Staraczki '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam. Też jestem z 90 ze stycznia . Moje endometrium jest ładne bo 10 mm przed owu tylko właśnie z nimi mam problem.... Moje cykle są długie. Miałam stymulacje clo i bralam dodatkowo inofem (sama) i chyba przez to się przestymulowalam bo pecherzyki pekaly same przy 30-32 mm . Teraz po odstawieniu miałam cykle jak w zegarku i co 28-29 dni owu była raz piękna ale z prawego jajnika a ten jest niedrozny . Teraz Nowa gin kazała brać ovarin i biorę drugi miesiąc ale chyba przez niego owu mam w okolicach 21-22 dc chyba ze to przypadek .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Dołączam i ja. Od blisko 2 lat staramy się z mężem o pierwszego maluszka. Wczoraj miałam robione HSG - oba jajowody drożne. Hormony prawidłowe. Stymulacja Letrozolem.
Problem męski.
Listopad 2015
Ilość: 2,87 mln
Ruchliwość: 51%
Morfologia: 4%
Luty 2016
Ilość: 13,77 mln
Ruchliwość: 59%
Morfologia: 0%
Grudzień 2016
Ilość: 37 mln
Ruchliwość: 50%
Morfologia: 3%
Jeżeli w tym cyklu nie uda nam się zajść, to w luty startujemy z IUI.
Powodzenia dziewczyny, życzę każdej aby w końcu zobaczyła na teście upragnione dwie kreseczki
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat" J. Korczak -
nick nieaktualnyHej ufff znalazłam was, wylądowałyście babeczki na 3 stronie forum No jak tam ? Czy lata 90 obfitują już w zieleń na swoich wykresach? Łącze się z wami! Mamy 27 lat siódemka z tyłu musi świadczyć o tym, że będzie to szczęśliwy rok!!
JustynaK90 lubi tę wiadomość
-
Cześć. Jestem tu nowa. Po roku starań zaszłam w upragnioną ciąże, niestety po kilku dniach okazało się, że pozamaciczną to było w sierpniu. Obecnie to już 17 miesiąc starań. Jestem przed badaniem drożności jajowodów. Trochę mnie to wszystko już przytłacza:( szukam wsparcia, mam nadzieję że dobrze trafiłam
-
nick nieaktualny
-
Heej nowe dziewczynki! u mnie już wiadomo od czego słabe miesiączki i endometrium. Mam niski estriadol- 27ng/dl w 4 dc (norma 21-251). Nowy gin który wyleczyl moja siostrę niestety mi nie pomoze. Moja sytuacja nie jest prosta-potzebuje stymulacji a to upośledza sluzówkę. Inny -jego znajomy ma mi pomoc - przyjedzie z B-stoku z Kriobanku.
Jadłam w tym cyklu dodatkowo wit E, magnez, wiesiołek i pilam wino wytrawne. Endo urosło- w tamtym cyklu miało 5 mm w 19dc (owu potwierdzona 17dc),a teraz 6,8mm w 22 dc (owu 17dc). Ale to i tak stanowczo zamalo
Ale odebrałam dziś progesteron badany 7dpo i jest super 20,85
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeheria wrote:Heej nowe dziewczynki! u mnie już wiadomo od czego słabe miesiączki i endometrium. Mam niski estriadol- 27ng/dl w 4 dc (norma 21-251). Nowy gin który wyleczyl moja siostrę niestety mi nie pomoze. Moja sytuacja nie jest prosta-potzebuje stymulacji a to upośledza sluzówkę. Inny -jego znajomy ma mi pomoc - przyjedzie z B-stoku z Kriobanku.
Jadłam w tym cyklu dodatkowo wit E, magnez, wiesiołek i pilam wino wytrawne. Endo urosło- w tamtym cyklu miało 5 mm w 19dc (owu potwierdzona 17dc),a teraz 6,8mm w 22 dc (owu 17dc). Ale to i tak stanowczo zamalo
Ale odebrałam dziś progesteron badany 7dpo i jest super 20,85 -
Witajcie babeczki chcecie trochę wirusków ???
Magroz z grudnia mnie też zaraziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 18:55
KaMiszka, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny