przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja poki moge napawam sie spokojem.. bo juz nieldugo bedziemy wariowac przed biopsja ..
dwa musielismy z mezem kilka rzeczy ustalic..boon ostatnio psychicznie troche podupadl.. wiec psze kiedy mam jakas wolna chewile ale koncentruje sie na nas..
poznalam ostatnio dziewczyne ktora wraz z mezem adoptowala dwoch chlopcow..
nie wiem moze los stawia nam na drodze takie osoby bo chce dac nam znak ze to ta droga...
inne watki mi osobiscie nie przeszkadzaja
ciesze sie z ciaz dziewczyn szczegolnie tych ktore znam juz dluzszy czas ..
-
nick nieaktualnyhej kochane ja tez milcze z przerazeniem czekam na 17 grudnia maz bedzie robil powtorke nasienia(ostatnie było we wrzesniu) znalezlismy gabinet(Zagocka Ewa. Pracownia Andrologiczna
Diagnostyka Laboratoryjna Niepłodności Męskiej) w ktorym babeczka wykonuje recznie badanie a tylko sie wspomaga komputerowo bo w klinkach tylko sam komputer wykonuje badanie a tutaj nie tutaj najpierw leci recznie pozniej wspomaga komputerowo a wiec zobaczymy na forum jedna dziewczyna opisywała jak to zrobili badanie w invimedzie i miał 3 % a 2 tyg pozniej poszli do tego wlasnie gabinetu i wyszło 7 % a wiec spora roznica. Pojdziemy zobaczymy moze wynik natchnie w nas nowa nadzieje, choc boje sie bo miesiac temu m bolal zab pare dni raz wziol 1 ketonal i nie wiem czy to nie bedzie miało wplywu:( a ja do tego walcze z tarczyca.. -
Aniu to ja nie wiem do jakich oni klinik chodza..bo u nas kazde badanie nasienia ktore robilismy w klinikach jest 2 etapowe najpeirw reczne a pozniej wspomagane komputerowo za kazdym razem sie pytam i za kazdym razem mi tak samo mowia..
a co do tego ze morfologi sie polepszyla.. to mozliwe.. b mogl byc juz nowe plemniczki plemniki tworza sie codziennie przez 72 dni. wiec co rusz sa nowe.. tylko p leczeniu zalec sie 3 miesiace -
A ja czekam na @, powinna być w środę, już mnie brzuch pobolewa więc niedługo rozpoczniemy kolejny cykl, w przyszłym tyg mamy wizytę w klinice i będę miała robiony wymaz, zobaczymy czy ze mną wszystko ok i co dalej robimy. Kolejne dni płodne wypadają mi w święta więc może w ten magiczny świąteczny czas stworzymy nasz mały cud
-
Nie wiem, czy pisałam ale nam sie udało pomógł profertil i zawzięcie mojego męża startowaliśmy z 30mln w całosci, 6 w 1mln i chwilowo było nawet 0% a potem 2% i 4% prawidłowych
także trzymam kciuki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:51
Z., Ania_84, agnes175 lubią tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Nie wiem, czy pisałam ale nam sie udało pomógł profertil i zawzięcie mojego męża startowaliśmy z 30mln w całosci, 6 w 1mln i chwilowo było nawet 0% a potem 2% i 4% prawidłowych
także trzymam kciuki dziewczyny -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !
Dla Nas będą teraz bardzo ważne dwa tygodnie, bo mąż będzie miał robione powtórne badanie nasienia i zobaczymy, czy kuracja dwumiesięczna lekami dała jakiś efekt nom i ja mam laparo... tak bardzo chciałam, żeby w listopadzie nam się udało, żeby nas już to ominęło, ale niestety trzeba walczyć dalej. -
Cześć Dziewczyny
Karolaa gratuluje
Ja dzisiaj rozmawiałam całkiem przez przypadek z kolega i okazało się, że sam z żoną 5 lat o maleństwo się starali...pomógł im urolog bo problem leżał po jego stronie..nie androlog tylko urolog...miał żylaki na jądrach...po zabiegu pół roku później doczekali się dwóch zielonych kreseczek ))) Piszę to bo może to którejś z Was pomoże w czymś ja swojego p. chcę wysłać na usg jąder i do urologa prywatnie oczywiście bo państwowo to znowu dużo czasu... -
Magdalena dlatego w I kolejnosci robi sie usg jader..a to czy androlog czy urolog to obojetne..
Androlog to urolog z poszerzona diagnostyka.. i specjalizacja endokrynologa
Paula trzymam kciuki
w styczniu wszyski ebadania.. wiec bedziemy sie stresowaly razempaaulla84 lubi tę wiadomość
-
No pewnie masz rację Aniu tylko ciekawe czemu nasza androlog nie zleciła usg ....
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Magdalena83 wrote:No pewnie masz rację Aniu tylko ciekawe czemu nasza androlog nie zleciła usg ....
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki trzymam kciuki za wyniki i poprawy
my tez w styczniu zobaczymy jak ormony po kuracji i inneaipoite lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny - jesli chodzi o przeszkody w zajsciu w ciaze to u nas problem lezy po obu stronach niestety - ja pco, a moj - zmniejszona ruchliwosc plemnikow. Po nowym roku udajemy sie do kliniki nieplodnosci, moze w koncu sie cos ruszy w tym temacie Pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki
aipoite lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny