X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam nadal kciuki! !

• werni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kinga oby tak bylo jak mowisz :)

Krysia to juz niedlugo :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinsien to faktycznie nie mile ze strony lekarza. Moze niech sie zapisze tu w Lu ? Ja to musialam mojego dlugo namawiac, myslalam ze w czerwcu pojdzie ale nie poszedl. Tylko byl u Drzymulskiego ogolnego.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze ten urolog bedzie kompetentny i wszystkie moj badania zrobi.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • makota Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Werni on był gdzieś tu niedaleko. Ale bardzo niefajny facet i mój gin stwierdził, że nie zrobił badań w 100% nie wiem o co chodzi, ale dlaczego my mamy takiego pecha do tych lekarzy tu?z tego co widze u Was super wszystko idzie a tu kłody pod nogi. A moja lekarz rodzinna jak powiedziałam jej o dziecku spytała "a po co" żeeee co słucham?

niestety nie jest to wyjątek, mieszkam tu niecałe dwa lata i zaliczyłam już 4 ginekologów, a teraz przydałby się piąty... na szczęście mam już termin w KWZ, teraz tylko liczę na to to, że któryś z tych cudownych lekarzy, będzie tak łaskawy, żeby wypisać mi skierowanie... Jak przewertujesz trochę wątek do tyłu, to możesz poczytać o szczegółach

Krysiaku - kciuki zaciśnięte :)
    z dobrych wiadomości - Kinga - miałaś rację, że te jajniki to tak parę dni przed owu dają się we znaki - dzisiaj po rannym siku zobaczyłam uśmiechniętą buźkę :) więc mi też się od razu wyszczerzyła ;)

krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość

relgwn15uyzm1mjb.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga szkoda ze nie masz udostepnionego wykresu.

Kinga. lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makota, super, to teraz do dziela! A jak samopoczucie meza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makota w KWZ raczej wam na nic skierowanie nie bedzie potrzebne bo oni raczej wszystkie badania u obojga robia na miejscu... przynajmniej u mnie tak jest ze na.pierwszej wizycie musielismy byc oboje i obojgu nam odrazu badania hormonalne... a powtorke z badan nasienia tez robili w KWZ juz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak jeszcze 2h z haczykiem!!!!!!!

Ja lece do pracy mam nadzieje ze kolo 16 bede miec czas zeby zagladac i forum sie nie zepsuje

krysiak lubi tę wiadomość

• makota Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Makota, super, to teraz do dziela! A jak samopoczucie meza?

Mąż walczy o przeżycie... wiecie jak to jest; od czasu do czasu mu gile z nosa lecą i tyle. Wczoraj już za nim nie biegałam z herbatkami, soczkami malinowymi i - tu masz Kochanie śniadanko do pracy - więc myślę, że już się trochę domyśla, że niezaspokojona żona to zła żona. A jak się nie domyśli to postawię go dziś wieczorem w bardzo jednoznacznej sytuacji i będzie musiał zareagować... :D taki mam szatański plan
    a jutro powtóreczka, bo od weekendu zapowiada się posucha przed kolejnym spermiogramem :(

Wczoraj przyszła przesyłka z upragnioną maca - zobaczymy czy działa ;)

Roxa chodzi mi o skierowanie do KWZ - przesłali mi informację, że jest wymagane od gina i urologa, także termin już mam, a skierowania jeszcze nie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:18

relgwn15uyzm1mjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe makota, najwazniejsze to miec plan :-) Wiec upojnej romantycznej nocy Wam zycze :-)

makota lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nic dobrego nie maja mi do powiedzenia.... Dzwonilam wlasnie po wyniki, bo nalezy po nie dzwonic miedzy 15,30 a 16,30 i pani powiedziala abym zadzwonila za 20 min jeszcze raz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak nie nakrecaj sie mi tez tak mowia jak nie maja moich wynkow jeszcze w karcie a dzwonie...

Ale ja tylko 2 razy dzwonilam a wlasciwie oddzwanialam bo u mnie sami miedzy 15-16 zawsze dzwonia

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki i czekam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety do tej pory zawsze juz od reki mowili co i jak. Ale sie bojem!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerka i zerkam czy sa jakies wiesci i nie puszczam kciukow!
    Dzis u nas szef wszystkich szefow gosci wiec troche ciezej mi idzie sprawdzanie, ale na szczescie juz byl na naszym oddziale i oby nie wrocil

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec, beta 162, ale progesteron zaledwie 15
    Pani przy telefonie powiedziala, ze lekarz jeszcze nie opisal wyniku i oddzwoni do mnie, gdy bedzie wiedziala co i jak.

• makota Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bardzo wiem co to oznacza... daj znać jak już lekarz się wypowie
    czyli dalej trzymam kciuki ;)

relgwn15uyzm1mjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam od razu pytanie. Ten progestan aplikuje sobie dopochwowo. Czyli wkladam sobie tam, no wiecie gdzie. Tak jak tampona :-) moze ja go zle wkladam, moze za plytko wchodze.....? Roxa, wypowiedz sie, bo Ty wiesz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak cudownie <3 widzisz mowilam ze bedzie dobrze i ze jestes w ciazy...
    A co do progesteronu to jest tez ok jest niski ale bierzesz tabletki opiero dwa dni to raz a dwa to jest w granicach normy twojego tyg ciazy wiec wszystko jest dobrze... martwic bys sie mogla jakby byl ponizej 9 bo bylby ponizej normy... Pamietaj ze teraz z kazdym dniem bedzie wzrastal a ty dopiero sam poczatek ciazy.
    A tabletki dobrze aplikujesz...

JESZCZE RAZ MOJE WIELKIE NAJSZCZERSZE GRATULACJE <3 !!!!!!!!!!!

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ