REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Towarzyszko Morwo, proszę o wykreślenie mnie z listy Bolszewickiej. Będę szczać dopiero u Powstańców, nie wyrobię się na październik. Ale jak się uda, to i tak będzie KotekStalinek ze względu na to, że Bolszewiki rewolucjonizowały się tak naprawdę w listopadzie
Vesper, Morwa, kate55, Mona_M, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ja też chyba będę miała bliżej do Powstańców niż Bolszewików.
Ten cykl się rozjeżdża i na dodatek muszę ułożyć dzień na nowo ze względu na powrót do pracy po dłuższej przerwie.
Brakuje mi energii i czasu naSynek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Hej dziewczyny! Pls o wirtualnego kopa w dupe! Siknelam dzis na bialo (11 dpo jesli byla) a i tak wkrecam sobie jakies durnoty ze moze nie wszystko stracone. Dodam ze 2 tyg temu odebralam wyniki tsh i 4,19 w normie do 4,20 wiec ciaza raczej mozliwa nie jest z dobrych rzeczy, jutro ide z tymi wynikami do endokrynologa poradzcie powinnam dostac skierowanie na szczegolowe badania tarczycy czy juz jakis lek?
Milego winowania! -
Ann.naa Dobrze, że idziesz jutro do endo. masz do tego TSH FT3 i Ft4?
Wysokie TSH to ryzyko poronienia, o ile wiem. Ale organizmy są różne, więc nie ma się co nakręcać. Podkreśl endo, że się starasz, bo normy dla staraczek są inne!Dorjana, pepsunieczka lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ann.naa wrote:Hej dziewczyny! Pls o wirtualnego kopa w dupe! Siknelam dzis na bialo (11 dpo jesli byla) a i tak wkrecam sobie jakies durnoty ze moze nie wszystko stracone. Dodam ze 2 tyg temu odebralam wyniki tsh i 4,19 w normie do 4,20 wiec ciaza raczej mozliwa nie jest z dobrych rzeczy, jutro ide z tymi wynikami do endokrynologa poradzcie powinnam dostac skierowanie na szczegolowe badania tarczycy czy juz jakis lek?
Milego winowania!
Ja mając tsh na poziomie takim jak u Ciebie zaszłam w ciążę w drugim cyklu starań. Niestety poroniłam. Od wczoraj biorę już leki i za 2 mce zobaczymy czy jest poprawa wyników tarczycowych.Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
U mnie też chyba marne szansę na Bolszewika (śluzu zero, temperatura spada, a ta owulacja u mnie hipotetyczna. Jak zaznaczam, żeby of nie brał pod uwagę temperatury z 27 września pod uwagę, bo 26 piłam alko, ale nie dużo: 4 wściekłe psy i kilka łyków piwa), to owu pokazuje mi 13 dc... czyli teoretycznie mogło się uda... a jak temperaturę z 27 września of bierze pod uwagę, to zmienia owu na 15 dc i wtedy lipa).
Ale w piątek wyjeżdżam na krótkie wakacje nad nasze morze. Mam zamiar się zrelaksować, najodować i zwiększyć szansę na Powstańca .
Ps. dziewczyny, po jakiej ilości alko zaznaczacie, żeby of nie brał temperatury pod uwagę?
-
Dzieki dziewczyny, z tarczycy mam tylko tsh - nigdy nie skumam dlaczego lekarze daja skierowania na raty - najpierw na ush, mialam przyjsc z wynikiem i kalendarzem cykli, przyszlam analizy cykli ani wynikow nie bylo ale za to dostalam skierowanie na badania, jak sie okazuje hiper podstawowe, i tak minelo 5mscy.. Jak tak dalej pojdzie to osiwieje.
Ciekawa jestem tej wizyty, mam nadzieje ze endo nie zbagatelizuje tego poziomu bo o roznych akcjach czytalam na watku dot tsh. Malika, przykro mi.. Trzymam kciuki zeby wjechal na dobry tor! :*malika89 lubi tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:Kurde to mojej zadnej tempki inie mogl by brac pod uwage ..ups..non stop alkoholizacja...winko,piwko,drin...
(Matko, ale to brzmi!!!)
-
eloł, właśnie mój kochany lewy jamniczek mnie zaczął kłuć także ovu się zbliża pełną parą
przekażę piękne, nieużywane jajo, które wyhodowałam, bo nie mam jak z niego skorzystać i endo też piękne
komu? komu?staramy się od września 2015
-
Ann.naa wrote:Dzieki dziewczyny, z tarczycy mam tylko tsh - nigdy nie skumam dlaczego lekarze daja skierowania na raty - najpierw na ush, mialam przyjsc z wynikiem i kalendarzem cykli, przyszlam analizy cykli ani wynikow nie bylo ale za to dostalam skierowanie na badania, jak sie okazuje hiper podstawowe, i tak minelo 5mscy.. Jak tak dalej pojdzie to osiwieje.
Ciekawa jestem tej wizyty, mam nadzieje ze endo nie zbagatelizuje tego poziomu bo o roznych akcjach czytalam na watku dot tsh. Malika, przykro mi.. Trzymam kciuki zeby wjechal na dobry tor! :*
Ann.naa a chodzisz prywatnie czy na nfz?staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:eloł, właśnie mój kochany lewy jamniczek mnie zaczął kłuć także ovu się zbliża pełną parą
przekażę piękne, nieużywane jajo, które wyhodowałam, bo nie mam jak z niego skorzystać i endo też piękne
komu? komu? -
aleala wrote:Vasper ja chce! A czemu Ty nie chcesz?
zygotka nie konweniuje z moimi globulkami przeciwjebiszowymi
Jajo było jedno, ale jak doleci to może będą Bliźnięta czerwcowe
Aleala, niechaj leci do Ciebie światłowodem! Czekaj nań z kieliszkiem w ręku, zagryzając ananasa orzechami.
Ament.pepsunieczka, Karolina_karolina, aleala, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015