Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Alinsien to faktycznie nie mile ze strony lekarza. Moze niech sie zapisze tu w Lu ? Ja to musialam mojego dlugo namawiac, myslalam ze w czerwcu pojdzie ale nie poszedl. Tylko byl u Drzymulskiego ogolnego.
-
alinsien wrote:Werni on był gdzieś tu niedaleko. Ale bardzo niefajny facet i mój gin stwierdził, że nie zrobił badań w 100% nie wiem o co chodzi, ale dlaczego my mamy takiego pecha do tych lekarzy tu?z tego co widze u Was super wszystko idzie a tu kłody pod nogi. A moja lekarz rodzinna jak powiedziałam jej o dziecku spytała "a po co" żeeee co słucham?
niestety nie jest to wyjątek, mieszkam tu niecałe dwa lata i zaliczyłam już 4 ginekologów, a teraz przydałby się piąty... na szczęście mam już termin w KWZ, teraz tylko liczę na to to, że któryś z tych cudownych lekarzy, będzie tak łaskawy, żeby wypisać mi skierowanie... Jak przewertujesz trochę wątek do tyłu, to możesz poczytać o szczegółach
Krysiaku - kciuki zaciśnięte
z dobrych wiadomości - Kinga - miałaś rację, że te jajniki to tak parę dni przed owu dają się we znaki - dzisiaj po rannym siku zobaczyłam uśmiechniętą buźkę więc mi też się od razu wyszczerzyła
krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakota w KWZ raczej wam na nic skierowanie nie bedzie potrzebne bo oni raczej wszystkie badania u obojga robia na miejscu... przynajmniej u mnie tak jest ze na.pierwszej wizycie musielismy byc oboje i obojgu nam odrazu badania hormonalne... a powtorke z badan nasienia tez robili w KWZ juz...
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Makota, super, to teraz do dziela! A jak samopoczucie meza?
Mąż walczy o przeżycie... wiecie jak to jest; od czasu do czasu mu gile z nosa lecą i tyle. Wczoraj już za nim nie biegałam z herbatkami, soczkami malinowymi i - tu masz Kochanie śniadanko do pracy - więc myślę, że już się trochę domyśla, że niezaspokojona żona to zła żona. A jak się nie domyśli to postawię go dziś wieczorem w bardzo jednoznacznej sytuacji i będzie musiał zareagować... taki mam szatański plan
a jutro powtóreczka, bo od weekendu zapowiada się posucha przed kolejnym spermiogramem
Wczoraj przyszła przesyłka z upragnioną maca - zobaczymy czy działa
Roxa chodzi mi o skierowanie do KWZ - przesłali mi informację, że jest wymagane od gina i urologa, także termin już mam, a skierowania jeszcze nieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysiak cudownie widzisz mowilam ze bedzie dobrze i ze jestes w ciazy...
A co do progesteronu to jest tez ok jest niski ale bierzesz tabletki opiero dwa dni to raz a dwa to jest w granicach normy twojego tyg ciazy wiec wszystko jest dobrze... martwic bys sie mogla jakby byl ponizej 9 bo bylby ponizej normy... Pamietaj ze teraz z kazdym dniem bedzie wzrastal a ty dopiero sam poczatek ciazy.
A tabletki dobrze aplikujesz...
JESZCZE RAZ MOJE WIELKIE NAJSZCZERSZE GRATULACJE !!!!!!!!!!!