Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A wczesniej nigdy tych piersi zaraz po owu tak nie miałaś ? Przypomnij sobie dokładnie bo jeśli nie to mozesz sie cieszyc bo tak jak pisałam mogło sie nareszcie udać
Ja pamietam jak w 16 dc szlam do fryzjera i akurat tak sobie myslalam ,ze kurczę te cycki tak ciążą do ziemi jak nigdy i to było to a owu miałam w 13 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 16:39
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Wszystko sie moze zdarzyc. Zobaczymy za tydz. Przejrzałam wykresy od sierpnia i nigdy nie miałam takich piersi w tych dniach, zwykle stawaly sie pełne max 5 dni przed @. Ale z drugiej str nigdy nie miałam tak skąpej @ jak w tym cyklu.
A tak btw, czy ten piesek obok Twojej Liwii to jack russell?Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie już trzecia wyższa, także odkładam termometr i niech się dzieje co chce
Do testowania/ badania pozostało 11 dni i zamierzam ten czas przeznaczyć na czytanie książki, a może się uda ze dwie przeczytać
Dziś odebrałam wyniki z egzaminu z angielskiego, zdałam na 83% Otrzymałam również certyfikat także mogę udokumentować w cv kurs angielskiegososenka, Jagah, Ania-nowa, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Magda87 wrote:U mnie już trzecia wyższa, także odkładam termometr i niech się dzieje co chce
Do testowania/ badania pozostało 11 dni i zamierzam ten czas przeznaczyć na czytanie książki, a może się uda ze dwie przeczytać
Dziś odebrałam wyniki z egzaminu z angielskiego, zdałam na 83% Otrzymałam również certyfikat także mogę udokumentować w cv kurs angielskiego -
Ania powodzenia w tym nowym cyklu aby był szczęśliwy
Sosenka tak to nasz biały jack suczka Telli w sierpniu kończy rok jak samopoczucie ?
Magda gratulacje sukcesu i trzymam kciuki za końcówkę cyklu aby zakończył
Sie na zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 09:45
Magda87 lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Ania, trzymam za Ciebie kciuki.
Alexiaa, aaaaaaa super , ja mam parson russellka, w czerwcu skończył dwa lata. Jestem w nim zakochana , a samopoczucie o dziwo ok, jestem pozytywie nastawiona, i zapewne to nie jest do końca dobre jak przyjdzie @. A jak by nie przyszła to by był piękny prezent na naszą pierwszą rocznicę ślubu (@ ma być w sb, a rocznica za 2 tyg). Piersi dalej pełne, poza tym, nic nadzwyczajnego się nie dzieje. -
Aniu, trzymam za Ciebie mocno kciuki. Co do hormonów, najważniejsze, ze masz świadomość tego, że powodują takie objawy. Będzie dobrze, podziwiam Was dziewczyny za ogrom siły jaką w sobie macie i wielkie pragnienie maleństwa. Wszystkie będziecie niezniszczalnymi mamami, które kochają na zabój. Madzia gratulacje! Madzia, Sosenka, Ania, Jagah myślami z Wami Mi zostało 1,5tyg. pracy. Im bliżej końca, tym trudniej wytrzymać. Już chcę wolne. O 20jestem zmęczona, jakby to była północ, rano nie mogę się podnieść. Zaczęły się mdłości - najgorzej w aucie. Już dwa razy mnie wzięło podczas jazdy i noe udało się tego powstrzymać... Chcę wolne!!!
-
Dziewczyny
W poprzednim tygodniu wrocilam do pracy, i nagle moj czas sie skurczyl, i kazda wolna chwila dla siebie jest na wage zlota
Zaczne od tego, ze dzisiaj bylam na II monitoringu - owulacja potwierdzona, dzisiaj na wszelki wypadek doslemy kolejny oddzial Zolnierzy Na cito dostalam skierowanie na badania: progesteron, estriadol, lh i dodatkowo marker CA125. Pani doktor podeszla do sprawy baaaaardzo rzeczowo i sprawnie, jutro popoludniu wyniki droga telefoniczna i wtedy i ustalimy co dalej (zapewne jakies leki albo po prostu czekanie 14 dni do testu)
Owieczqa - na mdlosci polecam IMBIR oraz w aptece lek: mamarin mamma, ratuj sie, bo to najgorsze dolegliwosci. No i trzymaj sie cieplo, oby to 1,5tyg. zlecialo bezbolesnie i szybko
sosenka - trzymam mocno kciuki, kiedy planujesz testowac?
Magda - zdolna bestia z Ciebie, gratuluje A tymczasem zycze udanego relaksu z ksiazka
Ania - a jakie hormony przyjmujesz, CLO czy Duphaston? Badz dobrej mysli :*Magda87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny! ja podobnie jak Ania jestem na hormonach, gdyż nie ma u mnie owulacji. brałam clo po 1/2 dawki, ale nie podziałało, teraz lekarz zmienił mi na aromek (5-9dc) + metforminę przez cały cykl. mam nadzieję, że dzięki temu wszystko wróci do normy i zajdę w upragnioną ciążę! staramy się już rok...
-
Owieczqa, jeszcze kilka dni, wytrzymasz . Mi też jest sennie ale przez pogodę i niskie ciśnienie.
Jagah, cudownie, że owulka potwierdzona. Czekam na dobre wieści . Mam nadzieję, że wyniki będą dobre. Ja robiłam dwa razy pod rząd monitoring, owulacje potwierdzone, wyniki ok. I mam 3 miesiące wolnego od ginekolog. Ciekawa co Twoja gin zaproponuje.
Tinaa2015, witaj! U mnie też za kilka dni minie rok. Trzymam kciuki, aby leki zadziałały.
Kochane! No nie ma co któraś musi w tym cyklu mieć tą zieloną kropkę! Dobra passa musi trwać na naszym wątkuJagah, Magda87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny!
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, na razie za nami dwa miesiące luźnych starań, teraz mam @ więc zaczynamy trzeci cykl
Po daniu sobie zielonego światła na dziecko oboje myśleliśmy zgodnie, że na pewno od razu zaskoczymy... A tu zdziwko, okazuje się, że zajście w ciążę to nie dla każdego takie hop-siup U mnie wyszła lekka niedoczynność tarczycy, jestem na euthyroxie pierwszy miesiąc. Owulacje są, śluz jest, progesteron nie sprawdzany na razie, ale wydaje się być w normie, bo piersi doskwierają mi praktycznie zaraz po owu, temperatury też raczej w normach. Mąż jeszcze nie sprawdzany przed jego badaniami dajemy sobie jeszcze kilka miesięcy starań.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, obyśmy wkrótce wszystkie omawiały uroki naszych ciąż🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Magda A tymczasem zycze udanego relaksu z ksiazka
Jutro prawdopodobnie zmierzę temperaturę bo idę zrobić badania, w tym progesteronu
U mnie jeszcze 8 dni do testowania, liczę że dam mężowi piękny prezent na "dzień ojca"sosenka lubi tę wiadomość