję itp. Ok. 30 min trwalą wizyta z całą papierologią i było nawet miło. Byliśmy prywatnie bo na nfz długie terminy a jedna pani dr na nfz powiedziała, że ona takich zaświadczeń nie wystawia. Kiedy masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 13:55
-
nick nieaktualnyamygdala wrote:Też się stresowałam bo pierwszy i jak na razie ostatni raz u psychiatry byłam. Na początku powiedziałam o co chodzi a potem to już gadka szmatka o życiu, czy się lecze na coś, czy biorę jakieś leki, jak ogólnie się czuję itp. Ok. 30 min trwalą wizyta z całą papierologią i było nawet miło. Byliśmy prywatnie bo na nfz długie terminy a jedna pani dr na nfz powiedziała, że ona takich zaświadczeń nie wystawia. Kiedy masz wizytę?
Potwierdzam, rozmawiałam z NFZ i Pani poinformowała mnie, że nie ma zaświadczeń na fundusz. Jedyna możliwość to komercyjnie.
Zapisałam siebie i męża. Pani poinformowała mnie, że wizyta trwa ok. godziny. Będą jakieś testy
Staram się myśleć pozytywnie, oby mi się nie trafiła jakaś służbistka. Wizytę mamy we wtorek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 10:58
-
STORK wrote:Potwierdzam, rozmawiałam z NFZ i Pani poinformowała mnie, że nie ma zaświadczeń na fundusz. Jedyna możliwość to komercyjnie.
Zapisałam siebie i męża. Pani poinformowała mnie, że wizyta trwa ok. godziny. Będą jakieś testy
Staram się myśleć pozytywnie, oby mi się nie trafiła jakaś służbistka. Wizytę mamy we wtorek.
WOW testy to poważnie do tego podchodzą ☺ Jak chcesz to sprawdź sobie na Ogrodowej w Warszawie, tam testów nie robią
Ale testy to nic złego, będziecie mieli rozgrzewkę przed testami w OA. PowodzeniaSTORK lubi tę wiadomość
-
dzisiaj dostałam telefon z kliniki ze czeka na nas zarodek! nasze dziecko!! 5 ciodniową blastocystę..dzisiaj jest Dzień Matki..czy to znak??
Bella93, amygdala, STORK, Mag85, Marlena24, Anatolka, gosia81, opu, Asiula86, Justine, Kala 1980 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamygdala wrote:WOW testy to poważnie do tego podchodzą ☺ Jak chcesz to sprawdź sobie na Ogrodowej w Warszawie, tam testów nie robią
Ale testy to nic złego, będziecie mieli rozgrzewkę przed testami w OA. Powodzenia
O! A gdzie? I jaka cena? Na Stryjeńskich płacę 162 PLN/os. -
STORK wrote:O! A gdzie? I jaka cena? Na Stryjeńskich płacę 162 PLN/os.
Centrum zdrowia i psychoterapii Ogrodowaowa 8. Chyba tez płaciłam 160 albo 150. Na pewno nie więcej niż 160 zł. Mieli szybkie terminy i bez problemów poszło.STORK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamygdala wrote:Centrum zdrowia i psychoterapii Ogrodowaowa 8. Chyba tez płaciłam 160 albo 150. Na pewno nie więcej niż 160 zł. Mieli szybkie terminy i bez problemów poszło.
Mój przydomowy psychiatra chciał za zaświadczenie po 500 zł od osoby Ten to dopiero spadł z krzesła -
zizia_a wrote:dzisiaj dostałam telefon z kliniki ze czeka na nas zarodek! nasze dziecko!! 5 ciodniową blastocystę..dzisiaj jest Dzień Matki..czy to znak??
Zizia Twoje dziecko na pewno gdzieś na Ciebie czeka Może to jest właśnie ta chwila, a może po prostu znak żebyś się nie poddawała! Powodzenia ☺zizia_a lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:dzisiaj dostałam telefon z kliniki ze czeka na nas zarodek! nasze dziecko!! 5 ciodniową blastocystę..dzisiaj jest Dzień Matki..czy to znak??
Cieszę się Ziziu - wreszcie dobre wiadomościzizia_a lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:wizyta we wtorek
Ziziu dzisiaj Twój dzień napisz kiedy transfer ... kciukiNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualnyMinął miesiąc od wizyty domowej a u mnie żadnych wiesci nowych poza tym, że mamy być spokojni ... Łatwo mówić.
Ciekawe czy lepiej czeka się na ten telefon czy na werdykt czy przeszło się jakiś tam etap.
Cierpliwości mi brakuje chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 18:23
-
Opu a u Ciebie w OA sami dzwonią? Ile Ci powiedzieli, ze będziesz czekać?
Zizia miałam napisać jak tam wizyta .
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha