X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki '90 :)
Odpowiedz

Staraczki '90 :)

Oceń ten wątek:
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozsyłam Wam armię wirusów ciążowych,bierzcie ile chcecie dla kazdej starczy;* https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c5192b3e322.jpg

Bacardi90 lubi tę wiadomość

• Jeheria Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy i gratulujemy! :)

magroz26 lubi tę wiadomość

Vy8jp2.png
    3V06p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Rozsyłam Wam armię wirusów ciążowych,bierzcie ile chcecie dla kazdej starczy;* https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c5192b3e322.jpg

no i mnie zaraziłaś... ;) <3

magroz26 lubi tę wiadomość

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym trochę chciała Moje Najszczersze Gratulacje

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Jeheria Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal walcze :P na razie z tego co wiem mam słabe endometrium, 14 dc przed owulacja miało 5mm a 19dc po owulacji tyle samo :/ ale lekarz kaze czekac bo może to 1 raz, w tamtym cyklu tez było slabe i ogolnie mam slabe miesiączki...nie lubie czekac :P

Vy8jp2.png
    3V06p2.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Też jestem z 90 ze stycznia :). Moje endometrium jest ładne bo 10 mm przed owu tylko właśnie z nimi mam problem.... Moje cykle są długie. Miałam stymulacje clo i bralam dodatkowo inofem (sama) i chyba przez to się przestymulowalam bo pecherzyki pekaly same przy 30-32 mm . Teraz po odstawieniu miałam cykle jak w zegarku i co 28-29 dni owu była raz piękna ale z prawego jajnika a ten jest niedrozny . Teraz Nowa gin kazała brać ovarin i biorę drugi miesiąc ale chyba przez niego owu mam w okolicach 21-22 dc chyba ze to przypadek .

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90 wrote:
    no i mnie zaraziłaś... ;) <3
    Witaj.To nic tylko się cieszyć.Gratulacje.Spokojnej i nudnej ciąży;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)
    Girl25 ja też brałam Ovarin i w pierwszą i drugą ciążę zaszłam po 2,5 opakowania na mnie bardzo fajnie działał. Poprawiał śluz i libido ^^

• Marsia Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Dołączam i ja. Od blisko 2 lat staramy się z mężem o pierwszego maluszka. Wczoraj miałam robione HSG - oba jajowody drożne. Hormony prawidłowe. Stymulacja Letrozolem.

Problem męski.

Listopad 2015
    Ilość: 2,87 mln
    Ruchliwość: 51%
    Morfologia: 4%

Luty 2016
    Ilość: 13,77 mln
    Ruchliwość: 59%
    Morfologia: 0%

Grudzień 2016
    Ilość: 37 mln
    Ruchliwość: 50%
    Morfologia: 3%

Jeżeli w tym cyklu nie uda nam się zajść, to w luty startujemy z IUI.

Powodzenia dziewczyny, życzę każdej aby w końcu zobaczyła na teście upragnione dwie kreseczki :)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat" J. Korczak
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ufff znalazłam was, wylądowałyście babeczki na 3 stronie forum ;) No jak tam ? Czy lata 90 obfitują już w zieleń na swoich wykresach? Łącze się z wami! Mamy 27 lat siódemka z tyłu musi świadczyć o tym, że będzie to szczęśliwy rok!! :)

JustynaK90 lubi tę wiadomość

• pchełkaane Nowa

Wysłany: 8 lutego 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem tu nowa. Po roku starań zaszłam w upragnioną ciąże, niestety po kilku dniach okazało się, że pozamaciczną:/ to było w sierpniu. Obecnie to już 17 miesiąc starań. Jestem przed badaniem drożności jajowodów. Trochę mnie to wszystko już przytłacza:( szukam wsparcia, mam nadzieję że dobrze trafiłam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) ja również 90 :) liczę że wspólnym wsparciem damy radę :)

• enne90 Nowa

Wysłany: 8 lutego 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) ja dopiero startuje... Zaczynam dopiero 2cs, a już panikuje, że coś jest nie tak:P powodzenia;)

26lat.
    1cs
  • Jeheria Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej nowe dziewczynki! :) u mnie już wiadomo od czego słabe miesiączki i endometrium. Mam niski estriadol- 27ng/dl w 4 dc (norma 21-251). Nowy gin który wyleczyl moja siostrę niestety mi nie pomoze. Moja sytuacja nie jest prosta-potzebuje stymulacji a to upośledza sluzówkę. Inny -jego znajomy ma mi pomoc - przyjedzie z B-stoku z Kriobanku.
    Jadłam w tym cyklu dodatkowo wit E, magnez, wiesiołek i pilam wino wytrawne. Endo urosło- w tamtym cyklu miało 5 mm w 19dc (owu potwierdzona 17dc),a teraz 6,8mm w 22 dc (owu 17dc). Ale to i tak stanowczo zamalo :/
    Ale odebrałam dziś progesteron badany 7dpo i jest super 20,85 :D

Vy8jp2.png
    3V06p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enne90 wrote:
    Hej dziewczyny:) ja dopiero startuje... Zaczynam dopiero 2cs, a już panikuje, że coś jest nie tak:P powodzenia;)
    No jakbym siebie słyszała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeheria wrote:
    Heej nowe dziewczynki! :) u mnie już wiadomo od czego słabe miesiączki i endometrium. Mam niski estriadol- 27ng/dl w 4 dc (norma 21-251). Nowy gin który wyleczyl moja siostrę niestety mi nie pomoze. Moja sytuacja nie jest prosta-potzebuje stymulacji a to upośledza sluzówkę. Inny -jego znajomy ma mi pomoc - przyjedzie z B-stoku z Kriobanku.
    Jadłam w tym cyklu dodatkowo wit E, magnez, wiesiołek i pilam wino wytrawne. Endo urosło- w tamtym cyklu miało 5 mm w 19dc (owu potwierdzona 17dc),a teraz 6,8mm w 22 dc (owu 17dc). Ale to i tak stanowczo zamalo :/
    Ale odebrałam dziś progesteron badany 7dpo i jest super 20,85 :D
    No i super oby tak dalej :) 3mam kciuki, by w niedługim czasie pojawiła się zielona kropka :)

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie babeczki chcecie trochę wirusków ??? :-)
    Magroz z grudnia mnie też zaraziła <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 18:55

KaMiszka, Ikarzyca lubią tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Jeheria Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taak prosimy o wiruski :)

Vy8jp2.png
    3V06p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0202oliwcia wrote:
    Witajcie babeczki chcecie trochę wirusków ??? :-)
    Magroz z grudnia mnie też zaraziła <3
    Również z chęcią przyjmę te ciążowe wiruski :)

• JustynaK90 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podnosimy temat ja też z rocznika 90' :)
    Licze na to co mówiła Agnesqe że 7 w tym roku sprawi że to będzie szczęśliwy rok !

<3
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ