Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczynki! Makota, przepraszam, po prostu zmartwiłam sie tym niskim progesteronem. Pani z KWZ oddzwoniła, wręcz nawet z doktorkiem przez telefon rozmawiałam. Powiedział, ze super przyrost, ze wszystko dobrze zrobiłam i ze życzy mi wszystkiego dobrego bo wracam już do mojego gina. W sumie myślałam, ze dłużej zostanę pod opieka KWZ ale on powiedział, abym na następna wizytę umówiła sie już do mojego pana. Mam sie umówić jeszcze przed 1 października, ciekawe czy dostanę termin....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:23
-
nick nieaktualnyA co do martwienia sie... Myślałam, ze jak zajdzie sie w ciąże to potem już wszystko jest jak w bajce a to dopiero teraz zaczynaja sie zmartwienia.... I normalnie nie umiem tego wyłączyć. I ta moja radość, taka mocno kontrolowana jest. Choć ja gaduła ogromna jestem i najchętniej już całemu światu to obwiescilabym. Jednej siostrze już wczoraj powiedziałam, do drugiej zadzwonię dzisiaj. Tylko teściom powiemy pózniej, gdy będe wiedzieć, ze wszystko dobrze
alinsien, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysiak!!!jejku wiem,że mało sie "znamy" ale nie masz pojęcia jak się cieszę! Życzę Ci żeby Twoja fasolka rosła w siły! !!
Werni byle zrobił mu badania i wiemy,że jest płodny teraz kolej na mnie.
Roxa ja mam tu KWZ i pisze sprwch Stunden do 12 tzn że na rozmowe z lekarzem mogę przyjść do 12 nie zapisując się? ?bbo we wtorek mam wolne i zastanawiam się czy po prostu tam nie zajechać ??krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:Krysiak!!!jejku wiem,że mało sie "znamy" ale nie masz pojęcia jak się cieszę! Życzę Ci żeby Twoja fasolka rosła w siły! !!
Werni byle zrobił mu badania i wiemy,że jest płodny teraz kolej na mnie.
Roxa ja mam tu KWZ i pisze sprwch Stunden do 12 tzn że na rozmowe z lekarzem mogę przyjść do 12 nie zapisując się? ?bbo we wtorek mam wolne i zastanawiam się czy po prostu tam nie zajechać ?? -
nick nieaktualnyAlinsien nie to chodzi o to ze mozesz zadzwonic do 12 zeby zapytac o cos czy zrobic termin itp... w innych godzinach jak sa na stronie podane nie odbiora tel nawet jak jest czynne...
U mnie jest np rano sprachstunde od 9-12 a otwarte jest juz od 7:30-12:30 i potem popoludniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:05
-
nick nieaktualny
-
Tak czy siak na stronie wyczytałam, że muszę być chajtnieta. Dzisiaj w pracy ciągle nie dawało mi to spokoju. Bo w sumie chciałam tym razem wszystko na spokojnie. Ale chyba trzeba będzie ślub planować bo bez tego widzę, że dalej nie ruszy... kolorowych snów dziewczyny ufff a końcu jutro piątek pozdrawiam
-
Krysiak bardzo ci gratuluje, przepraszam że tak późno, ale dziś prawie cały dzień przespałam Moj pierwszy progesteron wynosil niecałe 11, kolejny ok. 13, 22 i kolejny już 30 (więc na razie zostałam przy dawce 600mg i słabo mi się robi na samą myśl, że być może kiedyś trzeba będzie ją podnieść . Ztego co czytałam, to kobiety z pcos mają za niski progesteron, we wszystkich 3 trymestrach, ale na razie mam nadzieję że będę musiała go suplementować tylko w pierwszym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysiak gratuluję. Ja odpuściłam forum zupełnie bo wtedy mi łatwiej. Pewnie za 4 lata znowu będę aktywna. Chyba że zdarzy się cud to wcześniej pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:14
-
nick nieaktualny