Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywerni wrote:
Roxa przeczytalam ostatni wpis w blogu. Ta laska jest dziwna i widać że Tobie zazdrości. Chyba ona nie wie że mialas poronienie i nie możesz się szarżować. Może na nowej zmianie bedzie lepiej.
U mnie dziś było całkiem spoko, pracowałam z babką, którą znałam bo do lutego ona pracowała jeszcze na naszym oddziale... chodziłyśmy właściwie popołudniu cały czas we dwie do pokoi, a wieczorem ja zrobilam 3 osoby całkiem sama a reszta też we dwie... i wiecie co roboty tam tyle, ze jak powiedziała tamta że koniec to w szoku byłam bo nawet nie odczułam że coś konkretnie zaczęłyśmy robić... Na moim oddziale jesteśmy zawsze we 3 i czasem ledwo co się do 20:30 wyrabiamy, a tutaj we 2 i to w sumie jak w pojedynkę bo w prawie każdym pokoju byłysmy razem a przed 20 już siedziałyśmy... No i 20 min przed końcem mogłam już iść do domu...
A jutro wolne i bigosik w planach
werni lubi tę wiadomość
-
Właśnie weszlam i czytam heh mój szybko dziś usnal. Dobrze że dziś mialas lajt. I nie było krzywych spojrzeń. Tak ma być
Dziś z moim kupilismy skrzydełka już w panierce to jutro się zje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMootylkoowa wrote:Hej dziewczyny. Moge sie do was doczepic? Jakos tak nie mam z kim pogadac a moja milosc ma juz dosyc mojego gadania czy jestem w ciazy czy nie haha ahh faceci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia 24latka moja milosc 36lat od prawie 5lat mieszkanka Berlina. Od 2013 mniej wiecej nie biore tabletek. A od stycznia tego roku starania pelna para... klinika nieplodnosci i diagnoza brak owulacji i malo sluzu plodnego. Luty pierwszy cykl z CLO od 3 dnia cyklu po jednej tabletce a w 11 dniu zastrzyk na uwolnienie... ciazy brak... zostaly cysty wiec miesiac przerwy... kolejne CLO... 4 duze pecherzyki wiec zastrzyku nie dali bo mogly byc czwroczki... miesiac przerwy bo cysty... miesiac przerwy bo urlop... CLO... Zastrzyk... i teraz 26 dzien cyklu... o 9 BETA a o 18 beda wyniki ale pewnie negatywny bo objawow brak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMootylkoowa wrote:Wole myslec ze bedzie negatyw to nie bedzie po raz kolejny tak bolalo Dziekuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak mi też było ciężko sobie wyobrazić że mógłby być pozytyw... Nawet to że cycki mnie bolały w dzień bety a zawsze ok 2-3 dni przed beta bol zanikał mnie nie zmotywowało do zrobienia testu czy pomyslenia że to może być to... No bo czemu skoro tyle czasu nic... No i zmylił mnie ten brzuch który tak bolał na @ że myślałam w dzień bety ze jak wstanę z łóżka to krew po nogach będzie ciekła...
-
nick nieaktualnyJa raz mialam taki dziwn cykl, to byl cykl gdy mialam robione badanie droznosci, ze pojawilo sie krwawienie ale takie bardzo bardzo skape a cyce caly czas napuchniete byly. No to bylo mega dziwne, mialam wtedy naprawde wrazenie ze chyba zaskoczylo ale testy wychodzily negatywne. Dwa tygodnie pozniej dostalam normalnego okresa. Nadal tweirdze, ze wtedy moglo sie zdarzyc ze zaskoczylo ale dowodu na to nie mam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny