Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka wrote:A ja skusiłam się i zrobiłam test, żałuję..bo miałabym nadzieję jeszcze. A tak negatyw jak byk, test o czułości 10. Temp. zmierzyłam z ciekawości i też spada już poniżej 37.. nie liczę już na ciążę w tym cyklu. Odechciewa mi się wszystkiego tych leków, badań i pomyśli.
Kochana, nie wszystko jeszcze stracone, czasem wiele sytuacji może nas zaskoczyć <przytul> :* Popatrz na niektóre wykresy, jest jeszcze szansa przecież Mimo takich przykrości, trzeba dalej wierzyć i walczyć, po to tutaj wszystkie jesteśmy. Masz moje wsparcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:24
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pirelka może to cie pocieszy, miałam już to wcześniej pisać. Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i jak mi wysłała zdjęcie to ja nic na nim nie widziałam, a ona twierdziła że coś widzi. Rozebrała go na czynniki pierwsze i faktycznie okazało się że na pasku jest druga kreska zabarwiona. A jest przed okresem kilka dni. Nie wiem co jej wyjdzie dalej, bo różne są anomalia, ale dziewczyna dociekliwa, tak bardzo chciała ujrzeć te dwie krechy aż je ujrzała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Sewerynko Gratuluję jesteś pierwszą osobą z tego tematu której się udało
25.05 Sewerynka
Lena87 Jaki piękny potworek z brzusiem:) Dziekuje Wam wszystkie jestescie kochane! Ja nadal niedowierzam Beta 260.10 mlU/ml 4/5 tydzien:) 10.06 dopiero wizyta u ginka wiec jeszcze trochę zanim ujrze Fasolkę
Pirelko jak u Ciebie??? Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie, jak jutro nie dostaniesz to w czwartek testuj albo beta od razu będzie pewniej Mi ginek mówił ze sikacze nie wychodzą.
Wysyłam Wam moc wirusków fasolkowatych, tup tup tup .. :***Ania_XxX, Lena87, ewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Dziękuję za kciuki,niestety u mnie przerwa w staraniach aż do sierpnia
Nie mam mężulka w domu
Teraz już jest czysto tzn tylko śnieżno biały śluz. Dziwne
Ewcia21k kochana ja też miałam taki biały śluz, chodź przed okresem zawsze było dość sucho.. No i Fasola Więc trzymam kciuki A ten śluz z krwią to mogło być albo plamienie implantacyjne albo wlasnie jajeczkowanie, zalezy w jakim dniu cyklu bylas Ja tez nie sadzilam ze to tak szybko sie uda, ale przeciez kazda ma gdzies to zapisane Wierze, że każda z Was już wkrótce ujrzy te dwie magiczne kreseczki na teście:)))) -
Czesc dziewczyny! dlugo mnie tu nie bylo ale wkoncu sie udalo pojawic
ciesze sie ze w koncu komus z nas sie udalo gratuluje!!
ja niestety mam male obawy... w sobote mialam dostac @ ale nie przyszla...test zrobilam w sobote rano ale nic nie bylo wiec wyrzucilam go do kosza...na nocke pojechalismy do znajomych i niedziele jak wrocilismy cos mnie tknelo i sprawdzilam jeszcze raz...jaka byla radosc gdy dojrzalam drugo slaba kreske...ale radosc nie trwala dlugo...w poniedzialek rano zrobilam kolejny i nic!! dziewczyny nie wiem co sie dzieje...miala moze tak ktoras??
przez 8 miesiecy mialam idealnie uregulowany cykl, co do dnia...a teraz?! boje sie ze znow sie wszystko rozregulowalo i znow trzeba bedzie sie leczyc tymi wszystkimi swinstawmi...
pomozciekami -
nick nieaktualnykaami wrote:Czesc dziewczyny! dlugo mnie tu nie bylo ale wkoncu sie udalo pojawic
ciesze sie ze w koncu komus z nas sie udalo gratuluje!!
ja niestety mam male obawy... w sobote mialam dostac @ ale nie przyszla...test zrobilam w sobote rano ale nic nie bylo wiec wyrzucilam go do kosza...na nocke pojechalismy do znajomych i niedziele jak wrocilismy cos mnie tknelo i sprawdzilam jeszcze raz...jaka byla radosc gdy dojrzalam drugo slaba kreske...ale radosc nie trwala dlugo...w poniedzialek rano zrobilam kolejny i nic!! dziewczyny nie wiem co sie dzieje...miala moze tak ktoras??
przez 8 miesiecy mialam idealnie uregulowany cykl, co do dnia...a teraz?! boje sie ze znow sie wszystko rozregulowalo i znow trzeba bedzie sie leczyc tymi wszystkimi swinstawmi...
pomozcie
Cześć , idź na krew nie katuj się sikaczami
Dobry wieczór wszystkim, duphaston się skończył tak więc oczekuję na @.
CLO wykupiłam i jak dziecko czekam na nagrodęewcia21k, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySewerynka wrote:Lena87 Jaki piękny potworek z brzusiem:) Dziekuje Wam wszystkie jestescie kochane! Ja nadal niedowierzam Beta 260.10 mlU/ml 4/5 tydzien:) 10.06 dopiero wizyta u ginka wiec jeszcze trochę zanim ujrze Fasolkę
Pirelko jak u Ciebie??? Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie, jak jutro nie dostaniesz to w czwartek testuj albo beta od razu będzie pewniej Mi ginek mówił ze sikacze nie wychodzą.
Wysyłam Wam moc wirusków fasolkowatych, tup tup tup .. :*** -
nick nieaktualnyewcia zobaczymy, terminowo powinnam dzisiaj dostać..wciąż nadzieja się tli, ale czuję że @ się zjawi.. chciałam uniknąć CLO, ale tak czekać w nieskończoność można..
Mallina, powodzenia w nowym cyklu.. widzę, że u nas hurtowo @ nadciągaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 08:32
-
Ja tydzień temu też się cieszyłam jak @ nie przyszła,bo zawsze rano dostaję to cholera mnie w balona zrobiła i przylazła po południu
Ale do póki jej nie ma nadzieja jest,trzymam kciukiListior lubi tę wiadomość