Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry dziewczyny u mnie juz prawie 30 stopni także ciepełko
Mi odkąd troszkę schudłam nie przeszkadzają takie wysokie temperatury w ogóle chyba że jade busem albo autobusem bez klimatyzacji
Moze to zasługa mojego super niskiego ciśnienia i wiecznie zimnych rąk i nóg
dzisiaj poszalałam i wstałam dopiero po 10 ale to dlatego że zupełnie nia mam pomysłu na dzisiejszy dzień a to dlatego że mąż dzisiaj zostaje w pracy do jutra a ja mam wolne, obiad już mam. Sprzątać nie ma co i akurat dziś nikt nie ma czasu lub ochoty się spotkać. -
Czesc Kochane, 24 grudnia dolacze do zacnego grona 30-stek.
O dzidziusia staralismy sie kilka cykli, jedynym sukcesem byla ciaza biochemiczna w styczniu... moj Misio cierpi na oligospermie. Mam dwojke wspanialych dzieci z poprzedniego zwiazku. O pierwsza ciaze stsralam sie 6 miesiecy. Ostatnio zaprzestalismy staran. Sprawy rodzinne Misia (rozwodowe) remont mieszkania i praca calkowicie nas demotywuja. Nawet zniechecaja do zabawy. Ostatnio nawet unikam wszelkich kontaktow ♡ Czy mamy jakies szanse? Nie wiem moze 5%
Pozdrawiam kochane ♡ ♡ ♥ ♥ ♥Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kochana co do wyników to jak masz możliwość to napisz my walczymy mimo braku ppemnikow w nasieniu próbowaliście suplementów miał robione usg jader?
-
nioo my dopieor weszlismy do domku
dzien pelen wrazen i przyjemnosci
najpierw obiad z mezusiem w rewolucjach Magdy Gesler w americanhome
zjedlismy duze burgery
pozniej kino
bylismy na Strażnicy Galaktyki- super filmek
a poo...
lody
Zakupy
mezusiowi kupilsmy sweterek takie elegancki w croppie i bluze
a ja kupilam sobie sliczna kobieca sukieneczke
az widzialam jak mojemu misiowi sie zaswiecily oczka jak mnie w niej zobaczyl
Jutro idziemy kupic karte miejska bo mezu bedzie jezdzil na 8 wiec ja bede musiala jechac autobusem
i idziemy jutro na relax.. czyli basen
Aaa n i jeszcze jeden news..L4 nie udalo sie zalatwic ale widac tak milo byc po wizycie maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna
NO a w piatek ... jedziem do Łodzi po te wynikipaaulla84, Vesna, Rumianek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu super wiadomość ! Widzisz mówiłyśmy Ci, że tamta praca nie była dla Niego Bardzo się cieszę, że się wszystko ułożyło. Mój mąż dzwonił wczoraj do Łodzi do tego androloga i powiedzieli, żeby przesłał pocztą skierowanie i wizyta będzie na wrzesień, bo w sierpniu się urlopują, ale wrzesień to nie tak odległy termin
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula super
tak dlatego mówilam o tym skierowaniu
ehhhwiem moz efaktycznie tak malo byc oby tylko tu wszytsko wypalilo -
Hej
Ania to rzeczywiscie miły dzień mieliście no i super
Pauulla dobrze ze sie umowiłaś. Wrzesień to nie jest tak zle. Ja w tamtym tyg próbowałam sie umowic do gin na NFZ i wizyte mam 9 wrzesnia
Ja wczoraj przejrzałam forum i z tego wszystkiego wieczorem kupiłam Mace w tabletkach i bede meza faszerowac. Mam nadzieje ze nie bbedzie kolidowała z witaminami które juz ma.
milego dnia kochaneAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Rumianek wrote:Hej
Ania to rzeczywiscie miły dzień mieliście no i super
Pauulla dobrze ze sie umowiłaś. Wrzesień to nie jest tak zle. Ja w tamtym tyg próbowałam sie umowic do gin na NFZ i wizyte mam 9 wrzesnia
Ja wczoraj przejrzałam forum i z tego wszystkiego wieczorem kupiłam Mace w tabletkach i bede meza faszerowac. Mam nadzieje ze nie bbedzie kolidowała z witaminami które juz ma.
milego dnia kochane -
Tylko uwazaj na zapach macy hihi moj jak puerwsza tebk lokal to az mu na wymioty sue zebrali spoko wrzuc wyniki to ci napusze ci bede mogła juz rok w tych plemników siedze
-
Tylko uwazaj na zapach macy hb ihi moj jak puerwsza tebk lokal to az mu na wymioty sue zebrali spoko wrzuc wyniki to ci napusze ci bede mogła juz rok w tych plemników siedze
-
Ania_84 wrote:Tylko uwazaj na zapach macy hb ihi moj jak puerwsza tebk lokal to az mu na wymioty sue zebrali spoko wrzuc wyniki to ci napusze ci bede mogła juz rok w tych plemników siedze
Super dziekuje
jak tylko bede miała do nich dostep to wrzuce bo nie wiem czy bede w domu dzisiaj czy dopiero jutro wieczorkiem.
hehe mam nadzieje że jakoś przemycę tą Macę do diety wybrałam taką która niby jest skoncentrowana i tylko 1 tabl dziennie sie bierze. Bo widziałam tez taka gdzie była dawka 3. Ale tu juz trzeba byłoby bardziej pilnowaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu_84 - tak nieśmiało zaczynam się tu angażować na ovu.
Dziękuję za powitanie.
W lutym miałam laparoskopię i zdiagnozowaną endometriozę. Od tego czasu staramy się, ale nie wyszło do tej pory. A to zapalenie pęcherza, a to grypa, potem planowane HSG - aparat w szpitalu był popsuty, a antybiotyki sprawiły, że cały cykl byłam sucha... Ostatni cykl był odpuszczony ze względu na badanie HSG - wynik OK. I ten cykl jest już świadomym naszym cyklem starań. Ale czy coś wyjdzie? jakoś nie czuję tego...
Dlatego czytanie Waszym postów pozwala mi się oderwać od moich problemów
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Rumianku powiedz mu ze to cos na wzmocnienie ogolne organizmu jak pracuje fizycznie to powiedz ze walsnie to po to zeby szybko sie nie meczyl
a jak umyslowo pracuje lub przed kompem topowiedz ze to na koncentracje hihi
Rudziutka w takm razie trzymam kciuki aby ten czas oczekiwania wreszcie sie skroci;.. co do przelduzania sie wszytskiego wiem o czym mowisz
u nas 1,5 roku juz prawie
ps co do suchosci
kup sobie zel concencive plus w tubie oprocz tego ze daje super poslizg to wspomaga plemniki jede chyba z dwoch zeli ktore nieszkodza na plemniki
dwa przy kazdym antybiotyku bierz probiotyki
no i plus np wiesiolek i duzo wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 16:29
-
nick nieaktualny