Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez doradzalabym to zrobic, mam kolezanke ktora po tym Spiegelung zaszla w ciaze. Jej gin to tak tlumaczyl, ze poruszali tam troche, przepchali co pewnie bylo zatkane i zaskoczylo. Jak zawsze jest to zabieg ale przynajmniej bedziesz po pierwsze wiedziala, czy tam nie ma jakichs przeszkod a po drugie moze akurat po zabiegu zaskoczy. Ja mialam robione tylko Eileiteruntersuchung, nie pomoglo w zaciazeniu choc i takie przypadki sie zdarzaja. Decyzje musisz sama podjac ale ja zdecydowalabym sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Też miałam Eileiteruntersuchung i w kolejnym cyklu byłam w ciązy mimo, że były drożne
-
nick nieaktualnyno u mnie tak było, że jednym jajowodem płynęło odrazu szybko a drugim początkowo trochę wolniej a później już równo z tym pierwszym, tak więc mogło tam coś delikatnie pewnie być jakieś resztki czegoś... W cyklu z drożnością nie zaciążyłam, ale w kolejnym byłam już w ciąży... nie wiem czy to miało znaczenie ale mogło mieć...
Szykuje sie do pracy a tak mi się nie chce... -
nick nieaktualnymnie i mojego chlopaka przestrarzylo ze chca mi to pod narkoza zrobic... ale tak jak wy piszecie to naprawde moze pomoc... dodam ze na poczatku 2014 mialam konanizacje szyjki macicy i przez to tez chca mi to zrobic czy cyasem cos sie tam nie posklejalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wlasnie szukam na necie testow owulacyjnych i zamowilam sobie te tanie z ebay a teraz zastanawiam sie na kilka z clearblue dla pewnosci.
A pytanie z innej bajki.. jakie witaminki bierzecie zeby pomoc owulacji?
Ja jestem troche dziwna bo nie jadam zadnych salatek, jakos od dzieciaka juz tak. Owoce i warzywa malo wiec musze sie jakimis witaminami w tabletkach pomoc. -
Mootylkoowa wrote:ja wlasnie szukam na necie testow owulacyjnych i zamowilam sobie te tanie z ebay a teraz zastanawiam sie na kilka z clearblue dla pewnosci.
A pytanie z innej bajki.. jakie witaminki bierzecie zeby pomoc owulacji?
Ja jestem troche dziwna bo nie jadam zadnych salatek, jakos od dzieciaka juz tak. Owoce i warzywa malo wiec musze sie jakimis witaminami w tabletkach pomoc.
Witaminy z warzyw i owoców lepiej się wchłaniają, ale jak ci nie idzie, to bardzo sobie chwaliłam Witamin plus Olimpu. Kiedyś miałam paskudne wyniki (brałam różne rzeczy na receptę i bez, ale dopiero po nich mi się poprawiło, tzn załapałam się na normy laboratoryjne :)Jest też wariant dla kobiet w ciąży, więc jak się w końcu uda, to nie powinny zaszkodzić. Dodatkowo miałam sprawdzany poziom wit. B12 w kontekście starań, więc też pewnie ma jakieś znaczenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 19:13
Mootylkoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMootylkoowa wrote:mnie i mojego chlopaka przestrarzylo ze chca mi to pod narkoza zrobic... ale tak jak wy piszecie to naprawde moze pomoc... dodam ze na poczatku 2014 mialam konanizacje szyjki macicy i przez to tez chca mi to zrobic czy cyasem cos sie tam nie posklejalo
Mootylkoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Tak myślałam. A orientujecie się czy zlecają je w standardzie, czy znów będę się musiała płaszczyć (no i ile wówczas kosztuje 30€ czy więcej?)