Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam taki zapierdziel w pracy, wczoraj 10 godzin, dzisiaj moze uda mi sie wreszcie wczesniej wyjsc. Jeszcze wymyslilam sobie, ze kolezanka ktora za dwa tygodnie za maz wychodzi, a na ktorej panienskim bylam dostanie od nas album ze zdjeciami z panienskiego (tzn ode mnie i jeszcze jednej kolezanki). I wczoraj po pracy siedzialam w domu jeszcze na kompie i bawilam sie z tym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA do mnie dzwonili z pracy, że dziś na inny oddział i do tego godzinę wcześniej i pół godziny dłużej... To ze więcej h to nic, że na inny oddział to też nic bo jest tam dużo lżejsza robota... To co gorzej to fakt, że nigdy na tym oddziale nie pracowałam i totalnie nie znam ludzi... No masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOh ale mam dobry humor. Juz wlasciwie jestem gotowa z rozliczeniem na ten miesiac. Zawsze musze miec wszystko zrobione tak na 18-tego ale tym razem sie zawzielam by nie miec na koniec stresu z poprawkami. Tak ze ten tego, gotowe, tylko wlasnie kontrola i ewentualne poprawki.
-
nick nieaktualny
-
U nas nie ma tego parku w Mannheim jest Luisenpark i w sobotę jest wejście za darmo bo święto 40lecie będzie festiwal namawiam mojego żebyśmy tam poszli,
Roxa przeczytalam ostatni wpis w blogu. Ta laska jest dziwna i widać że Tobie zazdrości. Chyba ona nie wie że mialas poronienie i nie możesz się szarżować. Może na nowej zmianie bedzie lepiej. -
nick nieaktualnywerni wrote:U nas nie ma tego parku w Mannheim jest Luisenpark i w sobotę jest wejście za darmo bo święto 40lecie będzie festiwal namawiam mojego żebyśmy tam poszli,
Roxa przeczytalam ostatni wpis w blogu. Ta laska jest dziwna i widać że Tobie zazdrości. Chyba ona nie wie że mialas poronienie i nie możesz się szarżować. Może na nowej zmianie bedzie lepiej.
No Roxa, to dziewczyna pokazala klase. Ale to swiadczy tylko i wylacznie o jej kulturze, lub jej braku. Bardzo sie ciesze, ze Twoi przelozeni sa tak w porzadku wobec Ciebie i masz w nich oparcie. Nie daj sie sprowokowac, i mysle, ze ona zrozumie ze zle postapila. Zareagowala pewnie impulsywnie a potem glupio bylo sie jej juz do bledu przyznac. To trzymam kciuki za drugi dzien w pracy! I koniecznie napisz jutro jak minal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:11
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:znacie moze Skyline Park? Pewnie nie bo to wlasnie w Bayern jest. Park rozrwki. Chce tam wziac moja siostrzenice gdy przyjedzie. Ja niespecjalnie lubie takie rzeczy ale ona (i maz przy okazji) skorzystaja.
-
nick nieaktualny