Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje, dzieciaczki sa calkiem spoko i bardzo kochaja maîtresse
Moja klasa 'odbiega od normy' bo mam klase ze specjalizacja (nazwya sie UPE2A).
Do mojej klasy trafiaja dzieciaki, ktore przyjechaly do Francji i nie mowia nic po francusku i czesto nie byly nigdy w szkole
Maja rok zeby ogarnac o co chodzi w szkole i zeby sie nauczyc francuskiego
Przedzial wiekowy : 6-12 lat Sztuk okolo 17
Klasa mega trudna, zwlaszcza jak nowe dzieci przychodza i nie ogarniaja, a trzeba sie z nimi dogadac, ale dajaca duzo satysfakcji jak widac postepyEvli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
dziekuje serdecznie !
w PL bylam nauczycielem francuskiego, wiec troche latwiej, no ale... tutaj tylko po francusku mowie i czasami musze z siebie niezlego debila robic zeby dzieci ogarnely o co mi chodziEvli lubi tę wiadomość
Ams- o mamo jaki piekny brzusio! dzidzia rosnie jak na drozdzach:)
Tak sobie czasami z narzeczonym rozmawialismy i chcielibysmy strasznie dziewczynke miec. Wiadomo ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Moze sie doczekam bez zadnych juz przykrosci. Poki co wracam do zywych czyli do pracy w poniedziałek. Ciesze sie bo nie bede tak o wszystkim myslala.
Evli- dokladnie to haslo jest bardzo dobre i czasami naprawde pomaga. Naprawde psychika potrafi takie figle platac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 18:06
ams, Evli lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
My z mężem również chcielibyśmy dziewczynkę, taką mała księżniczkę. Już mamy nawet imię wybrane od jakiś 3 lat Aż boje się że ja zejdę na drugi plan hehe!
No ale wiadomo najważniejsze że zdroweams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Moj Maz marzy o synku, a wiecie dlaczego?
Nie, nie dlatego, ze "prawdziwy facet musi splodzic syna i bla bla bla", ale dlatego, ze chce budowac z klockow lego, bawic sie traktorami itp. itd.
I jak Mu powiedzialam, ze raczej bedzie Corcia to powiedzial : O jaaaa bede musial chlopakow przeganiac
a potem... nie bedzie traktorkow??? i sie smial
oczywiscie najwazniejsze, zeby dzidzia byla zdrowa !Evli lubi tę wiadomość
Haha dokladnie dziewczyny . nic straconego ja tez mam juz imie dla dziewczynki wybrane.Dziewczyna mojego brata tez jest w ciazy( 2 tygodnie przede mna zaszla...) i tez mowili ze bardzo chca dziewczynke.
Oni sa w UK, o tam sa tak dziwne procedury, ona ma 9 lub 10 tydzien i jeszcze na usg nie byla, dopiero wywiad jej polozna przeproeadzala. Zadnych badan nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 22:24
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Ja tak samo.. sorki zle policzylam ona 8 tydzien.. bo 2 tyg wczesniej. Ale mimo wszystko. Jak zobaczyla test pozytywny poszla prywatnie-przeprowadzila wywiad. Ta wyslala ja panstwowo tez. Czekala 4 tyg na jakies papiery. Byla, zero badan i usg. Kazal przyjsc w 12 tygodniu. Do tego czasu padlabym na zawal czy wszystko dobrze, czy badania sa okej.
Ja dziewczyny dzisiaj drinkuje.. pierwszy raz od miesiecy. Tak to caly czas praca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 23:07
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Dziekuje kochana. Chociaz wolalabym teraz przy soczku siedziec w 8 tygodniu juz.. ale co poradzic takie zycie, ale trzeba byc dobrej mysli. Mam nadzieje ze wyleczysz szybko to cholerstwo i dostaniesz niespodzianke za tak dlugie czekania. Bardzo mocno trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 23:42
Evli lubi tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Moj chlop wypil 2 drinki i padl jak mucha haha. W sumie sie nie dziwie- od 5 na nogach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 23:44
Evli, ams lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️