Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy diecie mialam wywalony nabiał bo faktycznie mnie wzdymal wiec moze byc inu ciebie. Dodawaj do czego sie da koperku. Ja po tym moge wsunac puszke kukurudzy i zero wzdęcia
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Wiem wiem nie każdy przepada. Moja siostra tak niecierpiała że moja mama musiała zupe przez sitko przecedzać bo inaczej nie ruszyla haha.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Wiem wiem nie każdy przepada. Moja siostra tak niecierpiała że moja mama musiała zupe przez sitko przecedzać bo inaczej nie ruszyla haha.
Doskonale to rozumiem
Ja w ogóle mało rzeczy lubię i to też problem przy zdrowym odżywianiu.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda ja mam to samo, niecierpie wątróbki i wszystkich tego typu podrobow, języków i galarety bleh nie przełknę poprostuLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
No są. Robiłam watrobke mojemu raz odkąd mieszkamy z K. razem na sam zapach mnie odrzuca. Tesciowa jest tokerancyjna bo jak zrobi to mi co innego gotuje. Tesciu zawsze sie smieje i pyta czy mi ozorka nałożyć.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Pilik, tylko naturalne, ew sama dorzucam owoce, najczęściej teraz borówki.
Gacka, ja akurat koperek uwielbiam, także od teraz gdzie się da! A podrobów to i ja nie jadam
Oda, myślę, że z orzechami Pilik miała na myśli mniejsze zło po prostu, trochę dobrego i trochę tego na co masz akurat chęć
gacka89 lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Gacka, a może to kwestia przygotowania (gotowana czy pieczona) ja wątróbkę lubię ale drobiową jest delikatniejsza. Reszty podrobów też nie jadam. Mój M za to je większość chyba byłoby łatwiej wymienić czego nie lubi
-
Ps. Moim zdaniem nie wazne ile sie starasz miesiac , dwa , czy piec lat , kazdy znosi to inaczej.. i nie masz prawa tego komentowac. Uwagi zachowaj dla siebie.
Pozdrawiam
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 sierpnia 2017, 15:44
-
Oda zabijanie czegokolwiek kawą jest kiepskie :p chyba że pijesz magnez i potem nadrabiasz dużą ilością wody co by organizm nawodnić ja mięsa nie każe wykluczać, mój mąż je, ja się po prostu dużo lepiej czuje nie jedząc. Nie chodzi o ideologie wierzę że każdy organizm potrzebuje czego innego i musimy mu na to pozwolić .
A co do orzeszków - dokładnie miałam na myśli mniejsze zło -
Spinka_86 wrote:Gacka, a może to kwestia przygotowania (gotowana czy pieczona) ja wątróbkę lubię ale drobiową jest delikatniejsza. Reszty podrobów też nie jadam. Mój M za to je większość chyba byłoby łatwiej wymienić czego nie lubi
Spinka_86 lubi tę wiadomość
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Znowu.ta.kryska wrote:Możesz sobie pisać co chcesz. Podobnie jak ja. I wiesz co? Zdradzę ci tajemnice: Czytać tez możesz co chcesz! Fajnie mieć wolny wybór, wiesz?
Nie bede sie tu z Toba przekomarzac bo nie widze najmniejszego sensu.
Nie o to tu chodzi, tak jak napisalam nie podoba sie to narazie. Temat uwazan zs zamknięty.Spinka_86 lubi tę wiadomość
-
Pilik dzięki za wiedzę Ja kawę piję rozpuszczalną z 1 łyżeczki pół napól z mlekiem, więc nie jest to prawdziwa kawa, ale też pewnie nie jest dobra.
Będę z tym walczyć, pewnie jak zajdę w ciążę to i tak odstawię takie używki
W każdym razie staram się za to jeść regularnie i nie jeść 4 h przed snem, chociaż tyle
San, Słońce, nie trać nerwów na takie cośSanKwt lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
gacka89 wrote:Nie ma dla mnie roznicy jak jest przygotowana moja man ggotje czesto psu i odczucia podobne były. Z watrobka mam do takiego stopnia ze jestem w stanie wyczuc ze jest do czegos dodana zadne sosy nic bie działa. Gorzej jak w ciąży bedzie mbie ciagli na nia hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 18:34
-
Jak bedziecie chcialy to moge wam pokazac przyklady z mojego jadłospisu zrobionego pod pcos
SanKwt, Sońkaa lubią tę wiadomość
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda nie ma za co jakbyście mialy jakieś pytania albo szukały inspiracji kulinarnych w miarę zdrowych to zapraszam na priv co by wątła nie zaśmiecać z ciekawości wstałam sprawdzić składy orzechów, mam aktualnie pistacje solone i ziemne solone i w pistacjach skład: pistacje i sól więc super! A ziemnych jeszcze olej palmowy, wiec gorzej ale jednak chipsy nie mają żadnych wartości, a w orzeszkach jest coś mimi złych dodatków przy słodkich trzeba uważać zeby miodem było słodzone a nie słodzikami... a taka kawa to jak nie kawa! No ale na pewno dużo jest zdrowszych napojów. Polecam zagłuszać głód herbatą czerwoną, białą, rooibosem czy ziołowymi. Jest duzo przyjemnych mieszanek tylko trzeba znaleźć coś dla siebie
SanKwt i bardzo dobrze! Jak dobrze się czujesz to najważniejsze cały czas się mylę jak Ciebie czytam bo inna dziewczyna na forum ma identyczny awatar!SanKwt lubi tę wiadomość