Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySewerynka wrote:Dziewczynki jesteście kochane:* lepszego prezentu wymarzyć sobie nie można! Na Was też przyjdzie kolej, jestem pewna:* te objawy jak okresowe to u mnie były typowe. A jednak dwie kreseczki:) jestem przeszczesliwa choc ,czuje niepokój. Co to będzie:) trzymam za Was kciuki, jeśli pozwolicie będę do Was zaglądać i cieszyć się razem z Wami. PIRELKO musisz wierzyć do końca, ja byłam pewna że dostanę @. Jedyna rzecz która jakoś mnie zastanowiła to brak apetytu, wczesniej2/3 dni przed mogłam zjeść konia z kopytami, teraz uczucie pelnosci po niewielkim jedzonku. Fasolkujcie szczesliwie i dolaczajcie do mnie:) dam znać jutro jak beta wyszła. Buziole:*
zobaczymy już za kilka dni co u mnie
łapię Twoje wiruski i czekam na Twój wynik bety
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co może oznaczać śluz z odrobiną krwi? Jestem już parę dni po @ i nie wiem,czuję prawy jajnik,czy to może być oznaka owulki? nigdy tak nie miałam.
Wiecie może coś na ten temat? -
ewcia21k wrote:Dziewczyny co może oznaczać śluz z odrobiną krwi? Jestem już parę dni po @ i nie wiem,czuję prawy jajnik,czy to może być oznaka owulki? nigdy tak nie miałam.
Wiecie może coś na ten temat?A masz jakieś inne objawy owulki? Np.kłucie jajkników, ból w podbrzuszu, skok tempki?
-
pirelka wrote:Madzia widzę, że nasze starania są od tego samego miesiącanasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Listior wrote:Generalnie śluz odrobiną krwi kochana, może oznaczać implantację, ale skoro dzieje się do po miesiączce, to możliwe, że przesunęła Ci się owulacja i jak najbardziej śluz podbarwiony krwią może ją oznaczać
A masz jakieś inne objawy owulki? Np.kłucie jajkników, ból w podbrzuszu, skok tempki?
Skoku tempki nie ma,tylko prawy jajnik czuję,zobaczymy co jutrzejsza tempka pokarze. Dziękuję za odpowiedź -
ewcia21k wrote:Dziękuję za kciuki,niestety u mnie przerwa w staraniach aż do sierpnia
Nie mam mężulka w domu
Teraz już jest czysto tzn tylko śnieżno biały śluz. DziwneNaczytałam się kiedyś na forach, że dużo kobietek miało tak własnie na początku ciąży, ja np. biały śluz mam często gęsto po owulce
zdarza sie także przed okresem... Widzisz kochana, u każdej to może oznaczać coś innego. W tym cyklu miałam np lekko biały, ale rozciągliwy, jak nigdy, bo raczej w okresie płodnym mam po prostu wodnisty (bynajmniej na zewnątrz). Poobserwuj się trochę i obserwuj dzień po dniu jak się zmienia
Po jakimś czasie będziesz wiedziała co u Ciebie oznacza. Buziaki
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Sewerynka super wiadomość!
), aż mi serducho zmiękło:). Fajne uczucie nadziei, moja przyjaciółka niedawno zaszła, a teraz jedna kobitka z NAS
tylko czekać, aż się posypią następne ^^Sewerynka lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi
Już sama nie wiem,ostatni wykres miałam taki ładny i potem przyszła @,po południu jak nigdy,bo zawsze rano już jest przy pierwszym siku,teraz w pierwszym dniu była bardzo bolesna a potem takie mocne plamienie ale zaznaczałam jako lekkie krwawienie.Co raz dziwniejsze te moje wykresy -
nick nieaktualnyA ja skusiłam się i zrobiłam test, żałuję..bo miałabym nadzieję jeszcze. A tak negatyw jak byk, test o czułości 10. Temp. zmierzyłam z ciekawości i też spada już poniżej 37.. nie liczę już na ciążę w tym cyklu. Odechciewa mi się wszystkiego
tych leków, badań i pomyśli.
-
pirelka wrote:A ja skusiłam się i zrobiłam test, żałuję..bo miałabym nadzieję jeszcze. A tak negatyw jak byk, test o czułości 10. Temp. zmierzyłam z ciekawości i też spada już poniżej 37.. nie liczę już na ciążę w tym cyklu. Odechciewa mi się wszystkiego
tych leków, badań i pomyśli.
-
nick nieaktualny