Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostało mi 3opakowania MASTODYNON po 120tabletek tanio odsprzedam zainteresowane pisac na [email protected]aiszza1
-
nick nieaktualnyAlinsien to musi byc ta sama godzina a nie poprostu po przebudzeniu bo wtedy temp jest tak czy siak nie miarodajna i nie wlasciwa... jesli zalezy ci na tym zeby odkryć kiedy masz owu i jak dlugo trwa faza lutealna to niestety temp musza byc dokladne... temp moze byc o kazdej godzinie inna i moze sie 2-3h pozniej sporo roznic... ja tez raz mam na rano i wstaje o 5:30 a innym razem na popoludnie czy wolne ale wtedy mimo wszystko mierze o 5:30... zmierze i spie dalej... czasem zdazy mi sie godzine pozniej jak mi sie przysnie ale wtedy odejmuje od danej temp 0,1 i zaznaczam jako zaburzona... Najleoiej jest tez mierzyc temp nie pozniej jak do godz 7-8 pozniej moze byc juz nie miarodajna jakbys np stwierdzila ze codziennie o 9 mierzysz... No i musi byc przynajmniej okolo 5h snu przed zmierzeniem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 09:38
werni, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysiak no a jakie testy maja byc jak beta juz prawie 200 u mnie tez byly tluste ze nawet testowa szybciej od kontrolnej wychodzila...
Co do gina to ja bym do kwz zadzwonila przedstawila sytuacje i zapytala co o tym mysla, ale uwazam ze ten 5 jest ok... bo w sumie w przyszlym tyg to moglo byc rownie dobrze w piątek a od piatku do poniedziałku nie tak daleko, bierzesz caly czas progesteron, starczy ci go do tego czasu wiec mysle ze spokojnie...
Kurcze to ty wizyta a ja oddanie krwi w ten sam dzien -
nick nieaktualnyNo tak sobie mysle i ja. Przedzwonie do kliniki zapytam co mysla. Wczoraj lekarz powiedzial przez telefon cos takiego abym poszla, bo pecherzk powinno byc juz widac i aby sprawdzic czy jest w macicy czy w jajowodzie. Wiec jesli tylko o to chodzi to moze pewnie poczekac do poniedzialku...
Kinga. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysiak a belly sie nie przejmuj... on ci liczy wiek ciazy wedlug OM a wiek płodu od owulki... niestety wylaczyc sie tego nie da, ale zobaczysz jak malych zacznie nagdaniac i nadrabiac to i tak wyjdzie starszy niz wskazuje na to wiek plidu na belly... raczej bedzie zblizony do wieku ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze mowi Roxa co do tempki tylko ze ja slyszalam ze przynajmniej trzy godz snu i 30min +/-
Krysia trzymam kciuki za wizyte -
nick nieaktualnywerni wrote:Dobrze mowi Roxa co do tempki tylko ze ja slyszalam ze przynajmniej trzy godz snu i 30min +/-
Krysia trzymam kciuki za wizyte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj caly dzial idzie na Oktoberfest. Ja zalapalam sie poczatkowo na liste oczekujacych a potem niby mialam miejsce ale w rezultacie odmowilam. No i teraz sie ciesze ze odmowilam Przez metformine bylam ostrozna w piciu alkoholu a na taka ipreze isc i nie napic sie piwka to bez sensu isc No a teraz alkohol to juz w ogole nie wchodzi w gre
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Alez ja wiem, ze Wy dobrze mowicie, prawda jest natomist taka, ze ja po pierwsze za leniwa na takie rzeczy jestem a po drugie no jesli wstaje do pracy o 6.30 ale zdarzy mi sie dwa dni w tygodniu obudzic o 5 czy 5.30 to co mam zrobic? Mierzyc mimo wszystko o 6.30? chyba lepiej o 6 bo do 6.30 to bym sie w lozku posikala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Nie mozesz w takiej sytuacji zmierzyc o 6bi dodac do temp 0,05 stopnia ale moze byc ok a moze ona byc juz lekko zaburzona bo to nigdy nie wiadomo jak organizm reaguje na zmiane h... ale mi bardziech chodzilo o zamysl mierzenia o 5:30 a jak moge dluzej spac to o 8 czy 9 bo wtedy to lepiej wcale nie mierzyc bo ta temp i tak bedzie nie prawidlowa...