Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:No ja nie wiem.... Właśnie dzwoniłam do KWZ i beta pozytywna. Kurczę, jakoś nie umiem tego sobie poukładać. Muszę tam zaraz znowu podjechać bo mam brac progesteron a już nie mam w domu nic i muszę iść po receptę. Dziewczyny ja to pisze tak głupio bo jakoś to do mnie nie dociera.... Czwartek mam iść powtórzyć betę.
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Nawet chciałam sobie jeszcze siknąć na testa przed wyjściem ale mi sie siusiu nie chciało siknę z rana. Przez to ze to jest 58dc jakos tak przez palce na to patrze. Bede sie cieszyć gdy kolejne wyniki to potwierdza...
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko! Chyba sie juz na pracy nie skupie tylko bede co chwila zagladala tutaj czy cos Krysiaczku napisalas...
Injak dobrze ze wzielas to wolne dzis bo w pracy takie emocje to dopiero masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 16:27
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysiak moje gratulacje
Sorry, że z małym poślizgiem, ale ciężki dzień. Mój chłop niczego sie nie dowiedział dzisiaj dla mnie. Za dużo zadań do wykonania mu dalam na ten dzień wolny... i stwierdził, że on juz zna odpowiedź. Musimy być chajtnieci i koniec. A ja uważam, że jeśli to tylko mnie najpierw mają przebadać (mówię o KWZ) to co ma nasz status do tego. Ale dowiemy się jak w końcu tam zdzwonimy. A tu u nas sprech stunde mają do 12. Wiec musze czekać kolejne dni aż w końcu któreś z nas wolne mieć będzie w tyg. GrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 20:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiec dopiero teraz moge napisac, bo nie moglam wejsc na stronke...
Troche i moj entuzjazm ostygl, beta 5,cos ale juz oczywiscie nie dosluchalam ile za przecinkiem i juz nie pamietam. Zgadzaloby sie z tempka i wykresem, ze to dopiero taki mega poczateczek. Martwie sie, ze tylko tyle ale z drugiej strony to naprawde przypadek, ze akurat dzisiaj bylam u gina i akurat dzisiaj zrobilismy bete. Bo wedlug moich jakichs tam obserwacji to owulka byla tydzien temu. Sama Roxa pisalas, ze pewnie nic nie wyjdzie a jednak cos malutkiego sie pojawilo. Zobaczymy w czwartek czy cos sie bedzie dzialo. A znacie sie w ogole na tym? Staram sie nie czytac za duzo po necie by sie nie dolowac. a no i dostalam progestan 2 razy dziennie 200mg, troche sie boje bo ostatnio po 1 raz dziennie 200mg mialam mdlosci no ale zniose wszystko Oby tylko szlo to w dobrym kierunku. -
Kochana możesz mi rozwinąć skrót beta? Domyślam się jedynie co może oznaczać. I na co się bierze progestan?ooo widzę, że jeszcze wiele przede mną. Krysiak a mi czasem testy ovu wychodziły pozytywne dzień przed okresem. Juz sie cieszyłam, że podwyższone to ciąża a tu dupa i tak parę razy. Nie wiem czy to w ogóle nawiązuje do Twojego tematu bo nie wiem dokładnie co to beta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:Kochana możesz mi rozwinąć skrót beta? Domyślam się jedynie co może oznaczać. I na co się bierze progestan?ooo widzę, że jeszcze wiele przede mną. Krysiak a mi czasem testy ovu wychodziły pozytywne dzień przed okresem. Juz sie cieszyłam, że podwyższone to ciąża a tu dupa i tak parę razy. Nie wiem czy to w ogóle nawiązuje do Twojego tematu bo nie wiem dokładnie co to beta
A progestan to progesteron. Moj organizm za malo go produkuje, wiec by utrzymac ciaze trzeba go sobie dodatkowo aplikowac. Bo sam hormon progesteron potrzebny jest, by byla ciaza.werni, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak kochana napisze jak bede w domu, tez mi forum nie dzialalo i po scianach chodzilam ze nie wiem co u ciebie... ale jest dobrze! Wiecej ci napisze jak wroce do domu kolo 21
-
Jeju tak Ci Krysiaczku gratuluję. To teraz uważaj na siebie... A i jak beta wyszła Ci 5, to prawdopodobnie test sikany nic nie wykaże.
Ps. nie wiem jak ten progesteron zażywasz (ale doustny na dłuższą metę "niszczy żołądek", a ten dopochwowy robi nieco mniejsze spustoszenie
Ps. Była jakaś awaria serwera -
alinsien wrote:Kochana możesz mi rozwinąć skrót beta? Domyślam się jedynie co może oznaczać. I na co się bierze progestan?ooo widzę, że jeszcze wiele przede mną. Krysiak a mi czasem testy ovu wychodziły pozytywne dzień przed okresem. Juz sie cieszyłam, że podwyższone to ciąża a tu dupa i tak parę razy. Nie wiem czy to w ogóle nawiązuje do Twojego tematu bo nie wiem dokładnie co to beta
-
Kinga. Faza lutealna tzn pomiędzy okresami tak? Bo jestem nowa w tych "fachowych " nazwach. Moja trwa od 28 do 32 dnia. Idąc do zwykłego gin(a bylam u 2 tutaj) uznają, że u mnie wszystko w porządku. Ponieważ sa regularne miesiączki, a testy to "kupa" i mamy robić, robić ,robić. .. myslalam, że ją uderze...pik ih? Co oznacza? Progesteronu mi także nie sprawdzili. Jedynie tarczyce. ..a jak po niemiecku Progesteron się nazywa?tzn to badanie?