Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm, wiesz co - mnie ogólnie łatwo nos się zatyka, więc to chyba raczej nie to. Obecnie łażę z zatkanymi dziurkami, ale to po prostu klasyczna choroba - wsuwam atb
Super, że winko nie zaszkodziło
Przyznam, że przy tej furze leków, gdzie przynajmniej połowa zawiera w swych ulotkach info o niepiciu, wiem, że nie powinnam spożywać %, ale... jakoś nie potrafię sobie odmówić od czasu do czasu Przynajmniej tyle, że lato się skończyło, więc nie ciągnie już człeka do piwa. Za to zdecydowanie zaczyna się przypominać winko i kusi czasem wieczorem wizją soczyście wybarwionej, aromatycznej lampeczki, ze świeczką w tle -
No kusi kusi. Przynajmniej nie czuje sie totalnie ograniczona ze juz nic nie moge wypic. I w towarzystwie tez lampke lub 2 wypije to nie bedzie pytan
Probowalas bezalkoholowego piwa? Ja je batdzo lubie i wogole wydaje mi sie ze pije normalne tylko wglowie sie nie kreci -
Hej:)
A co to taka cisza na forum? Witam Was w październiku:)
Ja jutro jadę na sprawdzenie pęcherzyków. Mężuś skrewił i zastrzyki dawałam sobie sama:) nie ma się co dziwić bo to nic przyjemnego kuc Kogoś. A mi cłakiem nieźle szlo jakby co mam zaprawke przed in vitro:) Czuje, że coś urosło oby tylko przyniosło oczekiwany efekt:)
Piszcie co tam u Was?Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Hej. Ja czekam na @ ktora nie przylazi a jest moj 18 dzien fazy lutealnej wg wykresu. Boli brzuch na @. Ciazy tez nie ma. Wiec u mnie jak zawsze normalnie byc nie moze
Walczaca faceci to tchorze. Moj tez pewnie by sie nie podjal robienie zastrzykiw -
Hej!
Walczaca, moj tez sie krzywi przu takich raeczach. My juz przyzwyczajone jednak do badan, kluc, pobieran chociazby cytologii, więź zaciskamy zeby i robimy co trzeba.
Wiem tez, ze gdyby ich przyprzec do muru to by sie przemogli! Tylko wiedza, ze my sobie poradzimy. I koleczko sie zamyka!
Wiec trzymam kciuki za Wasze efekty! O! Taaak mocno!
Nowatorka, co to sie dzieje z Twoim organizmem?
A ja mialam ciezki tydzien, zle wiesci wsrod bliskich i jeszcze zle sypiam, budze sie co 1,5h... A dzis dodatkowo glodna sie obudzilam. Musze wieczorami wymyslic jakas inna forme relaksu niz tylko wtulanie sie w meza, ktory zasypia w 5 min., chrapie a dzis zaspal do pracy... Oczywiscie ja sie obudzilam...
Dzis urodziny tesciowej! Bedzie ciacho!
Przyjemnego weekendu -
Mojego na kłucie się nie namówi - ma uraz z dzieciństwa po długim pobycie w szpitalu. Powiedział, że chyba jedyna sytuacja, w której by się przemógł i mnie ukłuł - to emergencym gdybym miała jakiś wstrząs czy inną formę wybierania się na tamten świat i wiedziałby, że ma zastrzyk, który może mi uratować życie ))))
Walcząca - i jak pęcherzyki???????
Rudziutka - przytulam. Mam nadzieję, że nie będzie już więcej złych wieści.
A u mnie - jakieś szaleńśtwo wykresowe.... Nie wiem, co ta temperatura wyczynia, ale nic specjalnie mądrego... ;/ -
Hihi, no urzędujemy od kilku dni Żebym ja tylko wiedziała czy ta owulka była, czy nie.... Trzeba będzie w końcu odłożyć kaskę na porządny monitoring, bo temat się wlecze, wlecze... i coraz bardziej mnie ciekawi czy tam coś w ogóle się udaje. W tym cyklu chlapnęłam 10tys. Pregnylu - jak po tym nie pękło, to... chyba twarda ze mnie baba
-
No he pęcherzyk ma 12 mm. Dostałam jeszcze dwa zastrzyki na dziś i na wtorek. We wtorek jedziemy i jak urośnie to w śordę ( w urodziny mojego męża) będzie inseminacja. Jeżeli tak wypadnie to nie ma innej opcji niż powodzenie:)
nowatorka, Bratek lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać.