Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
werni dziekuje
Tobie i wszystkim zycze przyjemnego i slonecznego dnia!werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Werni u mnie taka pogoda jak u Ciebie hihihi
Aleksaa87 nie ten cykl to następny !
tak sobie powtarzam od ponad 2 lat.
no, ale ta tarczyca plus nasienie Gamonia nie jwst w 100% dobre.. ale tak cczuję jakoś, że do lata w ciąży będę? Hihi
Może wspomnimy moje słowa. Zobaczymy ;p
A tak to jutro idę do arbeitsamtu bo umowa mi się kończy(gdzie szef powiedział, że i tak mnie przyjmą ) ale egal, dzień "wolny" mi się przyda..?Brave, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziekuje dziewczyny fajnie jest miec wsparcie z zrozumienie tego bolu... jutro badanie hormonow.
jestem pozytywnie nastawiona
dobranoc kochane
Brave, krysiak, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksa87 wrote:dziekuje dziewczyny fajnie jest miec wsparcie z zrozumienie tego bolu... jutro badanie hormonow.
jestem pozytywnie nastawiona
dobranoc kochanekrysiak, werni, Aleksa87 lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane melduję się wróciłam do żywych
u nas wszystko jak na razie ok dzidziol kopie coraz mocnej następna wizyte mamy 1 marca nadal musze brac porgesteron 800 na dobe
z wagą jestem 1 kg na plusie
teraz ide na małe zakupy potem się odezwe a i witam nowe koleżankiAleksa87, Brave, krysiak, alinsien lubią tę wiadomość
-
Pilnie potrzebuje waszej pomocy! Dzis mam wizyte u gina i chcialabym go poprosic o badanie na droznosc jajowodow. Pomoze ktoras jak to nazwac tu w de?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Pilnie potrzebuje waszej pomocy! Dzis mam wizyte u gina i chcialabym go poprosic o badanie na droznosc jajowodow. Pomoze ktoras jak to nazwac tu w de?
Takie rodzaje badań znalazłam (może któraś z dziewczyn miała robione i napisze jak to w praktyce tu wygląda)
Es gibt drei Möglichkeiten, die Durchgängigkeit zu überprüfen: die Röntgenkontrastuntersuchung (Hysterosalpingographie, HSG), die Bauchspiegelung (Laparoskopie, LSK) und die Ultraschallkontrastuntersuchung (Hysterosalpingo-Kontrastsonographie, HyCoSy), welche entweder zwei- oder dreidimensional erfolgen kann.
W tym pdfie są opisane (m.in wady i zalety każdego z badań)
http://www.google.de/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjBjoCN3u_KAhUDNxQKHZzECq0QFggbMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.kinderwunschzentrum-an-der-oper.de%2Ffileadmin%2Fuser_upload%2FHormonzentrum%2Fdownloads%2Fkinderwunschzentrum-an-der-oper-eileiter.pdf&usg=AFQjCNFwSnSrA4iPSIrTdrMJD6vAaA5OwA&sig2=VoxwtX8fnPfV52J-9GCLxwWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:51
-
Ja mialam laparoskopie- wspominam milo o dziwo, gdyz to byla pierwsza narkoza i ja panikara jestem. Nic nie znalezli, wiec mialam tylko 2 dziurki. kilka dni trzeba sobie dac, bo ten gaz jednak uciska. Nie wzielam zadnej tabletki przeciwbolowej po wzjsciu do domu. O 8 bzlam w praxis , a o 10.30 do domu. Wypilam dwie dobre kawki i bylam wkurzona, ze mnie obudzili, bo ten sen jest straszie przyjemny:)
A w domu okazalo sie, ze mam pupe jak smerf od tego plynu co wstrzykuja:)
Rosax daj znac jak poszlo! -
bemybutterfly wrote:A powiedzcie mi, czy wam tez po tzm progesteronie tak goraco i zimno na przemian? Ja sie strasznie poce w tej drugiej czesci cyklu...
Jak brałam tylko przez 2 tyg. to nie miałam żadnych akcji, ale potem w pierwszym trymestrze, to mi wiecznie gorąco było. W drugim było mi ciągle zimno, a w trzecim czasem robi mi się duszno i zaraz gorąco (nie ma bata, żeby w nocy był odkrecony grzejnik, czym męża doprowadzam do szału...