Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Magda ja tez z tym śluzem miałam Meksyk od stycznia , raz był taki potem znów inny i mnie to martwiło i dlatego tez kupiłam zel i mimo ,ze śluzu było bardzo mało i tylko przez chwile to sie udało wiec spokojnie
jutro i pojutrze biorę męża w obroty
test LH wyszedł pozytywny, według gin owulacja w ciągu najbliższych trzech dni, także działamyAlexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Magda, bo mam cykle regularne, owulacje między 12 a 16 dc. Więc nie ma sensu co miesiąc chodzić na monitoring. Moja ginekolog powiedziała, że nawet mogę za 6 miesięcy się zgłosić, ale to nie przejdzie nie chce tyle czekać.
W takim razie przyda ci się żel, na te "suche" dni okołoowulacyjne
Widzę, że mamy podobne problemy ze śluzem, który lubi się za szybko skończyć -
dużo nas łączy . Żel kupiłam , a jeśli chodzi o śluz to ten cykl jest wyjątkowo dziwny, zwykle miałam szczyt śluzu dzień przed owulacją, śluzu zwykle sporo, tak że jak użyłam 1ml żelu to było stanowczo za dużo. A teraz jakiś lepki, infekcji żadnej nie mam. Dodatkowo jestem kilka dni po owulce a już mam pełne piersi i bolą przy dotyku.
-
nick nieaktualnysosenka wrote:śluzu zwykle sporo, tak że jak użyłam 1ml żelu to było stanowczo za dużo. A teraz jakiś lepki
Wcześniej, to pewnie miałabym podobne odczucia do twoich.
sosenka wrote:Dodatkowo jestem kilka dni po owulce a już mam pełne piersi i bolą przy dotyku. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, działajcie, też słyszałam, że żele są przydatne. Magda, próbowałaś kiedyś?
Sosenka, to super, że cykle takie regularne, to ułatwia sprawę
Jagah, weekendowe ovulacje sprzyjają, człowiek działa na chillout'cie
Dziewczyny czekam na owocne staraniaAlexiaa, sosenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sosenka coś mi tu pachnie zieloną kropeczką nie wiem ,czy pamiętasz ale wlasnie w szczęśliwym cyklu moje piersi były pełne od owulacji co mnie zastanowiło a który masz dzisiaj dc ?
Magda bierz w obroty i niech Cie Twoj za nogi podniesie po hihi my tak zrobiliśmy i moze w koncu dotarło tam gdzie powinno ,bo mam tyło-zgięcie szyjki.Powodzenia :-*
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaaaaaaa nie kracz byłabym w siódmym niebie. Staram sie nie nakręcać, ale cieżko dzisiaj dopiero 19 dc a piersi mam pełne od 2 dni. Zwykle mnie bola tak z 4 dni przed okresem. Chyba ze @ zjawi sie wczesniej, bo cykl dziwny od pierwszego dnia cyklu.
-
Wlasnie u mnie tez tak było zawsze przed samym okresem a w ciążowym po owu były pełne i ciężkie ,ale masz racje lepiej sie nie nakręcać ja tez starałam sie tłumić szczęście i myslec ze żniw bedzie 1 kreska bo bałam sie znów rozczarowania .Juz nie mogę sie doczekac jak zatestujesz
sosenka lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
A ja Was zmartwię, bo piersi pełne i bolesne miałam zawsze przed okresem a w szczęśliwym cyklu troszkę pełniejsze niby były ale nieznacznie i nie bolały wcale. Dopiero później gdzieś po 35dc coś zaczęłam odczuwacć a cykle 28-dniowe. Ale jestem ciągle senna, zmęczona, często siusiam. A po pracy jak się zmęczę boli mnie dół brzucha. Muszę wytrzymać w pracy jeszcze 2tygodnie.
-
Magda87 wrote:Od listopada stosuję
Dzisiaj jest podobno "dzień seksu" Fajnie mi się zgrało
Dzień seksu, niedawno był dzień matki i dzień dziecka, wszystko się zgadza
Sosenka, to prawda, każda kobieta inaczej a nawet każda ciąża jest innaAlexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysosenka trzymam kciuki, aby u ciebie bolące/wrażliwe piersi były TYM objawem
Ja już mam za sobą wszystkie możliwe objawy ciąży, o których pisze się w internecie Śmieję się, że u mnie tym właściwym i w sumie jedynym objawem będzie brak @Alexiaa, sosenka lubią tę wiadomość
-
Sosenka ważne ,ze jest inaczej niż zwykle to dobry znak u mnie sie sprawdził a czuje sie bardzo dobrze,nieraz tylko mam lekkie mdłości i głodna cześciej jestem no i spać mi sie wieczorem szybko chce :-)no brzuszek juz wystaje
Magda tez zawsze tych objawów miałam maaase ,ale mysle,ze u Ciebie jakiś to naprawdę ciążowy życzę Ci tego !
Witaj Wpinka
......
-
Cześć Wpinka!
Alexiaa, brzuszek jak pięknie. Tylko te piersi są pełne, wrażliwe i bolą a nawet szczypią przy dotyku - wszystko normalne ale zdecydowanie za wcześnie. Byłam negatywnie nastawiona do tego cyklu, wręcz zrezygnowana i nie chciałam się nakręcać ale chyba w głowie już się wojna rozstrzyga bo dzisiaj mi się śniło, że zobaczyłam dwie kreski na teście.Alexiaa lubi tę wiadomość