X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki zapierdziel w pracy, wczoraj 10 godzin, dzisiaj moze uda mi sie wreszcie wczesniej wyjsc. Jeszcze wymyslilam sobie, ze kolezanka ktora za dwa tygodnie za maz wychodzi, a na ktorej panienskim bylam dostanie od nas album ze zdjeciami z panienskiego (tzn ode mnie i jeszcze jednej kolezanki). I wczoraj po pracy siedzialam w domu jeszcze na kompie i bawilam sie z tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa, nie przueczytalam jeszcze bloga, nadrobie i wtedy sie wypowiem. A poki co milego dnia Dziewczynki i nie damy sie wrednym ludziom w pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie dzwonili z pracy, że dziś na inny oddział i do tego godzinę wcześniej i pół godziny dłużej... To ze więcej h to nic, że na inny oddział to też nic bo jest tam dużo lżejsza robota... To co gorzej to fakt, że nigdy na tym oddziale nie pracowałam i totalnie nie znam ludzi... No masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to faktycznie, tez nie ucieszylabym sie z takiej "niespodzianki". Ale Ty jestes dzielna, dasz rade.

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jak nowe doświadczenia. Co do bloga niedługo przeczytam lubię też czytać perfekcyjną mamę :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzwonili jeszcze raz, że wystarczy jak przyjdę tak jak przyjść miałam no ale nowe piętro :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w ten weekend Kirmes! Tak się cieszę... No i pracuję na rano więc popołudniami możemy sobie na niego z mężem wyskoczyć :-D

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super :) a co do pracy widzę że są zmienni

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    No to super :) a co do pracy widzę że są zmienni
    no ona odrazu mi mówiła, że jeszcze zadzwoni i mi powie dokładnie co i jak bo czeka jeszcze czy jedna laska oddzwoni i bedzie mogla przyjsc...

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to dobrze że powiedziała to wcześniej

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirmes, fajnie :-) u nas w Bayern nie ma tego slowa, ale znam go ze slyszenia i podoba mi sie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znacie moze Skyline Park? Pewnie nie bo to wlasnie w Bayern jest. Park rozrwki. Chce tam wziac moja siostrzenice gdy przyjedzie. Ja niespecjalnie lubie takie rzeczy ale ona (i maz przy okazji) skorzystaja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh ale mam dobry humor. Juz wlasciwie jestem gotowa z rozliczeniem na ten miesiac. Zawsze musze miec wszystko zrobione tak na 18-tego ale tym razem sie zawzielam by nie miec na koniec stresu z poprawkami. Tak ze ten tego, gotowe, tylko wlasnie kontrola i ewentualne poprawki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa, to Ty dzisiaj popoludniu, jutro wolne i od soboty na rano?

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma tego parku w Mannheim jest Luisenpark i w sobotę jest wejście za darmo bo święto 40lecie będzie festiwal namawiam mojego żebyśmy tam poszli,

Roxa przeczytalam ostatni wpis w blogu. Ta laska jest dziwna i widać że Tobie zazdrości. Chyba ona nie wie że mialas poronienie i nie możesz się szarżować. Może na nowej zmianie bedzie lepiej.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    U nas nie ma tego parku w Mannheim jest Luisenpark i w sobotę jest wejście za darmo bo święto 40lecie będzie festiwal namawiam mojego żebyśmy tam poszli,

Roxa przeczytalam ostatni wpis w blogu. Ta laska jest dziwna i widać że Tobie zazdrości. Chyba ona nie wie że mialas poronienie i nie możesz się szarżować. Może na nowej zmianie bedzie lepiej.
    Werni, taka ciekawosc we mnie wzbudzilas tym wpisem, ze mimo, iz planowalam przeczytac blog dopiero w domu to nie wytrzymalam.
    No Roxa, to dziewczyna pokazala klase. Ale to swiadczy tylko i wylacznie o jej kulturze, lub jej braku. Bardzo sie ciesze, ze Twoi przelozeni sa tak w porzadku wobec Ciebie i masz w nich oparcie. Nie daj sie sprowokowac, i mysle, ze ona zrozumie ze zle postapila. Zareagowala pewnie impulsywnie a potem glupio bylo sie jej juz do bledu przyznac. To trzymam kciuki za drugi dzien w pracy! I koniecznie napisz jutro jak minal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:11

werni lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Roxa dokładnie napisz jak było.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Kirmes, fajnie :-) u nas w Bayern nie ma tego slowa, ale znam go ze slyszenia i podoba mi sie :-)
    No a ten u nas jest naprawdę spory jak na nie jakieś super duże miasto więc tym bardziej się cieszę

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    znacie moze Skyline Park? Pewnie nie bo to wlasnie w Bayern jest. Park rozrwki. Chce tam wziac moja siostrzenice gdy przyjedzie. Ja niespecjalnie lubie takie rzeczy ale ona (i maz przy okazji) skorzystaja.
    Ja raz byłam w Movie Park, a tak zawsze tylko wyłącznie i nie przerwalnie chociaż raz na rok-dwa Phantasialand <3 kocham poprostu i jak zaszłam w ciążę to powiedziałam do męża "i na kilka lat Phantasialand z głowy"... Gorzej, że właśnie teraz jak tu mieszkamy to nie myślimy o nim za często bo mąż nie jeździ na karuzelach bo zaraz mu źle... A ja znów im bardziej extremalna tym lepiej! Ja dopiero wtedy czuję że żyję!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Roxa, to Ty dzisiaj popoludniu, jutro wolne i od soboty na rano?
    Tak jutro wolne a potem od soboty do poniedziałku na rano

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ