Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagisia wrote:Progesteron 7 mógł znaczyć,że nie jesteś w ciąży. Ale znów jeśli masz pewność,że jesteś w ciąży i jest on niski może spowodować poronienie. Wtedy trzeba brać tabletki na zwiększenie go. Lekarz powinien zlecić go do zbadania na początku i na końcówce cyklu. Dni podałam wcześniej
wniosek jest jeden musze go zbadać jeszcze raz.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam taki dobry dzieńdziś zdałam na nauczyciela kontraktowago, a jutro testuje ! znów 3 raz to będzie hah 42 dzień cyklu i brak @@@@. Chciałabym mieć jutro jasność taki prezent na 2 rocznicę ślubu nam się marzy! Mój ciągle, że na bank a ja dalej nie wiem... ?
She86, Hashija lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
dziewczyny sorki że tak marudzę na swój temat, ale się denerwuję bardzo o ten mój przyrost bety, a nie mam narazie możliwości zapytania się gina czy jest ok, bo dopiero widzę się z nim w poniedziałek , chciałam zapytać o opinię zwłaszcza dziewczyn które są w ciązy i rozmawiały o tym z lekarzem jaki powinien być, i czy 73% to mało czy jest ok?? bo już się gubię, na belly piszę że powinien byc minimim 66% a widzę że większość z was ma przynajmniej 100 jak nie 200% przyrostuNatalia
27.03.2016
-
tysiaa93 wrote:She właśnie dlatego nie robiłam bety, żeby uniknąć stresu czy przyrasta za szybko, czy za wolno... Twoja beta przyrasta w NORMIE, zero stresu i spokojnie czekaj na serduszko
gdybym mogła cofnąć czas to nie robiłabym tej bety, sama chciałam, lekarz nic nie sugerował, na przyszłość będę mądrzejszaNatalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki
Co tam?
She86 przyrost masz elegancki więc nie masz się czym martwić
Madziulla tak jak dziewczyny pisały progesteron warto sprawdzić dwa razy w cyklu. I tak na początku cyklu warto zrobić miedzy 2-5 dc, a potem ważne żeby zrobić ok 7 dni po owulacji i to nie zawsze jest 21 dc, wszystko zależy kiedy masz owu i jak długie masz cykle bo to różnie wtedy wypada.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Hej Dziewczynki
Co tam?
She86 przyrost masz elegancki więc nie masz się czym martwić
Madziulla tak jak dziewczyny pisały progesteron warto sprawdzić dwa razy w cyklu. I tak na początku cyklu warto zrobić miedzy 2-5 dc, a potem ważne żeby zrobić ok 7 dni po owulacji i to nie zawsze jest 21 dc, wszystko zależy kiedy masz owu i jak długie masz cykle bo to różnie wtedy wypada.
dzięki jussio :*Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:hmmm dałyście mi do myślenia...endokrynolog zlecił mi w czerwcu 2014 roku czyli jeszcze przed zajściem w ciąże i poronieniem badanie hormonów w tym progesteronu... miałam wtedy 7.50 ng/ml a w lutym czyli 2 mies po poronieniu miałam 15 ng/ml. nie miałam niestety podanych nrom a lekarz nic nie mówił wiec myślałam ze jest ok....