Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas na szczdscie odpukac obylo sie poki co bez kryzysow... ale w sumie tylko dwa cykle stymulowane kochalismy sie kiedy trzeba, a wczesniej i pozniej jak pierwsze emocje ze trafilismy do kwz wrocily do normalnosci i w sumie zawsze kochalismy sie kiedy mamy ochote... nas tez te starania,zastrzyki, kwz i wogole jeszcze bardziej do siebie zblizylo... ostatnio robilam zastrzyk z ovitrelle w piatek a sex byl sobota niedziela a teraz w czwartek zastrzyk i sex czwartek sobota no i niedziela poprawka ale to juz bez znaczenia wiekszego byl...
-
Krysiaku, rzeczywiście nie napisałam kiedy to chyba zakładałam, że skoro ja wiem kiedy mam urodziny, to wszyscy wiedzą termin mam na 6 października i strasznie się cieszę - może coś się w końcu ruszy.
Trochę mi z opóźnieniem dzisiaj forum działa - odpiszę jednej osobie, a później widzę, że jeszcze inne posty były, dlatego może trochę chaotycznie to dzisiaj wychodzi.
Fajnie, że Wam udało się właśnie na totalnym spontanie
Ja doszłam już do wniosku, że skoro spontanicznie nie działało, to teraz trzeba trochę nad tym "popracować", ale presja w głowie rośnie kiedy MUSISZ przed tym wykonać tyle czynności... dlatego najlepszy seks jest na początku cyklu i pod koniec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymakota wrote:roxa, to trochę tak jakbyśmy szły razem będę trzymała kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny a wiec po 1 to dziękuję za wszystkie info i odpowiedzi, zapewne będzie tych pytań jeszcze milion. ^^ a ja Wam nawet jeszcze nie napisalam, że mój facet był juz u urologa no i jego plemniki są zdrowe....ale wolne i jak stwierdził lekarz to może potrwać. Ale ja myślę, jestem w 99% przekonana. Że u mnie to po prostu jakieś zapchane jajowody.... aczkolwiek zobaczymy jak w końcu się wybiorę do tego KWZ
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:Cześć dziewczyny a wiec po 1 to dziękuję za wszystkie info i odpowiedzi, zapewne będzie tych pytań jeszcze milion. ^^ a ja Wam nawet jeszcze nie napisalam, że mój facet był juz u urologa no i jego plemniki są zdrowe....ale wolne i jak stwierdził lekarz to może potrwać. Ale ja myślę, jestem w 99% przekonana. Że u mnie to po prostu jakieś zapchane jajowody.... aczkolwiek zobaczymy jak w końcu się wybiorę do tego KWZ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak myslalam ze wyniki popoludniu u mnie tez tak jest ze krew jak oddasz do 10:30 to popoludniu dzwonia z wynikiem a jak po poludniu to nastepnego dnia...
Kciuki caly czas mocno zacisniete!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze poszlas do tego KWZ! -
A mi sie @ kończy aaaa więc zaczynamy mierzenie temp od rana hihi czyli co jak będzie sie zwiększać zbliża sie ovu? I wtedy najlepiej co 2 dzień się kochać? A co do tematu kryzysów a Boże, taki seks na zawołanie to dla nas taki stres był kończyło się czasem kłótnia i każdy poszedł spać. Szok. Odkąd nie robię testów ovu i kochamy się spontanicznie jest o niebo lepiej. Z tym,że jak widać nie działa. Heh i pomyśleć, że kiedyś myślałam, że dziecko to takie chop siup i gratulacje ; (
-
nick nieaktualnyNiestety to nie dziala tak ze jak temp idzie do gory to jest owu i na podstawie samej temp nie bardzo da sie owu wyznaczyc... natomiast jak bedzie bardzo duzy skok temp i bedzie sie tak utrzymywala na wyzszym poziomie to bedziesz wiedziala ze owu miala miejsce...
Pamietaj ze temp musisz mierzyc w dokladnie tym samym miejscu o tej samej godzinie i tym samym termometrem caly cykl...