Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
EllaDe , ja mialam brac do testu i nie odstawiac az mi nie powiedza ze trzeba, takze jak test wyjdzie negatywny to odstawiaja , a jak pozytywny to pewnie sie bierze dalej skoro zapowiedzieli ze nie odstawiac az nie bede miala potwierdzenia od lekarza.38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
hmmm... tylko że mi dali receptę na konkretną liczbę opakowań, i kończą mi się w ten weekend. wyślę ci prywatną wiadomość.niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Evil tak mi przykro ..ale nie poddawaj się! Tyle przeszłaś ... musi być dobrze i mam ogromna nadzieje że będzie!!! jestem z Tobą!!:*
Ellade: ja brałam cały czas progesteron dopochwowo skonczyłam brać aż we wrzesniu ... i to by było tyle z leków no nie wliczam kwasu foliowego... bardzo mocno trzymam kciuki za test w sobote!!!
Ja się wziełam za pranie i prasowanie wszystkiego dla Malutkiej powiem Wam szczerze że nie nawidze prasować ale dzisiaj poprostu aż byłam szcześliwa prasujac te malutkie body spodenki na weekendzie albo w nast tyg zacznę już powolutku przygotowywać torbę do szpitala ... bo powiem Wam że nie dość wrocilo moje "nie spanie w nocy" to jeszcze cały czas mam dziwne sny ... a to że urodze wczesniej niz mam termin,a to że nie będe potrafiła malutkiej karmić a to że nie mam pokarmu ... straszne... w ogole dopadaja mnie jakieś lęki jeśli chodzi o poród.... -
Laski, zrobiłam sikańca i jest cień cienia. Beta jutro.
Evli, eM80, olcia77, ams lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
EllaDe to moge juz gratulowac! Mialam to samo:) cien cienia i to ledwo widoczne, moj nie widzial nic a ja dopiero w jasnym swietle musialam sie porzadnie przygladac. Na 2 dzien juz byla bardziej widoczna.niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Cześć, u mnie beta 57. Wczorajszy bladzioch miał czułość 25, więc wydaje mi się, że przyrost jest.
Evli, eM80, ams lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
Evli wrote:EllaDe wieeeelkie gratulacje!!!!
Evli, trzymam cały czas kciuki za twoją Małą.
Na parę dni stracę łączność z forum, ale jak wrócę, liczę na jakiegoś pozytywnego updata.niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
Ja po wizycie w szpitalu. Na początku nie chcieli mi dać żadnego spotkania z lekarzem, bo skoro zaczęłam robić wszystko prywatnie to teraz tak nie można publicznie... Babka kazała mi we wtorek tak jak umówione iść na te usg tam gdzie byłam, a pozniej żeby moj ginekolog mi dał skierowanie do nich... Masakra jakaś ile to chodzenia... Pozniej po dłuższej rozmowie i moim płaczu że mnie źle pokierowano, że ja nie wiedziałam,że tak długo się starałam i że nie mam już pieniędzy na prywatne wizyty zlitowała się i mam wizytę z lekarzem w poniedziałek Ale po moich wynikach szans Małej tez nie daje, to będzie raczej wizyta żeby potwierdzić że to koniec..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 15:09
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Ja po wizycie w szpitalu. Na początku nie chcieli mi dać żadnego spotkania z lekarzem, bo skoro zaczęłam robić wszystko prywatnie to teraz tak nie można publicznie... Babka kazała mi we wtorek tak jak umówione iść na te usg tam gdzie byłam, a pozniej żeby moj ginekolog mi dał skierowanie do nich... Masakra jakaś ile to chodzenia... Pozniej po dłuższej rozmowie i moim płaczu że mnie źle pokierowano, że ja nie wiedziałam,że tak długo się starałam i że nie mam już pieniędzy na prywatne wizyty zlitowała się i mam wizytę z lekarzem w poniedziałek Ale po moich wynikach szans Małej tez nie daje, to będzie raczej wizyta żeby potwierdzić że to koniec..
Evli, nie takie cuda się zdzarzały. Nie trać nadziei, popóki nie wiesz na 100%.
Wiesz, ja też jestem pełna obaw, to mój pierwszy ever pozytywny test. Ale np. w nocy obudził taki ból miesiączkowy, i moja reakcja był `merde, c`est fini`. Na razie się tym wynikiem nie cieszę - czekam co czas przyniesie. Staram się zachować stoicyżm, ale mam nadzieję, że się uda. Tobie też się uda.niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
Evli badz dobrej mysli do konca, daj znac w poniedzialek. Trzymaj sie
EllaDe spokojnie, rosnijcie sobie zdrowo. Takie bole miesiaczkowe na poczatku sa normalne, tez takie mialam a czasami to az sie z bolu zwijalam i tez sie martwilam ale lekarz mnie uspokoil ze to calkiem normalne, zarodek sie zagniezda.EllaDe lubi tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Dziewczyny ! ale sie tutaj dzieje i dobrego i zlego...
podczytywalam, ale nie mialam jak odpisac... bylam 10 dni u tesciow... przepraszam.
Po pierwsze : torba do szpitala : wiele rzeczy, ktore sobie zycza na liscie sa zbedne (jak np. termometry - oni je maja, po co chca, nie wiem ).
Po drugie : EllaDe - fantastyczna wiadomosc !! Trzymam kciuki za piekny przyrost i oby dzidzia zdrowo rosla!!!
Po trzecie : moja kochana Evli... Tak strasznie mi przykro, odkad przeczytalam Twoja wiadomosc chce mi sie plakac... Moge tylko sobie wyobrazac co przezywasz... Tak jak pisza Dziewczyny, poki nie ma potwierdzenia na 100 procent to szansa jest...
Trzymaj sie Slonce!!!! :*
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte