Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczymy, co przyniosą kolejne temperaturki Faktycznie różnie może być, nawet u kobiet, które do tej pory regularnie miesiączkowały Wiele jest tych nurtujących pytań, jednak teoria faktycznie często rozmija się z praktyką Potrzeba zatem cierpliwości i zaakceptowania faktu, że "kobieta zmienną jest"
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sewerynka wrote:A u mnie @ na razie nie przyszła Jak nie będzie do poniedziałku to lecę na betę, nie miałam raczej nieregularnych cykli.. Więc nadal mam nadzieję
Listior tak popołudniowo się serduszkujecie hihihh, słodko :*
No to czekamy Sewerynka do poniedziałku Myślami odganiam małpiszona Na tym forum nie jest mile widziany Ja zaniedbałam ten cykl z serduchami, ale organizm mi szyki poprzestawiał Mimo wszystko jak nie teraz, to w kolejnym nadrobię Miłego wieczorku :*ewcia21k, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyListior wrote:No to czekamy Sewerynka do poniedziałku Myślami odganiam małpiszona Na tym forum nie jest mile widziany Ja zaniedbałam ten cykl z serduchami, ale organizm mi szyki poprzestawiał Mimo wszystko jak nie teraz, to w kolejnym nadrobię Miłego wieczorku :*
Mnie w nocy pulsowało podbrzusze, a dzisiaj obudziłam się z ciągnięcie od pępka w dół.ewcia21k, Listior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki zrobiłam dziś test , są dwie kreseczki ))) Jeszcze jestem w szoku, mój Partner wrócił z nocki i jeszcze śpi więc nie wie co go czeka Jutro lecę na betę potwierdzić, okres powinnam dostać wczoraj nie przyszedł ,żadnych plamień nic. Ciągle odczuwam tylko kłucie jajników, ciągniecie w podbrzuszu no i takie ciągnięcie i skurcze w kroczu.. nie wiem jak to opisać. Wiadomo piersi nabrzmiałe, sutki jeszcze bardziej.
Dziewczynki za Was trzymam kciuki, Pirelko testujesz w środę ? Liczę na dobre wieści:) !!! Miłej niedzieli wam życzę. Ale mi Fasolka zrobiła prezent na dzień mamusi:)Ania_XxX, pirelka, Listior, ewcia21k, cath, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySewerynka serdecznie gratuluję cóż za miła niespodzianka !!
U mnie w środę ma być planowo @, więc na testowanie poczekam do piątku.. jeśli nie przyjdzie, ale wydaje mi się, że jednak małpa mnie nawiedzi
Bardzo cieszę się Twoim szczęściem.Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Sewerynka wrote:Cześć dziewczynki zrobiłam dziś test , są dwie kreseczki ))) Jeszcze jestem w szoku, mój Partner wrócił z nocki i jeszcze śpi więc nie wie co go czeka Jutro lecę na betę potwierdzić, okres powinnam dostać wczoraj nie przyszedł ,żadnych plamień nic. Ciągle odczuwam tylko kłucie jajników, ciągniecie w podbrzuszu no i takie ciągnięcie i skurcze w kroczu.. nie wiem jak to opisać. Wiadomo piersi nabrzmiałe, sutki jeszcze bardziej.
Dziewczynki za Was trzymam kciuki, Pirelko testujesz w środę ? Liczę na dobre wieści:) !!! Miłej niedzieli wam życzę. Ale mi Fasolka zrobiła prezent na dzień mamusi:)Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki jesteście kochane:* lepszego prezentu wymarzyć sobie nie można! Na Was też przyjdzie kolej, jestem pewna:* te objawy jak okresowe to u mnie były typowe. A jednak dwie kreseczki:) jestem przeszczesliwa choc ,czuje niepokój. Co to będzie:) trzymam za Was kciuki, jeśli pozwolicie będę do Was zaglądać i cieszyć się razem z Wami. PIRELKO musisz wierzyć do końca, ja byłam pewna że dostanę @. Jedyna rzecz która jakoś mnie zastanowiła to brak apetytu, wczesniej2/3 dni przed mogłam zjeść konia z kopytami, teraz uczucie pelnosci po niewielkim jedzonku. Fasolkujcie szczesliwie i dolaczajcie do mnie:) dam znać jutro jak beta wyszła. Buziole:*
Ania_XxX, ewcia21k, Listior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny