Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaniesiack wrote:Kiedyś przez przypadek sobie tak głupio pomyślałam: kurczę, za dobrze nam się w życiu układa- mieszkanie, samochód, wspaniały związek, praca na pełen etat i to w zawodzie- rzadkość... I wtedy przyszło mi do głowy coś idiotycznego, taka myśl: a może stanie się kiedyś coś, co sprawi, że przestanie być tak idealnie, może choroba, albo nie będę mogła mieć dzieci... I bach! Pare miesięcy później okazuje się, że mam niedrożne obydwa jajowody- i załamka na całej linii. I wtedy przypomniało mi się to co sobie kiedyś pomyślałam. SZOK!
Przepraszam, że Wam tak ględzę, ale nikomu innemu bym tego nie powiedziała, nawet mężowi.
Też miałam taki moment, że przeszło mi to przez myśl. Fajne studia, fajne dobrze płatne prace, super mieszkanie, super pierwsze dziecko. Naprawdę nie mamy na co narzekać i nigdy nie narzekaliśmy a tu takie problemy.
Ktoś może pomyśleć, że mamy łatwiej bo już jedno dziecko jest, ale zawsze marzyliśmy o dużej rodzinie. Przynajmniej o 4 dzieci. -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:A kiedy miałaś termin może jest nadzieja jeszcze? Ja to znowu na owu czekam . My to już tak mamy najpierw czekamy aż @ się skończy potem na owu , następnie na testowanie aby potem czekać znowu na @ i tak w kółko:p
Niee, to już raczej niemożliwe, troszkę się rozkręciło minimalnie, więc zaznaczyłam lekkie krwawienie, i tak znowu czekam dalej tyle, że na ovu. Więc jest tak jak mówisz, ciągle musimy na coś czekać... -
nick nieaktualnyNie wiem jak tu wrzucić zdjęcia więc linki:
http://s6848.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=FxCnAwiTNSzVXWx5yN40gb7aQzB8fsN6703d0zegVqlCamkTIuF8N-TA2ddOthIIEQvHA0-F9m4PM8J0k_ZldZTa4B8D3-39-CpFwy80l1M&pv=2
http://s7701.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=IeITOtOZj_bAh08Ss8q-Zy_kVvejAG6xEhcxMA7GRi2JkZeJR7yXgpw2dIFBaqxn3MDXwt6IeBEpccxbq6XZ7WQ4tsmbR8M4z9gg-CHETfU&pv=2
Też widzicie II kreskę czy sobie wkręcam ? 2 dni do @, test sprzed chwili (więc nie poranny).kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, jesteśmy po kolejnej wizycie, mąż dostał na 3 tygodnie kolejne tabletki i po tym czasie mamy powtórzyć badanie hormonów aby zobaczyć jak tabletki na nie działają i wtedy lekarz dobierze odpowiednią dawkę. Jednym słowem przywrócił mi nadzieję
-
Cześć muszę się pochwalić bo inaczej mnie rozniesie po 14 nieudanych cyklach udało nam się z mężem i jestem w ciąży dzis rano zrobiłam test i niemalże od razu wyskoczyły dwie baaaardzo wyraźne czerwone krechy jestem w siódmym niebie a mąż to z radości nie wie co ze sobą zrobić dziś przypada 35 dc i @ brak i jesteśmy szczęśliwi jak nigdy dziś zadzwonie do lekarza żeby się na wizytę umówić
A powiem Wam , że lekarz u którego wcześniej sie leczyłam nie dawał szans na zajście w ciąże z powodu za wysokiego tsh (wtedy było 3,16) . A ja przestałam się leczyć , odpuściłam , a dopiero kilka dni temu postanowiłam , że jak się nie uda do końca roku zajść to ide do lekarza poleconego przez szfagierkę a tu niespodziankaanka17189, Cigaretta, Morwa lubią tę wiadomość
-
8malina wrote:Cześć muszę się pochwalić bo inaczej mnie rozniesie po 14 nieudanych cyklach udało nam się z mężem i jestem w ciąży dzis rano zrobiłam test i niemalże od razu wyskoczyły dwie baaaardzo wyraźne czerwone krechy jestem w siódmym niebie a mąż to z radości nie wie co ze sobą zrobić dziś przypada 35 dc i @ brak i jesteśmy szczęśliwi jak nigdy dziś zadzwonie do lekarza żeby się na wizytę umówić
A powiem Wam , że lekarz u którego wcześniej sie leczyłam nie dawał szans na zajście w ciąże z powodu za wysokiego tsh (wtedy było 3,16) . A ja przestałam się leczyć , odpuściłam , a dopiero kilka dni temu postanowiłam , że jak się nie uda do końca roku zajść to ide do lekarza poleconego przez szfagierkę a tu niespodzianka
Wielkie gratulacje dla ciebie i meża
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny