Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySewerynka wrote:Dziewczynki jesteście kochane:* lepszego prezentu wymarzyć sobie nie można! Na Was też przyjdzie kolej, jestem pewna:* te objawy jak okresowe to u mnie były typowe. A jednak dwie kreseczki:) jestem przeszczesliwa choc ,czuje niepokój. Co to będzie:) trzymam za Was kciuki, jeśli pozwolicie będę do Was zaglądać i cieszyć się razem z Wami. PIRELKO musisz wierzyć do końca, ja byłam pewna że dostanę @. Jedyna rzecz która jakoś mnie zastanowiła to brak apetytu, wczesniej2/3 dni przed mogłam zjeść konia z kopytami, teraz uczucie pelnosci po niewielkim jedzonku. Fasolkujcie szczesliwie i dolaczajcie do mnie:) dam znać jutro jak beta wyszła. Buziole:*
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co może oznaczać śluz z odrobiną krwi? Jestem już parę dni po @ i nie wiem,czuję prawy jajnik,czy to może być oznaka owulki? nigdy tak nie miałam.
Wiecie może coś na ten temat? -
ewcia21k wrote:Dziewczyny co może oznaczać śluz z odrobiną krwi? Jestem już parę dni po @ i nie wiem,czuję prawy jajnik,czy to może być oznaka owulki? nigdy tak nie miałam.
Wiecie może coś na ten temat? -
pirelka wrote:Madzia widzę, że nasze starania są od tego samego miesiącanasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Listior wrote:Generalnie śluz odrobiną krwi kochana, może oznaczać implantację, ale skoro dzieje się do po miesiączce, to możliwe, że przesunęła Ci się owulacja i jak najbardziej śluz podbarwiony krwią może ją oznaczać A masz jakieś inne objawy owulki? Np.kłucie jajkników, ból w podbrzuszu, skok tempki?
Skoku tempki nie ma,tylko prawy jajnik czuję,zobaczymy co jutrzejsza tempka pokarze. Dziękuję za odpowiedź -
ewcia21k wrote:Dziękuję za kciuki,niestety u mnie przerwa w staraniach aż do sierpnia
Nie mam mężulka w domu
Teraz już jest czysto tzn tylko śnieżno biały śluz. Dziwneewcia21k lubi tę wiadomość
-
Sewerynka super wiadomość! ), aż mi serducho zmiękło:). Fajne uczucie nadziei, moja przyjaciółka niedawno zaszła, a teraz jedna kobitka z NAS
tylko czekać, aż się posypią następne ^^Sewerynka lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi
Już sama nie wiem,ostatni wykres miałam taki ładny i potem przyszła @,po południu jak nigdy,bo zawsze rano już jest przy pierwszym siku,teraz w pierwszym dniu była bardzo bolesna a potem takie mocne plamienie ale zaznaczałam jako lekkie krwawienie.Co raz dziwniejsze te moje wykresy -
nick nieaktualnyA ja skusiłam się i zrobiłam test, żałuję..bo miałabym nadzieję jeszcze. A tak negatyw jak byk, test o czułości 10. Temp. zmierzyłam z ciekawości i też spada już poniżej 37.. nie liczę już na ciążę w tym cyklu. Odechciewa mi się wszystkiego tych leków, badań i pomyśli.
-
pirelka wrote:A ja skusiłam się i zrobiłam test, żałuję..bo miałabym nadzieję jeszcze. A tak negatyw jak byk, test o czułości 10. Temp. zmierzyłam z ciekawości i też spada już poniżej 37.. nie liczę już na ciążę w tym cyklu. Odechciewa mi się wszystkiego tych leków, badań i pomyśli.
-
nick nieaktualny