X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! ♡ u nas odkąd na początku kwietnia dostaliśmy klucze do naszego domku, to zawrót głowy. Remonty, remonty, remonty... w między czasie siłownia, praca i lekarze. Po 1 to byłam u mojego giną w końcu. Zrobiłam wszystkie badania i.. wszystkie badania w normie lub bardzo dobre. Noir super ,ale jednak nadal nie w ciąży. Mój lekarz żartem stwierdził, że kiedy ten dobry plemniczek, ten jeden na milion próbuje się dostać do jaka, ono stwierdza, że jest za mało przystojny. Haha dostałam skierowanie na kamerkę w środku a jak będzie zapchane to jedynie in vitro mówił :/ na razie próbujemy zdążyć przed matematyka z remontami. Mamy moich rodziców tutaj i się tak turlamy powoli do przodu.

• alinsien Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 2. To byłam się zbadać, ponieważ szukają tu dawcy szpiku dla chłopczyka i chce być dawcą, przy badaniu zobaczyłam 1 raz jak to robi i potem już tylko czułam jak zalewają mnie poty i niosą haha taaakkkk zwmdlałam hihi

• alinsien Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bemybutterfly gratulacje Kochana. A resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam ♡♧

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Werni caly czas pod górkę masz :(
    Alinsien Ty to masz przygody :D To na razie zostają Wam staranka, bo ew in vitro chyba nie tak od razu?

alinsien lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinsien super ze macie swój domek. Trzeba się kiedyś spotkać :)
    Dokładnie ciągle pod górkę. Mam nadzieje ze wszystko wkoncu się pouklada.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najpierw powiedział, że kamerka jak zapchane to in vitro. Chyba inaczej jak leczą a inaczej jak nie ma nic do leczenia nie wiem.

• alinsien Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jak drogi nie będą zapchane to insuminacja czy jak to tam się nazywa najpierw.

• alinsien Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni, głowa do góry cycki w przód. Jak się przeprowadze to Cie zaproszę. Coś Ci wymyślimy! !

werni lubi tę wiadomość

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc melduję się :) Od 20 (a dokładnie od 21 godz.) jest z nami młoda. Od wczoraj jesteśmy w domu i powoli próbujemy się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Zaczęło się od jednego z gorszych scenariuszy, czyli odeszły wody, a skurcze były nieporodowe. Trochę inaczej wyobrażałam sobie pobyt w szpitalu (np zamiast na porodówce wylądowałam na oddziale z mami i noworodkami, dużo by opowiadać, na szczęście ok 20 była zmiana położnych i tym razem trafił mi się anioł, bo inaczej to kto wie ile by to jeszcze trwało i czy ostatecznie nie zakończyło by się cesarką....

W sumie maleństwo wynagrodziło wszystko, jest mega grzeczna, także życzę wam by wasze były też takie :) Opieka, żarcie itp na oddziale poporodowym super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 16:53

makota, Brave, werni, alinsien lubią tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga super :D serdecznie Ci gratuluję :D Samych sukcesów macierzyńskich Ci życzę :D i dużo zdrówka dla malutkiej :)

• makota Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kinga!!! Jak duża jest Twoja córcia?jak się czujecie?pozdrawiam

relgwn15uyzm1mjb.png
  • Camilla Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga gratulacje! Niech zdrowo rośnie córcia:-)
    I życzę wam samych cudownych chwil w wzajemnym poznawaniu się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga gratulacje! Super ze mala juz z wami <3

Alinsien czyli teraz masz miec HSG ktore zdecyduje czy podchodzisz do inseminacji badz zaczynasz przygotowania do in-vitro? Dobrze zrozumialam? Czy od razu laparoskopia zwiadowcza skoro piszesz o jakiejs kamerce?

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    makota wrote:
    Gratulacje Kinga!!! Jak duża jest Twoja córcia?jak się czujecie?pozdrawiam
    Krasnal, 2920g, 51cm. 10/10

Większość ciuszków w rozmiarze 56 na niej wisi.Obie czujemy się dobrze, choć młoda ma problem z ukł. trawiennym.

Brave, makota, werni lubią tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • bemybutterfly Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga gratulacje! jaka kruszyneczka! Ale dobrze, ze trafilas na taka cudowna osobe- to zawsze podnosi na duchu i czlowiek czuje sie bezpiecznie! podejrzewam, ze mloda szybciutko nadrobi cm;) sciaskam Was mocno i gratulacje dla taty!

7u22vfxmofven95z.png
  • Camilla Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :-)
    Jak na zlosc, kiedy w sobote mam testowac to mi jakos pomalu czas leci... i tak sobie dzisiaaj maachnelam testa ale to po poludniu jakos bylo i wiedzialam ze nic nie wyjdzie chcociaz nadzieja gdzieś tam sie tlila :-)
    No i nie wyszło i obiecałam sobie ze kolejny najszybciej w sobote zrobię..

Ale mam stracha jak nigdy. Wlasciwie to nic nie zmienilo sie u mnie, no moze piersi wrazliwsze i swędzą brodawki, a tak to nic wiecej...
    Pobolewa mnie cos jakk na @ i chyba musze sie zaczac nastawiac ze nic z tego nie będzie..
    U was tez raz snieg raz słońce?

• powidlowa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Można dołączyć?
    Niedługo chcemy się starać o dzidziusia choć pewnie nie będzie łatwo. Przy dacie wsparcie. A nóż ktoś mi pomoze;)

3i49tv7371hkkcdh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla to czekamy do soboty :) cierpliwosci.A pogoda do bani,deszcz,slonce i grad...
    Powidłowa witaj.Napiszesz coś o sobie?No i powodzenia oczywiście :)

• powidlowa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam od 4 lat na Bawarii. Mam 7 miesięczną córkę i chciałabym do 2 rż żeby miała rodzeństwo. Jeden problem - karmie piersią i jeszcze nie miałam okresu.

3i49tv7371hkkcdh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powidlowa hej :) milo zobaczyc kogos znajomego z belly :)

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ