Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobrze dziewczynki w razie gdybym jutro sie nie pojawila
tego wam zycze na swita
Zdrowka, szczecia pomyslnosci
abycscie jak najkrocej walczyly, a jak juz osiagniecie cel abyscie spokojnie przszly przez ciaze a pozniej cieszyly sie malenstwem
duzo sily, wytrwalosci
milosc oraz zrozumienia
dziekuje ze jestescie ..bo naparwde jestescie wspaniałe
paaulla84, Rudziutka7, Mg lubią tę wiadomość
-
DZiewczynki ja tak na super szybko dzis!!!!
Moja Malutka sie rozchorowala i ciezkie dni za mna… i przede mna….ale na razie radzimy sobie bez perdiatry, tylko noce tragiczne sa…
Zycze wam wszystkim wszystkiego najwspanialszego, najsmaczniejszgeo, najmilszego i najbardziej wymarzonaego, a przede wszystkim kazdej z osobna dwoch kreseczek i rozowiutkiego i zdrowego bobaska w nowym roku!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskam Was mocno iwracam do garow…. i do owocnych (mam nadzieje) ))))
Merry X-mass moje Kochane Wspieraczki!!!!!!!!!!!!paaulla84, Rudziutka7, Mg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny !
Szczęśliwych, kojących,
przeżytych w zgodzie
ze światem i z sobą samym,
pełnych życia i miłości
świąt Bożego Narodzenia i aby kolejne święta były już w szerszym gornie
oraz niesamowitego, niezapomnianego,
niepowtarzalnego sylwestra!Rudziutka7, Mg lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!!!
Życzę Wam zdrowych,radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia wszystkich Marzeń no i oczywiście tego jednego Największego i Bezcennego. Oby i Nam w tym nowym roku Wszystkim się urodziło:)
Buziaczki
Mg, Ania_84, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Kochane Dziewczynki,
Ciepłych, pięknych Świąt Wam życzę oraz szczęśliwego, owocnego roku 2015. Dużo, dużo wiary w cuda, więcej czasu wolnego, by móc go podzielić z najbliższymi. Jeszcze więcej siły, samozaparcia i samych pięknych dni.
Staraczkom życzę 2 kreseczek na teście, Mamusiom pociechy ze swoich bobasków.
Dużo, dużo zdrówka :*
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny:)
Ja po Świętach jestem przejedzona na maksa. Dzisiaj mój mąż ma remanent więc cały Dzień jestem sama w domku i postanowiłam urządzić sobie SPA:) Teraz czekam aż zrobią się szaszłyczki i lecę jeść
Milcia życzę szybkiego powrotu do zdrowia i buziaczki dla Oleńki.
Pozdrowienia dla Wszystkich Forumowiczek:)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Milcia mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej i odpoczywasz w domu.
Jak tam po Świętach dziewczyny? Objedzone?
U mnie znośnie, pojadłam, ale bez obżerania się. Odpoczęłam i trochę się rozleniwiłam - że aż do pracy nie chce się jutro iść. Dobrze, że tylko trzy dni, a później znów wolne (6 dni ).
U nas niestety 4cs bezowocny. Tydzień temu zaczęłam nowy cykl, więc owulka zbliża się wielkimi krokami (wypada mniej więcej na nasze wspólne wolne dni, więc.. będzie czas na działania ).
W piątek (11 dc) idę też do nowego, poleconego przez koleżankę gina. Specjalnie celowałam w taki termin, żeby podejrzeć działanie jajników.
Aaaa i wróciłam to mierzenia temperatury i zapisków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 12:45
-
Milcia, że też akurat na samą Wigilię musiałaś siedzieć w szpitalu! Życzę zdróweczka!
Ja po świętach troszkę najedzona, ale nie przejedzona, wypoczęta, a bardziej bym powiedziała rozleniwiona!
Dziś 15dc a owulacji ani widu ani słychu...
Za dwa dni żegnamy ten rok, oby nadchodzący przynosił nam lepsze wieści! -
Milcia, ja ja w pierwszy dzień świąt kichałam cały dzień! Kichałam, prychałam, smarkałam! Nie szło się powstrzymać! Gilało coś w nosie i tak cały dzień! Aż wypiłam kielicha cytrynówki męża i przeszło. Rano wstałam i ani śladu, żadnego przeziębienia, za to mąż przyszedł z ranki i okazało się, że ma 37 i rośnie... a potem 38... ale pod kołderkę, leki, mleko z miodem i czosnkiem i w sobotę wstał zdrowy! Jakieś dziwne te wirusy się szwendają!
-
I JA TEŻ TAK CHCĘ!!!! Oj tak Dziewczynki oby ten Nowy Rok przyniósł Nam duże zmiany jakich oczekujemy:)
Ja już po owulacji (19 dc) jutro lecę do Pani Doktor sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Trzymajcie kciuki za ten cykl ale by była noworoczna niespodzianka:) (ale póki co staram się za bardzo nie nastawiać żeby kolejnego wielkiego rozczarowania nie było)
Pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzieńRudziutka7 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
nick nieaktualny