Staraczki '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zaopatrzyłam się w Concieve plus i wiesiołka i jestem od razu lepiej nastawiona do kolejnego miesiąca sierpień to zawsze był mój miesiąc (urodziny i rocznica ślubu) więc liczę na to, że mnie nie zawiedzie i tym razem do boju dziewczyny!cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Ocho - Conceive na powinien dopłacać za reklamę - też się właśnie zaopatrzyłam ale jeszcze czekam na @ ;/
A z wiesiołkiem już będzie 2 cykl - czy jest jakiś kosmos? nie powiedziałabym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 16:36
-
Dziewczyny, jakiego termometru używacie do mierzenia temperatury? Przez ostatnie cykle używałam zwykłego elektronicznego Microlife, od tego cyklu zainwestowałam w dokładniejszy, dwa miejsca po przecinku, również firma Microlife i włosy stają mi dęba... Jeden z przykładów: dzisiejszy pomiar temperatury 36,25, a na tym "zwykłym" 36,1!!! Kurde, nie robiłam testów owulacyjnych, bazowałam za wzroście temperatury, więc teraz czort wie jak to z tą owulką było...
-
ja używam microlife do dwóch miejsc po przecinku. W tym cyklu odpuściłam sobie mierzenie temperatury ,bo urlop itp.Zawsze mierzyłam w ustach i ta temperatura taka różna u mnie ,ale w następnym cyklu jak coś to zacznę mierzyć w pochwie wtedy jest bardziej miarodajna.justi
-
Karolczyk wrote:Dziewczyny, jakiego termometru używacie do mierzenia temperatury? Przez ostatnie cykle używałam zwykłego elektronicznego Microlife, od tego cyklu zainwestowałam w dokładniejszy, dwa miejsca po przecinku, również firma Microlife i włosy stają mi dęba... Jeden z przykładów: dzisiejszy pomiar temperatury 36,25, a na tym "zwykłym" 36,1!!! Kurde, nie robiłam testów owulacyjnych, bazowałam za wzroście temperatury, więc teraz czort wie jak to z tą owulką było...
Microlife owulacyjny bardzo ładnie się u mnie sprawdza, polecam naprawdę Też mierzylam w ustach ale temperatura zmalała, przeszłam więc na tą drugą metodę i dużo dokładniej jest -
nick nieaktualnyHej! Melduję się króciutko w tym ostatnim miesiącu roku. Staranka nie wyszły,mimo wspomagaczy,stymulacji,laparoskopii,urlopu itd.Dlatego rozpoczęliśmy procedurę ICSI,rozpoczęłam już stymulację,dzisiaj 8dc i podgląd jajeczek.Jak wszystko dobrze pójdzie i w końcu się uda,to koło wigilii będziemy wiedzieć na 100 %
Dziewczyny meldujcie co u Was? Jak starania?
Przygotowania do świąt idą pełną parą czy jeszcze czekacie?
Ja zaczęłam powolutku okna myć,tak żeby po transferze się obijać
Mamable jak dzidziuś?
Justi co tam?
Jeheria witam Cię
Bacardi90 lubi tę wiadomość
-
Niedawno z mężem zaczeliśmy starania, a mianowicie po ślubie (27.08.16). Na razie to nasz 4cs. Mam zdiagnozowaną Hashimoto od 1,5 roku leczę się Eutyrox 50. Obecne TSH to 2,2 (w maju 1,5). Mam też problemy z cienkim endometrium o czym dowiedziałam się dopiero w tym cyklu. Mam przepisany Ovarin i zlecony monitoring ale dopiero w styczniu idę. Dziewczyny robilyscie badania hormonów na własną rękę? Boję się że coś nie tak jest z hormonami, może ten estrogen za niski przez co endometrium cienkie...
Do świąt jeszcze daleko
narazie trzeba prezenty kupić...aż 4 dzieci do obdarowania w rodzinie i żadne moje szwagierka rodzi 24 grudnia... jestem trochę zazdrosna
-
Witajcie kochane można się dołączyć?? Mam na Imię Sylwia lat 26 tak jak i Wy Jestem mamą prawie 4 letniej Oliwii od roku staramy się z mężem o rodzeństwo dla córeczki ale jak na razie lipa niestety (cztery poronienia) diagnoza poronienie nawykowe
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeheria wrote:Niedawno z mężem zaczeliśmy starania, a mianowicie po ślubie (27.08.16). Na razie to nasz 4cs. Mam zdiagnozowaną Hashimoto od 1,5 roku leczę się Eutyrox 50. Obecne TSH to 2,2 (w maju 1,5). Mam też problemy z cienkim endometrium o czym dowiedziałam się dopiero w tym cyklu. Mam przepisany Ovarin i zlecony monitoring ale dopiero w styczniu idę. Dziewczyny robilyscie badania hormonów na własną rękę? Boję się że coś nie tak jest z hormonami, może ten estrogen za niski przez co endometrium cienkie...
Do świąt jeszcze daleko
narazie trzeba prezenty kupić...aż 4 dzieci do obdarowania w rodzinie i żadne moje szwagierka rodzi 24 grudnia... jestem trochę zazdrosna
ja też mam Hashi i biorę Ovarin
u mnie już przygotowania do świąt pełną parą. Uwielbiam ten czas i co roku palma mi odbija już na początku grudnia hihi
Nie przejmuj się szwagierką, zobaczysz że kolejna gwiazdka będzie nasza