Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paaulla84 wrote:Brzuch mnie pobolewa, boję się że lad moment @ się pojawi, jutro jeśli temp. będzie wysoka to zatestuje.
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Dziewczyny zerknijcie w moje notatki pod wykresem, bo to nawet ciężko przychodzi mi napisać, niedowierzam....
-
nick nieaktualnypaaulla84 wrote:Dziewczyny zerknijcie w moje notatki pod wykresem, bo to nawet ciężko przychodzi mi napisać, niedowierzam....
-
aaaaaaaaaaaaaaa Paaulla !! Jak się strasznie cieszę!!! Wiedziałam że Ci się uda. Trzymam kciuki z całych sił!! Teraz już wierze że mi też się uda. Czekałam na ten plus u Ciebie jak u nikogo. Dbaj o siebie i codziennie melduj jak tam!! Ściskam i gratuluje raz jeszcze!! )) Wspaniałe Świąteczne wieści.
paaulla84, Mg lubią tę wiadomość
-
Huraaaaaaaaaaaaaa! Paula! Pieknie gratuluje! Wspaniala swiateczna wiesc! Superrrr! Trzymam kciuki i zycze nudnej i spokojnej ciazy!
My siedzimy w domku, ja co jakis czas plamie wiec sie oszczedzam, ale mama mi mowila, ze tez plamila a pracowala do konca! W piatek byla w pracy a w niedziele Przyszlam na swiat ja.
Nikomu nie oglaszalismy nowiny, bo juz wczesnieh tesciowa sie wygadala i poszla plota w swiat. Dostala ochrzan i sie obrazila. Hihi
Milego Wieljanocnego PoniedzialkuRumianek, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, dzięki za miłe słowa !
Nadal do mnie to nie dociera, już chcę, aby było jutro po wynikach bety, nie mam nawet w domu testu, żeby powtórzyć, ale może to i lepiej Moja mama dziś powiedziała, że jakoś dziwnie wyglądam i czy przypadkiem nie jestem w ciąży, ale dałam jej wymijającą odpowiedź
Rudziutka7, Mg lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki,
ja niestety przed Świętami nie miałam nawet czasu aby złożyć Wam życzenia:( Zabiegana byłam a wieczorami taka padnięta, że nie odpalałam w ogóle kompa.
PAULLA GRATULACJĘ i zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu:) Modlę się o to Nowe Życie i trzymam kciuki:) Daj koniecznie znać jak wyszła Beta.
Rudziutka wypoczywaj i nie podnoś dupci z łóżka (no chyba, że na siusiu)
Milcia jak Olcia? Pewnie już duża Pannica:)
W takich momentach moja wiara w to, że i Nam się uda bardzo wzrasta. Jak już pisałam wcześniej najgorsze teraz jest to czekanie na wizytę bo wiem, że od tego momentu zacznie się coś dobrego co w końcu pozwoli osiągnąć Nam Cel:)
Zdjęcie jajeczek wstawię jutro:)
Pozdrawiam gorąco Wszystkie Staraczki, Mamy i Kobiety w Ciąży:)Rudziutka7, paaulla84 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Dziewczyny, wynik bety 922 mIU/ml niech mnie ktoś uszczypnie. W czwartek powtórka !!!!!!
-
nick nieaktualny
-
Paulaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Gratuluję!!!!! Jakoś tak miałam przeczucie, zarówno co do Ciebie, jak i do Rudziutkiej cieszę się ogromnie!!
Asieńko, życzę Wam owocnych starań, nie poddawaj się.
Uściski dla Was wszystkich, dziewczynki.paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Mg
Rudziutka mogą być bliźniaki, będę kochała je nad życie Jutro powtórka bety, więc zobaczymy jaki będzie wynik
Teraz cały czas intensywnie myślę, kiedy iść na pierwszą wizytę, czy już żeby się uspokoić, czy czekać do momentu kiedy będzie widać serduszko...