Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj poprasowalam, lodówkę ogarnelam, dziś luźniej, lazienke ogarnekam,jutro chce poodkurzac muszę bulki zetrzeć na bułkę tartą.
Roxa będzie dobrze. Taki szef który sie martwi to rzadkość.
Na mypolacy.de poznalam ostatnio trzy dziewczyny, dwie okazały się nauczycielkami niemieckiego ale nie pracują w swoim zawodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja Wam powiem, ze te moje starania to tez kaza na siebie czekac.... Po ostatniej wizycie u gina zadzwonilam do KWZ do ktorego dal mi skierowanie i dostalam termin na 2 wrzesnia. Dopiero pozniej zoientowalam sie, ze na skierowaniu jest nazwisko innego lekarza niz ten, u ktorego mam termin. Bo moj gin wydaje takie skierowania z nazwiskiem... No i zadzwonilam tam dzisiaj i termin u tego lekarza ze skierowania mam 3 wrzesnia. Cale szczescie tylko jeden dzien poslizgu. Ale zadzwonilam dzisiaj do mojego gina tez, bo potrzebowalabym skierowanie tez do tego drugiego KWZ gdzie tez sobie termin zrobilam. Pani powiedziala, ze tak chyba nie mozna, bo to jest ten sam kwartal i oni dali mi juz jedno ale zapyta jeszcze lekarza i mam oddzwonic. Powiedziala ze jak cos to mam isc do tego, do ktorego mam skierowanie a jesli bede niezadowolona to dostane w przyszlym kwartale nowe skierowanie.... A mnie nie o to chodzilo. No coz, jak sie inaczej nie da to tak zrobie.
-
nick nieaktualnyMajotka popatrz dokladnie po Krankenkassach bo nie we wszystkich maja wymogi wiekowe ale tez nie we wszystkich refunduja wiec musialabys dobrze przejrzec te ktire refunduja 100% i popatrzec ktora bylaby warunkowo najlepsza dla was i sprobowac zmienic...
Krysiak to faktycznie kiepsko z tym skuerowaniem dobrze ze w razie czego niwy kwartal juz w pazdzierniku jakby ci sie ten lekarz nie widzial i chcialabys zobaczyc jak jest w tym drugim KWZ...
A ja ogarniam troszke, zaraz kawka i niedlugo do pracy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:stwierdzilam, ze nie bede kombinowac. Ostatniego endo gina mi moj gin super polecil, ten tez jest z jego polecenia wiec wierze, ze dobra decyzja. W ostatecznosci jak Roxa mowi, pazdziernik tuz za rogiem wiec bede sie wtedy martwic.
Tak więc trzymam kciuki, zeby ta klinika u ciebie tez okazała się rewelacja i żeby szybko przyniosła rezultat!!!
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Roxa, dobrego nowego startu w pracy!
Najbardziej mnie wkurza, że nawet nie wiem z kim dziś pracuję więc nie wiem czego się spodziewać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny