Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
My też chcieliśmy szkło hartowane w kuchni ale jak zobaczyliśmy cenę to duże płytki też się nam spodobały
i mamy takie ładne bezowe
na szczęście u nas stolarz się spisał bo zrobił nam super zabudowę w przedpokoju i wszystkie szafki w kuchni, kosztowało to prawie 10tys ale było warto
mieszkamy już tam trzeci rok a nie polozylismy jeszcze płytek na balkonie :p chcieliśmy w ogóle zabudowac ten balkon ale jak przyszedł pomysł z budową domu to nawet płytek nie ma
-
Dziewczyny tak jak widać, każda ma jakąś historię z tzw.fachowcami

A przecież o klientów powinno się dbać. Bo jak robota dobrze zrobiona, to poleci się dalej i klientów przybędzie
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
hej

Panipuchatkowa ogromne gratulacje!
Rachela i Laura to spoko imiona 
Miss rozwalił mnie Twój sen
Sprawy budowlane, jak wspominałam, są mi bliskie, bo moj M.jest kierownikiem budowy. Oglądaliśmy wszystkie odcinki Usterki
gdziekolwiek nie jedziemy to albo obczaja budowy po drodze albo wykonczenia, czasem to mowie do niego cos 10x a on oglada bo taki fajny strop albo taka fuszerka z kaflami
:D a my na razie mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu, w przyszłości będziemy się budować 
Strasznie dzis spalam, Mała zaczęła buszować przed 4 rano i przez ponad godzinę nie mogłam spać
jeszcze w międzyczasie zgłodniałam, jadłam w nocy banana
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Co do szyby to zależy u kogo się to robi .. bo jako całość firma kuchnie rodzicom zrobiła super, szkoda że mieszkam daleko bo sama bym u nich zamówiła do siebie... Ale już stolarz się z tą szyba nie popisał
z miesięcznym opóźnieniem ale szyba była u rodziców taka jak trzeba:)
Jako tako same meble/zabudowa nie są w sobie drogie. Najgorszy jest sprzęt w kuchni... Ale wiem że np jak będę kupować płytę gazowa do kuchni, to będzie ona na szkle, bo fajnie wygląda i prosta w utrzymaniu czystości:)
Magda, mnie też koło 4 chwycił taki głód że zasnąć nie mogłam... A lodówka w miarę pusta przez te zmiany to nutellą się ratowałam
teraz mam takiego lenia, że nie chce mi się iść po pieczywo do sklepu i będę robić pierogi z serem i jagodami:D
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
O mamusiu rozpisalyscie się dzisiaj jak cholera ;p hehe widze ze przeboje mieliście z fachowcami ;p ja na szczęście mam ojca złota rączkę ;pisz
Jak się weźmie za siebie tez zdolny jest ;p moja mama to perfekcjonistka i ma cierpliwość haha wiec ekipę mam dobra do tego mamy znajomych którzy tu jeden budowlanka , drugi wykończenia inny właśnie okna wstawia , wiec jest dobrze
)
Dziewczyny mam takie pytanie jak odróżnić na tym etapie skurcz ( napięcie macicy) od wypychania dziecka ? Bo szczerze mówiąc właśnie u siebie na wątku przeczytałam dziewczyna była na ktg i to co myślała ze mały się wypina okazało się skurczem łagodnym bo o wysokości 40 ale jednak ;o i ja teraz zachodzę w głowę jak mogę to rozróżnić ? U nas w Holandii nie mamczegos takiego jak ktg ... tylko przy porodzie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Oj fachowców trzeba pilnować bo oni robią jak im wygodniej. Jak zamawiałam meble do kuchni na wymiar i przedstawiłem swoją wizję jak ma być to usłyszałam że tak się nie robi tu powinnam pani mieć 60 cm a nie 50 itp. Owszem niektóre uwagi przydatne ale jednak ja płacę ja wymagam chce mieć miejsce na kuchenkę 50 i tak mam mieć a nie jak mi mówią że 60. Doszliśmy do porozumienia i udało się mebelki zrobić tak jak zaplanowałem22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Matko dziewczyny to ja jeszcze ani razu w ciąży nie jadłam w nocy;
nie powiem miałam chyba 2 razy sytuacje ze o 5 głód mnie obudził
ale nie poszłam odwróciłam się polezalam i zaspalam ;p i żeby było śmieszne obudziła się już beżu czucia główny później ;p
Ja dzisiaj robię zupę ogórkowa i naleśniki z serem białym ❤️
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja dzisiaj znowu masę pracy mam. Ale szybko leci dzięki temu
standardowo przerwa na jedzonko i do roboty.
Ja dzisiaj na obiad mam pierogi z mięsem bo mama mi robiła ostatnio
to szybko ugotuje i mam z głowy;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jak już działaczka jest to można powiedzieć macie swoje miejsce na ziemi

Rany ja chcę do domu, nuuuudy że szok, żeby tak było można się urwać to bym pozyteczniej ten czas spędziła22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
A u mnie na obiadek dzisiaj spagheti
. Ja też w nocy jeszcze nie jadłam. A cały czas ciągnie mnie do słodkiego
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magda spokojnie
młodzi jesteście wiec macie trochę czasu
a mieszkać póki co tez macie gdzie ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Magda moja ciocia budowala się z 10 lat jak nie więcej kobieta ma teraz 60 lat, ale dom cudo, wiele rzeczy robili sami aby nie było fuszerki, a teraz mogą cieszyć się swoim dziełem.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Oj własny dom to fajna sprawa, chociaż jest to taka skarbonka bez dna
ale wiadomo zawsze jest to swoje i można inwestować
ja jakbym teraz miała budować dom to nie duży 100/120m2 bo większy mi nie potrzebny... 3/4pokoje, salon kuchnia, łazienka, toaleta i garaż.. więcej mi nie trzeba.. no ale w totka jeszcze nie wygrałam, a podejrzewam że gdybym wygrała, to bym i tak zainwestowała w rozbudowę tego w którym obecnie mieszkamy, bo za dużo pieniędzy i pracy zostało w niego włożone, by ktoś dostał to za darmo 
Ogarnęłam właśnie swoje brwi, bo już zarastalam a jakoś nie ufam kosmetyczkom pod tym względem
idę teraz nałożyć jakaś maseczkę na ryj bo przy powiększeniu 5x to się przerazilam siebie
,...
O! I dzwoniła do mnie pani z przychodni że zwolniło się miejsce do mojego gina i czy chce przyjść na 15.40.. także trochę wczoraj będę wiedziała co tam słychać u małej damy
-
My mniej wiecej wiemy co chcemy - na pewno chcę pralnię na parterze, to moje wymarzone pomieszczenie, choćby miało być malutkie - zawsze mnie denerwuje, że nie mam gdzie dać suszarki, deski do prasowania, odkurzacza itd. Wiecej marzeń nie mam

Ja sie wlasnie dzis umowilam na regulacje brwi, ale do innej kosmetyczki, zobaczymy, co z tego wyjdzie