X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listor Czekamy na pozytywny efekt :)

Listior lubi tę wiadomość

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy, co przyniosą kolejne temperaturki ;) Faktycznie różnie może być, nawet u kobiet, które do tej pory regularnie miesiączkowały ;) Wiele jest tych nurtujących pytań, jednak teoria faktycznie często rozmija się z praktyką ;) Potrzeba zatem cierpliwości i zaakceptowania faktu, że "kobieta zmienną jest" :P

pirelka lubi tę wiadomość

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak i organizm czasem płata figla, zwłaszcza kiedy najbardziej Nam zależy ;)

Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skądś to znam :P Dlatego luzik, poczekamy, zobaczymy ;) A jak nie teraz, to zaczynamy na nowo za miesiąc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie i takie podejście musi być :)

• Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie @ na razie nie przyszła ;-) Jak nie będzie do poniedziałku to lecę na betę, nie miałam raczej nieregularnych cykli.. Więc nadal mam nadzieję :)
    Listior tak popołudniowo się serduszkujecie hihihh, słodko :*

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka a dzisiaj miałaś dostać czy minęło już kilka dni ?

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka wrote:
    A u mnie @ na razie nie przyszła ;-) Jak nie będzie do poniedziałku to lecę na betę, nie miałam raczej nieregularnych cykli.. Więc nadal mam nadzieję :)
    Listior tak popołudniowo się serduszkujecie hihihh, słodko :*

No to czekamy Sewerynka do poniedziałku ;) Myślami odganiam małpiszona ;) Na tym forum nie jest mile widziany ;) Ja zaniedbałam ten cykl z serduchami, ale organizm mi szyki poprzestawiał :P Mimo wszystko jak nie teraz, to w kolejnym nadrobię ;) Miłego wieczorku :*

ewcia21k, Sewerynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listior wrote:
    No to czekamy Sewerynka do poniedziałku ;) Myślami odganiam małpiszona ;) Na tym forum nie jest mile widziany ;) Ja zaniedbałam ten cykl z serduchami, ale organizm mi szyki poprzestawiał :P Mimo wszystko jak nie teraz, to w kolejnym nadrobię ;) Miłego wieczorku :*
    A może organizm Cię zaskoczy właśnie w najmniej spodziewanym momencie? :)

Mnie w nocy pulsowało podbrzusze, a dzisiaj obudziłam się z ciągnięcie od pępka w dół.

ewcia21k, Listior lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Wszystkim ;)

• Ania_XxX Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Lena ;) Pogodnej niedzieli kobietki :)

82do20mmeofbbylm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) miłej niedzieli Wam życzę ;)

• Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) zrobiłam dziś test , są dwie kreseczki :)))) Jeszcze jestem w szoku, mój Partner wrócił z nocki i jeszcze śpi więc nie wie co go czeka :-) Jutro lecę na betę potwierdzić, okres powinnam dostać wczoraj nie przyszedł ,żadnych plamień nic. Ciągle odczuwam tylko kłucie jajników, ciągniecie w podbrzuszu no i takie ciągnięcie i skurcze w kroczu.. nie wiem jak to opisać. Wiadomo piersi nabrzmiałe, sutki jeszcze bardziej.
    Dziewczynki za Was trzymam kciuki, Pirelko testujesz w środę ? Liczę na dobre wieści:) !!! <3 Miłej niedzieli wam życzę. Ale mi Fasolka zrobiła prezent na dzień mamusi:)

Ania_XxX, pirelka, Listior, ewcia21k, cath, Lena87 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka serdecznie gratuluję :) cóż za miła niespodzianka !!

U mnie w środę ma być planowo @, więc na testowanie poczekam do piątku.. jeśli nie przyjdzie, ale wydaje mi się, że jednak małpa mnie nawiedzi :(

Bardzo cieszę się Twoim szczęściem.

Sewerynka lubi tę wiadomość

• Ania_XxX Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka GRATULACJE!!! :) To teraz trzymamy mocno kciuki za betę :) Najlepszy prezent na Dzień Mamusi ;)

82do20mmeofbbylm.png
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka wrote:
    Cześć dziewczynki :) zrobiłam dziś test , są dwie kreseczki :)))) Jeszcze jestem w szoku, mój Partner wrócił z nocki i jeszcze śpi więc nie wie co go czeka :-) Jutro lecę na betę potwierdzić, okres powinnam dostać wczoraj nie przyszedł ,żadnych plamień nic. Ciągle odczuwam tylko kłucie jajników, ciągniecie w podbrzuszu no i takie ciągnięcie i skurcze w kroczu.. nie wiem jak to opisać. Wiadomo piersi nabrzmiałe, sutki jeszcze bardziej.
    Dziewczynki za Was trzymam kciuki, Pirelko testujesz w środę ? Liczę na dobre wieści:) !!! <3 Miłej niedzieli wam życzę. Ale mi Fasolka zrobiła prezent na dzień mamusi:)
    Jakby mogło być inaczej ;) Wiedziałam, że się uda ;) najlepszy prezent na Dzień Matki ;) Gratulacje mamuśka :* ;)

• czarna87 Nowa

Wysłany: 25 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też marzyłam o takim prezencie :P Gratuluję

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka-GRATULACJE! :)
    Życzę Ci spokojnych 9 miesięcy :)
    Zostaw nam parę wirusków ;)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jesteście kochane:* lepszego prezentu wymarzyć sobie nie można! Na Was też przyjdzie kolej, jestem pewna:* te objawy jak okresowe to u mnie były typowe. A jednak dwie kreseczki:) jestem przeszczesliwa choc ,czuje niepokój. Co to będzie:) trzymam za Was kciuki, jeśli pozwolicie będę do Was zaglądać i cieszyć się razem z Wami. PIRELKO musisz wierzyć do końca, ja byłam pewna że dostanę @. Jedyna rzecz która jakoś mnie zastanowiła to brak apetytu, wczesniej2/3 dni przed mogłam zjeść konia z kopytami, teraz uczucie pelnosci po niewielkim jedzonku. Fasolkujcie szczesliwie i dolaczajcie do mnie:) dam znać jutro jak beta wyszła. Buziole:*

Ania_XxX, ewcia21k, Listior lubią tę wiadomość

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynko Gratuluję ;) jesteś pierwszą osobą z tego tematu której się udało :D

25.05 Sewerynka t6201.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 14:09

ewcia21k, Mallina, Sewerynka lubią tę wiadomość

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ