Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje ze ten rok będzie dla mnie szczęśliwy, staramy sie z mężem od 6 miesięcy. U mnie dodatkowym minusem jest stres związany z praca. Cieżko wyluzować i myślec wyłącznie o dzidziusiu. Oby Letrozol pomógł, przeszłam juz przez Clo ale niszczył moje endo. Juz nie mogę doczekać sie tych dwóch kreseczek na teście. To będzie najpiękniejszy dzien w moim życiu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 00:16
-
Hej! Nie dokończyłam zdania hehe Ja podejrzewam, że owu była w niedzielę. W każdym razie teraz będę mierzyła w tygodniu, a w weekend jeśli się obudzę o 6ej to tak, a jeśli nie, to nie zmierzę.
Milcia a jak tam Olcia?
Aska84, co to jest Letrozol? Na co dostałaś? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ja z zapytaniem czy moge dolaczyc? Krotko o mnie…. jeszcze 30sci lat , tabletki anty ok 13 lat niby ze wzgledu na powyzszony testosteron, objawy pco, po odstaweniu w listopadzie 14, okresu brak przez ok 80dni, badanie hormonalne, testosteron w normie…ale jajniki spia Decyzja o podaniu clo. Pierwsza stymulacja za mna. Wczoraj niby byla owulka wedlug lekarki. Wiec testuje….24.02? racja? no chyba ze przyjdzie @\ Pozdrawiam kolezanki!Asiasia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaaulla84 wrote:cześć Dziewczyny !
U mnie właśnie pojawiła się @, zaczynam 25 cykl
paaulla84 mi tez się zbiera na @. zamykam więc 33sty cykl starań. z tej smutnej okazji kupiłam sobie czekoladę z orzechami i właśnie ja pochłonęłam. pycha a teraz robimy 3 miesiące przerwy od wykresów, witamin i żyjemy normalnie. Nie wiem czy dam rady. Muszę sobie tylko znaleźć jakieś wciągające zajęcie. 28 lutego mam wizytę u endokrynologa i zobaczę czy będę kontynuować branie novothyralu i bromka
Witaj Asiasiapaaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaaulla84 wrote:Cześć dziewczyny, witam nowe koleżanki. Planujecie coś na walentynki?
Mój M prawdopodobnie rano 14stego będzie musiał wyjechać. w ten dzień zajmę się czytaniem dwóch zamówionych książek o niepłodności. poczytam może nabiorę dystansu
-
nick nieaktualny