Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDortmund nie kazdy progesteron podwyzsza... mi np utrogest kompletjie nic nie zmienia w temperaturze... ale fakt ze zaczelas go za szybko brac... tezmam takie postepowanie i leczenue jak ty ale utrogest mam zawsze zaczynac brac na 3 dzien po zrobieniu zastrzyku jak npnrobie zastrzyk w poniedzialek to dopiero w czwartek zaczynam utrogest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka u nas tez rosolek zjedzony wieczorem ide do znajomej.
Narazie o slubie nie mowimy, ostatnio mamy kryzys. Nie wiem czy wogole cos z tego bedzie. Wczoraj niezle przegial. Wymeldowalam sie, w tygodniu jade do pl. -
nick nieaktualnywerni wrote:Hejka u nas tez rosolek zjedzony wieczorem ide do znajomej.
Narazie o slubie nie mowimy, ostatnio mamy kryzys. Nie wiem czy wogole cos z tego bedzie. Wczoraj niezle przegial. Wymeldowalam sie, w tygodniu jade do pl. -
nick nieaktualnyRoxa, a czego szukaliście? Kupiliście coś? My byliśmy w zeszły weekend w meblowych i mieliśmy w przyszły tez sie wybrać ale jedziemy na urodziny dzieci koleżanki wiec musimy wycieczkę do meblowych przesunąć. W dodatku za dwa tygodnie święto wiec pewnie dopiero za trzy tygodnie sie wybierzemy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny