Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka,a może akurat co? ja się mam w tym miesiącu wstrzymać że staraniami. Może i dobrze bo przynajmniej w listopadzie będę już po lekach od endokrynologa, więc mam nadzieję, że w listopadzie już tsh pięknie spadnie i się uda.30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Bliźniaki u mnie były bardzo prawdopodobne ponieważ i moja babcia i dziadek byli z bliźniaków a u mojego M dziadek był z bliźniaków. Ale gin na wizycie powiedział ze jedno i to sie nie zmieni takze kamień z serca. Chociaż dwójka za jednym razem tez okej
-
Cześć dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam, głównie z braku czasu.
Niestety kolejny miesiąc stracony, dzisiaj rano dostałam plamienia, więc @ przyjdzie jak w zegarku Rozpoczynamy 5 cykl...
Gratuluję wszystkim, którym się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 14:08
-
Czesc dziewczyny
Bylam dzisiaj u gin jeetem w 4tc, zrobila mi badanie, endometrium mam grube i wszystko w porzadku. Odebralam bete mam 159,70 i gin nie kazala mi juz wiecej robic bety. 20.10 mam kolejna wizyte i mam nadzieje ze juz bedzie widac pecherzyk.
Dostalam zwolnienie na dwa tygodnie ba razie dolozyla mi tez luteine dopochwowo, bo mam skurcze. Mam leze i sie nie przemeczac. Nie moge uwiezyc jestem taka szczesliwa dzisiaj powiedzialam moim rodzice oraz mamie meza. Jak zanioslam zwolnienie do pracy to nie zdazylam z kadr wyjsc juz wszyscy wiedzieli.
Biedroneczka na pewno nieziemskie uczucie. -
Aaa Biedroneczka to cudownie! To skoro serduszko to raczej już drugie się nie pojawi ale cudownie! Zazdroszczę
Anuś ka cudowne wieści!! Beta piękna, odpoczywaj i dbaj o siebie u mnie jakby się udało w tym cyklu to musi byc wszystko ok bo mój gin wyjeżdża i pierwsza wizyta i ew. L4 by były w 6tc! Ale liczę na to bardzo, echhh! -
Hej.
Erastel dobrze ze wszystko już dobrze, hak napisalas tego posta to potem myslalam o Tobie, w sensie jak sie masz.
Anuska super ze beta wzrosla , teraz mozesz byc szczesliwa;) zycze duzo zdrowka dla Was , dbaj o Was;)
Biedroneczka tez wilalabym miec najpierw jedno a potem drugie;) oczywiscie nie wybrzydzam blizniaki to przeciez dwa szczescia zamiast jednego;)
A co di bicia serduszka to dla mnie mega wzruszajace , nawet na filmach sie wzruszam;)
Pilik tez licze ze tym razem sie uda, bede wtedy najsczesliwsza na swiecie;)
I oczywiscie zycze tego samego Tobie
Jak by sie udalo to mój M mial by wspanialy prezent na urodziny 13 pazdziernika , planuje testowac w niedziele.. ale jak by wyszly II to moze udalo by sie mi wytrzymać do tego 13;)
pilik, Nikusiia, Biedroneczka94 lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Marudaruda a jak u Ciebie? W jakim momencie cyklu jesteś?
U mnie właściwie nie dzieje się nic. Mam 21 dc, 9 dni po HSG. Czasami pobolewają mnie jajniki, ale na bank to efekt po HSG, tak jakby "pracowały". Największe boleści miałam jakoś pod koniec zeszłego tygodnia, nawet w tygodniu teraz miałam jednego dnia rano taki metaliczny smak w ustach i raz plamienie brązowe z rana po przebudzeniu. Czekam na @, bo nie liczę na nic, mamy z mężem trochę kryzys i było tylko jedno , zaraz po HSG... (przed HSG nic, bo najpierw @, a potem post przed badaniem). Nawet raz chyba 2 dni temu mierzyłam rano temperaturę to było 36,09 - beznadzieja... Za tydzień w piątek, 13-tego, mam wizytę u gina, zobaczymy co powie. Idziemy razem z mężem, żeby ocenił jego wyniki z badania nasienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 19:05
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.