Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a my znowu mamy problemy
maz zrezygnowal z pracy bo mial nagrana robote.. co sie okazlo wczoraj byl I dzien praca 11 h od pn- pt w soboty od 6-14 za cale 80 zl za dzien ;/
umowy nie dostal..i raczj nie dostanie pracuja tam niektrozy 4 lata i umowy nie maja ;/
na dodatek od wczoraj dziadek jest w szpitalu.. ni ewiem jak to bedzie wyladowal z obustronnym zapalenem plc+oskrzeli serce w płakanym stanie dziadek ma 82 lata co rusz temp 40 C
lekarka powiedziala wprost ze bedzie ciezko i nie daje gwarancji -
nick nieaktualnyKurcze Aniu bardzo współczuję, oby lekarza dobrali dobre leki dla Twojego dziadka, aby jak najszybciej złagodzić zapalenie.
A co do pracy Twojego męża, to masakra, nienawidzę jak pracodawcy tak wykorzystują pracowników, praca bez umowy w dzisiejszych pracach to masakra, ani kredytu, ani ubezpieczenia zdrowotnego jak dobrze rozumiem? -
ta..dlatego powiedzialam mu zeby im powiedzial dzis albo umowa albo odchodzi ;/ bo przepracuje miesiac a on mu nie zplaca ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nic zobacze jak wroci szczegolnie ze my za barzo nie mozemy sobie pozwolic na prace 11 h ;/ bo niestety maz wymaga opieki lekarskiej ;/
-
nick nieaktualny
-
oki co doczytalam ze w ciagu 14 dni od ustania stosunku pracy moze isc na L4 wiec mamy jesczze ten tydzien..
powiem wam ze troche jestemm zla na siebei .. bo w sumie mial umowe na czas nieokreslony fakt zarobki i wyzysk tam byl.. ale z drugiej strony to coproponowali mu tu bylo ok .. blisko domu na piehoe ma 20 min
niby zadzownil wczoraj do innego faceta ktory mu propnowal prace i powiedzial ze oferta jest aktualna jak sie zapytal od iedy moze przyjsc - bo na rozmowie juz byl i ten mu powiedzial ze jak sie zdecyduje niech da znac, to mu powiedzial ze musi zobaczyc ile zajmie murzygotowane sanowiska iz e zadzwoni od kiedy
wiec czekamy na telpaaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oby tak bylo choc nie powem maz ma fach w reku jest stolarzem / monterem meblow od prawie 13 lat 8 lt w jednej pracy
nawet mamy pomysl zna swoja dzialalnosc dos c innowacyjny zobaczymy mzoe tu sie udacos zdzialac -
nick nieaktualny
-
Vanessa a co do baania nasienia.. to uwierz mi warto isc .. nawet z racji tego ze moze byc cos blachego typuzapalenie pecherza i plemniki n 72 dni sa slabione jels sie nei wyleczy infekcji
my poszlismy tak na prawde w 1 cyklu staran .. z racji tego ze ja nie maialm meisaczek prwe wogole przez moje TSH - tarczyce ..
wiec udalismy sie do poradni leczenia nieplodnosci sklamalam ze staramy sie juz pol roku
mnie plozyli na 3 dni do szpitala pelen kompleks badan a mezowi badane nasienia - juz wtedy wyszlo 0 plemnikow - choc lekarz tego"nezauwazyl" i namawial nas na insemke" dopeior po 9 miesiacach wydalo sie ze maz po prostunei ma plemnikow w nasieniu -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Vanessa a co do baania nasienia.. to uwierz mi warto isc .. nawet z racji tego ze moze byc cos blachego typuzapalenie pecherza i plemniki n 72 dni sa slabione jels sie nei wyleczy infekcji
my poszlismy tak na prawde w 1 cyklu staran .. z racji tego ze ja nie maialm meisaczek prwe wogole przez moje TSH - tarczyce ..
wiec udalismy sie do poradni leczenia nieplodnosci sklamalam ze staramy sie juz pol roku
mnie plozyli na 3 dni do szpitala pelen kompleks badan a mezowi badane nasienia - juz wtedy wyszlo 0 plemnikow - choc lekarz tego"nezauwazyl" i namawial nas na insemke" dopeior po 9 miesiacach wydalo sie ze maz po prostunei ma plemnikow w nasieniu
ooo to może faktycznie go namówie, jej człowiek w ogóle sie nad tym nie zastanawia dopóki"nic się nie dzieje". Pamiętam jak kiedyś szalałam, zabezpieczałam sie przed ciążą, a tu się okazuje , ze nie tak łatwo zajść.
Miłej soboty!
-
nick nieaktualny