Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila super, dla mnie każda wizyta była magiczna. Nie rozumiałam mojej bratowe, która miała się umówić, ale nie miała czasu,miała iść, ale nie poszła. Masakra. Ja czekam niecierpliwie do 3.06. Jestem umówiona. Czasami pobolewa mnie podbrzusze i w nocy bolały mnie biodra-a ja śpię na boku. Leżałam na wznak i myślałam, że zwariuję.
Magda, Sosenka, Jagah, Werni czekam na wasze zieloności i cieszę się, że Wasze wyniki są coraz lepsze ☺
Alexia, koniecznie daj znać, jak wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 22:03
Alexiaa, Kamila ;), sosenka, werni lubią tę wiadomość
-
Sosenka super masz wyniki nic tylko się cieszyć
Owieczqa zleci szybciutko do wizyty zobaczysz :-*
Pozostałe dziewczyny trzymam mocno za wszystkie kciuki nastepna chyba Jagah testuje w najbliższym czasie tak?
A więc dziewczyny odetchnęłam z ulgą jestem po 1 wizycie i wszystko w porządku widziałam maleństwo, jego tułów i główkę,coś jakby malusie początki rączek oraz bijące ślicznie serduszko nawet zdjęcie piękne dostałam i bardzo wyrazne
Też mam acard jak Kamila na lepsze przepływy na wszelki wypadek i nastepna wizyta 15.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 01:26
Jagah, Owieczqa, sosenka, Magda87 lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Robię kopiuj-wklej z notatek, sorry! Nie mam laptopa, żeby opisywać więcej szczegółów
Progesteron (wg wskazan lekarza) - wynik 17.
Marker CA125 spadek z 51 na 21 (w normie do 35) - mega radość!
Tarczyca (2,9) znów do poprawy, FT4 spoko 65%, FT3 - ledwo 17% wg kalkulatora tarczycowego. Muszę doczytać i sprawdzić temat, bo endokrynolog ma urlop.
Ładny wykres, i żadnych objawów. Moje odczucia są takie, że faza lutealna z 11 przejdzie na 14 dni, może i dobrze Niestety, nie czuję ciążuni w powietrzu
Alexiaa - cieszę się, że wizyta udana teraz odpoczywaj i rosnijcie w siłę, bez żadnych stresów!
Madzia- jeszcze raz gratuluję monitoringu, i oby kolejny cykl przyniósł wyczekana radość
Sosenka- kochana, głowa do góry, cycki do przodu, i do boju! Pierwsze pół roku to najlepszy czas po laparoskopii, nie wywieraj na sobie presji, a na pewno dziecko się pojawisosenka, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda- TSH spadło po operacji, było 3,3 - a jest 2,9. FT4 mam dość ładne, ale FT3 jakoś niedomaga, trochę mnie to wkurza A poza tym, żadnych objawów, prócz miękkich cycków i żyłek, a jeśli test przyjdzie zrobić to 14-15 dpo, jak T będzie się utrzymywać.
Pogoda się zepsuła, ale dobry humor dopisuje
Fajny urlop to tak szybko zleci, już w poniedziałek powrót do NL, hm..
-
nick nieaktualny
-
Jagah , jesteś kochana, dodalas otuchy i usmiechu . Twój wykres wyglada pieknie! Trzymam kciuki. Jeśli chodzi o TSH to widziałam, ze dziewczyny zachodziły w ciąże mając 4 a nawet 5. To nie jest wyznacznik.
Magda, ja sobie założyłam kartę stałego klienta w diagnostyce o_O. -
nick nieaktualnyBadanie - 4 dc
Nie podoba mi się FSH (obniżona rezerwa jajnikowa) i prolaktyna (24,5 - na granicy normy).
LH/FSH = 0,69
Hormony tarczycy w porządku:
FT4 69.20% [wynik 18.92, norma (12 - 22)]
FT3 55.68% [wynik 5.16, norma (3.1 - 6.8 )]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 14:39
-
Madzia a FSH nie jest w normie u Ciebie ? Bo masz 9.36 a norma do Twojej fazy cyklu to 3,5-12,5 no chyba ,ze zle cos patrzę .
A prolaktynę na wyniku co wrzuciłas to tez masz w normie
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Magda87 wrote:Badanie - 4 dc
Nie podoba mi się FSH (obniżona rezerwa jajnikowa) i prolaktyna (24,5 - na granicy normy).
LH/FSH = 0,69
Hormony tarczycy w porządku:
FT4 69.20% [wynik 18.92, norma (12 - 22)]
FT3 55.68% [wynik 5.16, norma (3.1 - 6.8 )]
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Madzia a FSH nie jest w normie u Ciebie ?
Alexiaa wrote:A prolaktynę na wyniku co wrzuciłas to tez masz w normie
24,5 norma: 4,1 - 31,1 (na internecie jest do 25).
Także w środę pogadam z endo, czy mogę czymś wspomóc prolaktynę, bo euthyroxem to już na pewno nie -
Moze rzeczywiście pogadaj i cos sobie weź na obniżenie ,ja wlasnie sprawdziłam moja i w cyklu w którym sie udało miałam tylko 12,6 a miesiąc wczesniej -47,8 ,szybko mi spadla ,brałam parlodel i nie poczułam po nim żadnych skutków ubocznych.
......
-
dawno mnie nie było a tu widze koleżanki zaciażyły gratuluje kochane i trzymam kciuki aby cała ciąża była bezproblemowa i byście urodziły śliczne i zdrowe dzieciaczki!!!! a starającym sie życze wytrwałości i dla Was kochane zaświeci słońce! :*
Kamila ;), Owieczqa, Alexiaa, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Moze rzeczywiście pogadaj i cos sobie weź na obniżenie
Zobaczymy
7 czerwca mam usg więc będę miała lepszy obraz sytuacji