Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalia wrote:No i jak tam Alternatywa po wizycie?
niestety znów dostałam leki za stówę, nadal mam bardzo dużo leukocytów, ma teraz przyjść do niego po @, ale powiedział, że mimo to mamy się starać że czasami coś się tak przyplącze, a później trudno jest się tego pozbyć...
dostałam gyno pevaryl 50 globulki i tabletki trioxal, może któraś stosowała?
mam nadzieję, że ten zestaw już je wytępi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:04
-
w którym dniu cyklu badać FT3 i FT4?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę z dobrymi wiadomościami. Robiłąm teścik i zobaczyłam II. Jestem taka SZCZĘŚLIWA. Mąż wie sam wypatrywał tej drugiej kreseczki.
No micha tak mi się śmieje od samego rana.
Trzymam za was kciuki i wysyłąm wiruski.
wow to dobre nowiny:* gratulacje dbaj o siebie i o maluszka:)cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super newsy!!!! Mam nadzieje że teraz to dwie kreski pójdą hurtowo w świętokrzyskim!!!!!!
Ja byłam dziś na wizycie u dr Szczurkowskiej-Mireckiej. Wizyta prywatna (dostałam paragon 120zł). Miałam robione USG, serduszka jeszcze nie słychać ale wielkość ciąży adekwatna do tygodnia. Termin porodu w karcie ciąży mam wpisany na 17 stycznia. Pani doktor taka z tych "szybkich konkretnych" Jak zapytałam to wyczerpująco odpowiada, ale po za tym się "nie rozwodzi". Usg nowocześniejsze niż w MSW Poliklinice.
AAA i kazała mi brać duphaston (poprzednia ciąża poroniona 7-8 tydzień). nie jestem na 100% przekonana ale postanowiłam u niej prowadzić ciąże i się trzymać jej zaleceń.
Kolejna wizyta za 3 tyg. a do tego czasu dostałam zwolnienie.
To będą dla mnie niecierpliwe 3 tygodnie, ale wierze że tym razem się udaewcia21k, cedr697 lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam u Szczurkowskiej i niestety - co na początkowych wizytach myslałam - no niech będzie, tak po ostatniej bardzo się zraziłam - na szybcika, na pytania odpowiadała zdawkowo (a ja raczej z tych lubiących wiedzieć) oraz, co najlepsze - przedstawiłam 3 wyniki prolaktyny na przestrzeni kilku miesięcy 2 razy ponad normę, a pani kazała zrobić... 4 badanie Niestety, ale zmieniłam lekarza, a szkoda, bo do niej miałam blisko. Obok jest jeszcze dr Wydrzyński, i może do niego się jeszcze udam, choć na razie zaczęłam chodzić do Rokity.We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Hej dziewczyny:) Melduję się z Kielc:))
Z mężem staramy się już 5 miesięcy o dzidziusia i nic... Wczoraj robiłam badania 22dc: Progesteron 0,72 ng/ml prolaktyna 25,69:/ W 5dc robiłam Fsh 5,20 mlU/ml i LH 6,84 mlU/ml. Mam jeszcze nieoficjalnie PCOS.
Muszę iść do jakiegoś dobrego lekarza i to jak najszybciej! Moja pani ginekolog niestety odeszła na macierzyński... Mogłybyście kogoś polecić? -
nick nieaktualny
-
aniesiack wrote:Hej dziewczyny:) Melduję się z Kielc:))
Z mężem staramy się już 5 miesięcy o dzidziusia i nic... Wczoraj robiłam badania 22dc: Progesteron 0,72 ng/ml prolaktyna 25,69:/ W 5dc robiłam Fsh 5,20 mlU/ml i LH 6,84 mlU/ml. Mam jeszcze nieoficjalnie PCOS.
Muszę iść do jakiegoś dobrego lekarza i to jak najszybciej! Moja pani ginekolog niestety odeszła na macierzyński... Mogłybyście kogoś polecić?
też nie pomogę, nie spotkałam zadnego godnego polecenia -
Gratulacje Cedr!!! Widzę, że grono zafasolkowanych się powiększa.
Ja byłam dziś na Prostej, po clostibegycie pęcherzyk 13 mm (9 dc)-mam nadzieję, że urośnie (zazwyczaj rosną). W niedzielę zastrzyk |Otrivelle i we wtorek inseminacja jak będzie wszystko ok. Już mnie wkurza to polowanie na jajko z lewego jajnika (tylko lewy jajowód pracuje) ale w tamtym cyklu było z lewego i teraz też-chyba mam farta. Pożyjemy zobaczymy.
Ania_84 ja kiedyś oglądałam program, że plemniki były pobierane prosto z "woreczka" i in vitro dało radę. Trzymam kciuki żeby żołnierzyki się pojawiły (chociaż kilka) i wygrały tą bitwę o maleńki cud.cedr697 lubi tę wiadomość