#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam przypadki o 4 letnich, 6 letnich dziewczynkach...
Ja miałam 13. -
nick nieaktualny
-
Ja też wiedziałam co i jak a się poryczałam nie wiem czemu
-
Madzix88 wrote:Moja Mama też szybko dostała okres i od 7 roku życia jakoś próbowała mnie do tego przygotować
No powiem wam że coś w tym jest że córki dostają okres wtedy kiedy ich mamy. Ja dostałam jak miałam 14 lat moja mam też miała 14 lat i moja siostra również u nas wszystkich okres zawsze trwał 7 dni. -
A moja miała 10 ja 13 Dostała w górach na wycieczce
-
A ja dostalam jak mialam 12 a moja mama 14. Wiec nie jest powiedziane. Chociaz problemy z okresem mam po mamie bo mama tez tak miala ze przez stres nie miala. Ale jak zaszla w ciaze ktora niestety poronila to jej to ustalo i pozniej juz miala normalnie.Czekamy...
-
Czekamy wrote:A ja dostalam jak mialam 12 a moja mama 14. Wiec nie jest powiedziane. Chociaz problemy z okresem mam po mamie bo mama tez tak miala ze przez stres nie miala. Ale jak zaszla w ciaze ktora niestety poronila to jej to ustalo i pozniej juz miala normalnie.
Kochana Ty kiedyś tutaj napisałaś że jak idziesz do pracy to traci ci się okres. Ale dlaczego? tak się stresujesz w pracy? czy jest to spowodowane czymś innym? -
No jak narazie to mialam same stresujace prace.. W jednej doslownie czulam sie jakbym byla ofiara mobingu.. Przychodzilam do domu to ryczalam.. Ja bardzo sie stresuje wszystkim.. Taka jestem.. Maz mnie wyzywa ze mam przestac sie wszystkim przejmowac ale ja nie umiem.. Ja siedze w domu ale o wszystkim mysle. Nie ma u mnie takiego dnia zebym sie czyms nie stresowala.. Dlatego chcemy jechac chociaz na weekend do Karpacza zebym przestala o tym wszystkim myslec.Czekamy...
-
A przez stres... Chorujemy. Niszczymy siebie od środka...
-
Ja bardzo czesto placze.. Ale wtedy czuje sie lepiej.. Moj maz tego nie rozumie jak mozna sie tak wszystkim przejmowac. Ale ja juz taka jestem.. Mam bardzo slaba psychike.. Ja spojrze na kogos ze placze to ja tez.. Czasem jak moja chrzesnica placze bo ja mama wyzywa czy cos i mi sie zali to tez mi lzy leca same.. Moze dlatego ze ja bardzo kochamm. Jakby byla moja !. Moja bratowa powaznie zachorowala kiedy mala miala 2 tygodnie. I ja sie nia zajmowalam karmilam kapalam wszystko.. Oczywiscie mama mi pomagala ale glownie to ja.I to tak przez miesiac. Wiec chyba to takie zrzycie z nia.Czekamy...