Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
To koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki bety 3mam kciuki )
Co do chorób i złego samopoczucia to ja wczoraj miałam tragedię;/ cały dzień strasznie bolała mnie głowa i było mi niedobrze ... w pracy ledwo dałam radę.... ale najgorszy był powrót do domu... wsiadłam do tramwaju i po jakiś 10 min. zaczęło mi się robić słabo, czułam jak się robię blada ... musiałam wysiąść wcześniej bo chyba bym padła a świeże powietrze mi pomogło.... dziwne to było .... do tego boli mnie lewy jajnik a okresu jak nie było tak nie ma.. chce już piątek i zadzwonić do lekarki...
-
Anuska pocichu gratuluję!
Aga koniecznie skonsultuj bo to dziwne. Ktory dzień cyklu?
Ja za to mialam ponad dzien przerwy i wrocila jakby @ ale taka ze wkladka mi wystarczy, bo slady zostaja tylko na papierze.
Wczoraj zrobilam wyniki lf, fsh i prolaktyne.
Ale sie wlasnie zalamalam do tego gina drugiego termin dostałam dopiero na 17 listopadaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka dzisiaj to już 40 dc i w pt. bd 13 dzień po odstawieniu dupka i dzwonie do lekarki bo mnie szlag już trafia;/ nigdy po dupku nie miałam takich długich cykli!! wiem, że teraz brałam go od 19stego a nie 16stego dnia cyklu ale to z uwagi, że dopiero wtedy miałam wizytę w klinice... naprawdę już nie wiem co się dzieję z tym moim organizmem ;/
-
Napewno musisz skontrolować. Ja chyba zapisze sie na srode za tydzien jak sie uda do tego mojego gina zeby powiedział co sie dzieje a przy okazji by sprawdzil czy sie owu zapowiada bo to bedzie akurat 12 dc.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
agaaa90 wrote:Gacka dzisiaj to już 40 dc i w pt. bd 13 dzień po odstawieniu dupka i dzwonie do lekarki bo mnie szlag już trafia;/ nigdy po dupku nie miałam takich długich cykli!! wiem, że teraz brałam go od 19stego a nie 16stego dnia cyklu ale to z uwagi, że dopiero wtedy miałam wizytę w klinice... naprawdę już nie wiem co się dzieję z tym moim organizmem ;/
Stres"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Stres na pewno swoje robi, ale pewnie to nie tylko jego wina..... zobaczymy w pt jak się dodzwonię do lekarki... pierwszy raz tak mam, że tyle muszę czekać na @ po dupku.... i to fatalne samopoczucie wczoraj... wszystko będę musiała jej powiedzieć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 12:38
-
Dziewczyny, u mnie dziwna przypadłość. Wcześniej to plamienie a dziś po 19 poczułam, że mi mokro. Nie zdążyłam do łazienki, a miałam juz przesączone spodnie. Krew. Czekam na męża, zwalnia się z pracy i jedziemy do mojego ginekologa30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej.
Dzis zakrecony dzien nie mialam kiedy wskoczyc na forum.
Anuska gratulacje;) i nie martw sie na zapas;) mysle ze wynik na Twoim etapie jest ok;)
W piatek bedzie wyzsza;)
Erastel ooo jej koniecznie napisz co sie stalo. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy.
Biedroneczko a Ty jak sie czujesz? Zgaga przeszla troche;)?
U mnie na @ sie nie zapowiada, nie boli mnie brzuch ani piersi..
Czekam do niedzieli jak @ nie przyjdzie to testuje ale mysle tak sobie ze przez chorobe mic sie nie zadzialo albo owu się przesunela i nie wiem kiedy wredota sie pojawi.
-
Dziewczyny, okazało się że pękł mi Polip w macicy. 3tyg temu co nie bylo:/lekarz podejrzewał krwiak wewnatrzmaciczny,który mógł skutkować poronieniem. Mój lekarz stwierdził, że nie wie czy to poronienie. Ja pierdole ! Za przeproszeniem jak można nie wiedzieć. Jutro jadę do innego lekarza ;( tak mi źle!30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel