Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki. Ja czekam na @ i na nowy cykl. Ten już spisałam na straty. I chyba brzuch zaczyna mnie pobolewać okresowo...chociaż to jakby za wcześnie na mnie.
My z okazji walentynek idziemy jutro na kolację i do kina - oczywiście 50 twarzy Grey'a -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyktosik wrote:jeszcze kilka dni i wszystko będzie jasne.. kurde w pracy nie mogę się skupić.. miałam zamiar dzisiaj rano zrobić test ale stchórzyłam.. ;/
Podejrzałam Twój wykres, temperatura ładnie się trzyma, może 13-stego w piątek będzie szczęśliwy ? -
nick nieaktualny_sky_ wrote:Cześć Dziewczynki. Ja czekam na @ i na nowy cykl. Ten już spisałam na straty. I chyba brzuch zaczyna mnie pobolewać okresowo...chociaż to jakby za wcześnie na mnie.
My z okazji walentynek idziemy jutro na kolację i do kina - oczywiście 50 twarzy Grey'a
Sky dopóki nie ma @ jest nadzieja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaaulla84 wrote:Podejrzałam Twój wykres, temperatura ładnie się trzyma, może 13-stego w piątek będzie szczęśliwy ?
temperatura się trzyma, sama jestem zaskoczona i czasami zastanawiam się czy przypadkiem termometr nie jest zepsuty..
przed chwilą zrobiłam test, niestety jedna kreska.. wiem, że jeszcze za wcześnie, a poza tym lepiej robić rano ale jakoś tak.. ehh
jutro rano nie zrobię bo nie chce mi się iść po test..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:57
-
Hej dziewczyny, dziś postanowiłam do Was dołączyć więc Witam!!!
Od 4 miesięcy staramy się o dziecko, póki co bezskutecznie, ale z każdym cyklem pojawia się nowa nadzieja...oby starczyło jej do samego szczęśliwego końca
Dziś powinnam dostać @ ale jeszcze się nie pojawiła i nie czuję się jakoś specjalnie "na okres", co oznacza, że nadzieja jest
Nie dopadł mnie jak co miesiąc dokuczliwy PMS, temp. utrzymuje się 37-37.3... robiłam test tydzień po owulacji, wynik negatywny.
Czekam cierpliwie, choć o niczym innym nie myslę od miesięcy...
W grupie raźniej, ciesze się, że tu trafiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:42
paaulla84 lubi tę wiadomość
zona_marcysia -
hej kochane i ja sie witam z wczorajszym pączkiem U mnie niestety klapa jak co miesiąc jakoś co miesiąc mniej we mnie tej nadzieji eh
Dzisiaj przedostatni dzień w starej pracy więc biorę się za robotę żeby pozamykać co się da
Ściskam Was mocno. Witam nową staraczkę. Trzymam kciuki za Nas wszystkie!paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Nową Koleżankę, fajnie, że jest nas coraz więcej, oby przerodziło się to jak najszybciej w forum zaciążonych a nie Staraczek !
Rumianku, u mnie też była ciężko jak dostałam @, ale teraz nie mogę się już doczekać kiedy zaczną się płodne, głowa do góry !
-
Hej! A ja odebralam dzis wyniki i korfologia super, a tsh wzroslo do 3,9 i jestem zalamana... musze w pon. dzwonic do gina, isc do ogolnego z wynikiem i przekonac, zeby dala mi pozostale wyniki ft3 ft4 i przeciwciala! A jak nie to prywatnie zrobie. Zalamka, jeszcze maz zasnal i nici z romantycznego wieczoru! Trzeba sie dzis wyplakac i jutro wstac z niwymi silami! Rumianku Tobie tego rowniez zycze! Ja za jakies 9 dni pewnie dostane @, z takimi wynikami na pewno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:39
-
nick nieaktualnyhejka, kiepski mam dzisiaj humor.. (huśtawka nastrojów- może to ciąża??) ehh.., temperatura podskoczyła ładnie.. ciekawe co będzie dalej. zaczynam się denerwować i stąd chyba te humory.. raz się śmieję, a raz płakać mi się chce gdy mąż nie rozumie co do niego mówię. oni chyba są z innej planety.
miłej nocki i udanych walentynek, oby były owocneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej. temperatura "taka o", spadła do poziomu z czwartku. zrobiłam test z rannego siku i tylko jedna kreska więc chyba nie ma co się łudzić, że się uda..
no cóż trudno.. wypijam kawę i biorę się za porządki w domu, słońce pięknie świeci i widać wszelki kurz, a mam bzika na punkcie porządku
Radziutka7, dopiero zauważyłam, że w tym samym czasie zaczęłyśmy cykl, ale u Ciebie pięknie, uda się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:34
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Witam Was Kochane Staraczki, te juz mi znane i te nowe tez!!!!
Strasznie dawno nie pisalam, ale zagladalam co jakis czas i trzymalam baaaardzo mocno za Was kciuki!Caly czas.
Strasznie ciezkie mialam ostatnie 2 tygodnie, samopoczucie mnie wykanczalo, bylo naprawde tak zle ze nie mialam sily normalnie funkcjonowac ( a przy malutkiej nie ma mowy o odpoczynku…) fizycznie i psychicznie mnie hormony dojezdzaja…ale nie bede Was zanudzac beznadziejnymi szczegolami, wazne ze zaczelam sie zbierac do kupy i na pewno teraz juz bedzie lepiej!!!!!!
Sciskam Was mocno i jeszcze raz przepraszam za absencje!!!!!!
Przyjemnego poniedzialku Kobietki!!!!! -
nick nieaktualnyMamissima wrote:Witam Was Kochane Staraczki, te juz mi znane i te nowe tez!!!!
Strasznie dawno nie pisalam, ale zagladalam co jakis czas i trzymalam baaaardzo mocno za Was kciuki!Caly czas.
Strasznie ciezkie mialam ostatnie 2 tygodnie, samopoczucie mnie wykanczalo, bylo naprawde tak zle ze nie mialam sily normalnie funkcjonowac ( a przy malutkiej nie ma mowy o odpoczynku…) fizycznie i psychicznie mnie hormony dojezdzaja…ale nie bede Was zanudzac beznadziejnymi szczegolami, wazne ze zaczelam sie zbierac do kupy i na pewno teraz juz bedzie lepiej!!!!!!
Sciskam Was mocno i jeszcze raz przepraszam za absencje!!!!!!
Przyjemnego poniedzialku Kobietki!!!!!
Witaj miejmy nadzieję, że i my wkrótce będziemy miały swoje kruszynki. ja to chyba swoje maleństwo (jeśli będę miała) to będę cały czas całować, przytulać i patrzeć na nie... a na razie póki nie mam muszą to znosić dzieciaczki mojego rodzeństwa bo ja taka kochana ciocia jestem )
@ jeszcze nie przyszła, więc jeszcze jakaś mała nadzieja jest.. ehh
miłego dnia
Mamissima lubi tę wiadomość