Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny, nie jestem w stanie Was nadrobić, bo ostatnio rzadko bywam na forum, a raczej wgl.
Myśle, ze długo-starające się wiedzą z jakiego powodu i rozumieją to najbardziej. Mianowicie, im wiecej mysle o ciazy, dzieciach itd tym jest gorzej z moją psychiką...
Chciałabym zaprosić Was i polecic z całęgo serca, dwa blogi mojej 'kuzynki'
Pierwszy blog kulinarny:
http://podniebiennepieszczoty.blox.pl/html
a drugi dotyczy, myślę, że tego co wszystkie staraczki kochają, czyli dzieci, rodzicielstwa, wychowywania w fajny sposób dzieciątka ! Serdecznie zapraszam !
http://mamotatopobawmysie.pl -
Roxa gratuluję
U "nas" względnie dobrze. Usg określiło pęcherzyk na 5+1. Przy okazji odebrałam wyniki i progesteron jest mega niski (12,06 ng/ml), czyli w moim przypadku pco faktycznie wpływa negatywnie na jego poziom. Niestety nie udało mi się załatwić recepty na Utrogest, ale dostałam sam progesteron, wiec nie jest najgorzej. Zadzwonię dwa tej drugiej lekarki jak w końcu wróci z urlopu i poproszę, by mi przysłała receptę na ten drugi, a do tego czasu będę brała to co mam
Dodatkowo dostałam ankietkę do wypełnienia (wywiad rodzinny dotyczący chorób, przebiegu ciązy itp) do oddania na następnej wizycie, wtedy też mam dostać Mutterpass -
nick nieaktualnywerni wrote:Ladne endo Roxa, chyba bedzie bez problemu ze starankami
No endo mam jak co miesiac przed zabiegiem mialam dlatego lekarz nie mial nic przeciwko rozpoczeciu stymulacji odrazu a nie po pierwszym cyklu po poronieniu dopiero...
Dzwonili tez do mnie popoludniu z kliniki ze nie musze brac tabletek bo w badaniach krwi wyraznie widac ze w najblizszych dniach sama przyjdzie... wiec chyba hormony tez do rownowagi wracaja tak wiec wkrótce starania czas rozpoczac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry...
Krysiak dzis po przebudzeniu pomyslalam o tobie ze gdzies nam przepadlas na urlopie juz na kilka dni, a zaraz po tym pomyslalam sobie ze to juz pojutrze twoja wizyta w KWZ a dopiero co pisalysmy ze to jeszcze tyle czasu...
Nasze nowe dziewuszki tez cos zamilkly...krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka.
Troszke mnie nie bylo bo milosc chora byla wiec sama w sklepie bylam a troszke sie dzialo.
Wierni... pierwsze badanie nasienia poszlismy do urologa i powiedzielismy ze chcemy zbadac to dostal termin. A teraz to w Kinderwunsch zlecila moja lekarka.
Przepraszam ze tak pozno odpisuje. -
nick nieaktualnyWierni... nowy cykl nowe starania. Trzymam kciuki
Roxa... za ciebie rowniez trzymam kciuki
Moja milosc juz tydzien temu mial oddac nasienie ale tak sie rozchorowal ze do teraz jest chory a jutro ma termin... no coz ten tez trzeba przesunac... plemniki chyba za bardzo sie stresuja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki. Przepadałam na chwile ale już wróciłam od czwartku do wczoraj byłam w Polsce. Cały czas Was czytałam ale ilekroć chciałam Wam odpisać na moim łaskawym telefonie to ten wyrzucał mnie ze stronki a do kompa nie chciało mi się za bardzo siadać. Byliśmy w sobotę na weselu, w niedziele na poprawinach a w poniedziałek na "zbiorowych" urodzinach moich dwóch siostrzenic i jednej bratanicy. Wiec dużo się działo
Mootylkoowa, werni lubią tę wiadomość