Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88 wrote:U mnie negatyw
Marudaruda, mi88 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
To teraz czekaj na @ zaczniesz nowy cykl i nowe starania :* wiem, że nie brzmi to zbyt pocieszająco, ale patrząc na mnie gdzie w ogóle nie mam okresu i właściwie dopóki go nie dostane żadnych najmniejszych szans na ciążę to masz ten plus , ze jednak Twój organizm nie ześwirował tak jak mój Ojj dziewczyny ile musimy się naczekać, denerwować a o naszych domysłach już nie wspomnę....
mi88 lubi tę wiadomość
-
Mi przykro:( tak czytałam wczoraj Twoje wpisy i po cichu trzymałam kciuki. Ale @ jeszcze nie ma więc zawsze cień szansy pozostaje:)
mi88 lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Mi przykro mi, ale trzymam kciuki za następny cykl.
Byłam dzisiaj na progesteronie, nie wiem czy nie za późno powinnam w piątek zrobić, ale pan był zamknięty i poszłam dzisiaj a dzisiaj ok 10 dpo. No ale trudno chociaż mniej więcej będę wiedzieć jak to wygląda, szkoda tylko że do piątku muszę czekać na wynik przez święto.mi88 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Dziękuję, dziewczyny
Gacka, będziesz miała chyba lepszy pogląd na to, czy są szanse na dwie kreski, jeśli robisz progesteron tak późno.
Chyba muszę coś wymyślić, żeby nie spędzić na forum kolejnego miesiąca i wziąć się do życiagacka89 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi - tule mocno przyjdzie na Ciebie wkrótce czas na pewno! Może prezent na Mikołaja piękny?
Ja się czuje lepiej, ale czuje cały czas tą nerkę. Jestem dzisiaj na czczo i czekam na usg... już mi się słabo zaczyna robić a nadal nikt nie przychodzi po mnie... dali mi jakieś leki po których pije jak słoń i sikam co chwile, ale to chyba dobrze...mi88, agaaa90 lubią tę wiadomość
-
Pilik dobrze, ze chce się sikać to dobry objaw oby tylko zaraz Cię zabrali na to usg bo jeszcze nam padniesz z głodu i żołądek będziesz miała przy kręgosłupie ;p
Mii ja żeby nie myśleć jadę dzisiaj z M szlifować i przy okazji dowiedziec się od panów elektryków co spartolili z robotą, ze w gniazdkach nie mamy prądu wrrr.... oby nie trzeba było kuć bo wtedy znowu będziemy z robotą do tyłu ;/
-
Ajj, Mi, przykro mi bardzo Widocznie to jeszcze nie był Twój czas. Ja ostatnio tak skutecznie sobie wbiłam do głowy, że czas na staranie się zdrowej pary to rok, że jakoś czuję się wewnętrznie uspokojona, nie wsłuchuję się w swój organizm jak dzik, nie wymyślam objawów i nawet przestałam popadać w depresję. Tak, czuję się o wiele lepiej. Najtrudniej było zmienić podejście.
mi88 lubi tę wiadomość
-
Mi, a ja powiem tylko, że też mi smutno z powodu Twojego testu, ale jednocześnie witam w nowym cyklu, ja dzisiaj 2 dc Leci mi jak z kraniku, za tydzień w środę szpital i tylko coraz bardziej się denerwuję.
Biorę ovarin od 5 dni jakoś i słuchajcie, nie wiem czy to jego zasługa, ale tak mnie wczoraj wzięło, że chyba pierwszy raz w życiu tsk żałowałam że mam @ Widzę takie zmiany od razu, bo moje libido to raczej na poziomie zerowym zazwyczaj, a tu taka chcica No zobaczymy, zażywam regularnie i jeżeli to jego zasługa to chwalmy pana!mi88, HopeandFaith lubią tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda to ovarin tez tak miałam aż mój K. byl w szoku haha
Marudaruda lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej dziewczyny mam pytanie znowu dotyczace dupka. Mam brac niby od 16 dnia, ale wiem ze po poronieniu moze owulka byc inaczej, i prawdopodobnie mam dzisisj bo mam mega wzdety brzuch i bola mnie jajniki (17dc) i dupka wezme dopiero jutro. A teraz mam brac go przez 12 dni a nie jak 10 myslicie ze dobrze robie.
-
Marudaruda, kochana jesteś Będziemy razem walczyły o listopad Kiedy zaczęliście "nie na poważnie"?
Mi by się taki ovarin przydał, a nie mogę go brać niestety muszę poczytać, gdzie znaleźć sam mio-inozytol...
U mnie każdy miesiąc po tej biochemicznej to straszne nadzieje - miesiąc temu też przecież 9dpo wyszedł mi ślad drugiej kreski po pół godzinie, był taki zaciek różowy, i to chyba przez to. Też się wtedy nakręcałam.
W tym miesiącu też, a przecież @ przesunął się tylko o pół dnia...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo