Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! ♡ u nas odkąd na początku kwietnia dostaliśmy klucze do naszego domku, to zawrót głowy. Remonty, remonty, remonty... w między czasie siłownia, praca i lekarze. Po 1 to byłam u mojego giną w końcu. Zrobiłam wszystkie badania i.. wszystkie badania w normie lub bardzo dobre. Noir super ,ale jednak nadal nie w ciąży. Mój lekarz żartem stwierdził, że kiedy ten dobry plemniczek, ten jeden na milion próbuje się dostać do jaka, ono stwierdza, że jest za mało przystojny. Haha dostałam skierowanie na kamerkę w środku a jak będzie zapchane to jedynie in vitro mówił na razie próbujemy zdążyć przed matematyka z remontami. Mamy moich rodziców tutaj i się tak turlamy powoli do przodu.
-
nick nieaktualny
-
Alinsien super ze macie swój domek. Trzeba się kiedyś spotkać
Dokładnie ciągle pod górkę. Mam nadzieje ze wszystko wkoncu się pouklada.
-
A więc melduję się Od 20 (a dokładnie od 21 godz.) jest z nami młoda. Od wczoraj jesteśmy w domu i powoli próbujemy się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Zaczęło się od jednego z gorszych scenariuszy, czyli odeszły wody, a skurcze były nieporodowe. Trochę inaczej wyobrażałam sobie pobyt w szpitalu (np zamiast na porodówce wylądowałam na oddziale z mami i noworodkami, dużo by opowiadać, na szczęście ok 20 była zmiana położnych i tym razem trafił mi się anioł, bo inaczej to kto wie ile by to jeszcze trwało i czy ostatecznie nie zakończyło by się cesarką....
W sumie maleństwo wynagrodziło wszystko, jest mega grzeczna, także życzę wam by wasze były też takie Opieka, żarcie itp na oddziale poporodowym super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 16:53
makota, Brave, werni, alinsien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga gratulacje! Super ze mala juz z wami
Alinsien czyli teraz masz miec HSG ktore zdecyduje czy podchodzisz do inseminacji badz zaczynasz przygotowania do in-vitro? Dobrze zrozumialam? Czy od razu laparoskopia zwiadowcza skoro piszesz o jakiejs kamerce? -
makota wrote:Gratulacje Kinga!!! Jak duża jest Twoja córcia?jak się czujecie?pozdrawiam
Większość ciuszków w rozmiarze 56 na niej wisi.Obie czujemy się dobrze, choć młoda ma problem z ukł. trawiennym.Brave, makota, werni lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Jak na zlosc, kiedy w sobote mam testowac to mi jakos pomalu czas leci... i tak sobie dzisiaaj maachnelam testa ale to po poludniu jakos bylo i wiedzialam ze nic nie wyjdzie chcociaz nadzieja gdzieś tam sie tlila
No i nie wyszło i obiecałam sobie ze kolejny najszybciej w sobote zrobię..
Ale mam stracha jak nigdy. Wlasciwie to nic nie zmienilo sie u mnie, no moze piersi wrazliwsze i swędzą brodawki, a tak to nic wiecej...
Pobolewa mnie cos jakk na @ i chyba musze sie zaczac nastawiac ze nic z tego nie będzie..
U was tez raz snieg raz słońce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny