Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie coś strasznie boli podbrzusze dziś, aż się prawie rozpłakałam z bólu, kiedy kolega powiedział coś śmiesznego w pracy i zaczęłam się śmiać nieświadoma tego, że nie powinnam
Nie wiem, co to. Dobrze, że jutro to usg.
Marudaruda, pochwal się wypisem, jak dostaniesz.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Najważniejsze, żeby wizyta była na kilka dni przed owulacją. Żeby było widać, czy jest pęcherzyk.
I w zależności od tego lekarz powie, co dalej No chyba, że chcesz od razu zrobić jakiś komplet hormonów itp., ale nie wiem, czy póki co jest sens. Myślę, że trzeba zacząć od takich zwykłych, które kobiety powinny robić co roku niezależnie od tego, czy się starają o dziecko. Ale to Ci lekarz powinien zlecić
Nie wychodzę dzisiaj Jakaś popieprzona na maksa lekara siedzi, z ryja widać, że sukowata i powiedziała, że "proszę wybaczyć, ja tego wyciągać nie będę" i że "jak wrócę z krwawieniem drugi raz do szpitala to już nie będzie tak miło"... Ale ja nie krwawię tylko delikatnie plamię, a to przecież normalne skoro coś było nacinane. Rozmawiałam z pielęgniarką, która tu zmienia obok łóżko i pyta się jak się czuję itp i mówię, że po prostu jestem wkurwiona, bo widać że ta lekarka jest jakaś nie halo. A ona do mnie "no co mam pani powiedzieć...". Czyli każdy wie jaka jest. A Misiek ma dzisiaj wolne i mieliśmy sobie fajnie spędzić wieczór."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Maruda ale po narkozie to zazwyczaj trzymaja dobę prześpisz sie i juto rano wrócisz do domu .
Ja malo udzielam sie dzisiaj bo rano bylam na zakupach kupiłam przyjaciółce prezent na urodziny i tera szukam prezentu dla siostrzenicy 10lat na urodziny jakies pomysły ? Pozniej z M byliśmy na zakupach bo zaczynamy powoli remont:) -
To nie była taka zwykła narkoza, to trwało chyba z 15 minut max. Leżała ze mną babka starsza i miała łyżeczkowanie i już poszła do domu, a miała tak samo jak ja. Nic już nie zrobię, ale dowiem się jak się nazywa i wystawię jej opinię w necie.
Prezent dla 10latki. To zależy czy ma jakieś zainteresowania. Czy coś szczególnie lubi? Może jakaś torebka albo wypasiony plecak? Każda kobieta to lubi"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
welonka wrote:Dziewczyny jak któraś chciałaby mam do oddania całe opakowanie clo ,ja mam nadzieje ze w najbliższym czasie mi nie będzie potrzebne a którejś z Was moze pomóc.
Możliwe, że ja będę potrzebować, ale dowiem się dopiero we wtorek."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
welonka wrote:Dziewczyny jak któraś chciałaby mam do oddania całe opakowanie clo ,ja mam nadzieje ze w najbliższym czasie mi nie będzie potrzebne a którejś z Was moze pomóc.
Swoją drogą, mam dzisiaj strasznie słaby humor. W pracy średnio, potem przeczytałam tu na forum jakieś negatywne opinie na temat tego ginekologa, do którego jutro idę - a wiązałam z tą wizytą spore nadzieje i do tej pory wszyscy go chwalili. Potem zadzwoniła pani z informacją, że muszą mi odwołać wizytę u hematologa i albo idę jutro o 15, albo mam próbować łapać termin w przyszłym roku. Więc znowu muszę się zwolnić z pracy wcześniej.
Ale może to dobrze, będę już miała skonsultowane te moje mutacje przed wizytą u ginekologa...
Z plusów to to, że mam super rozciągliwy śluz dzisiaj. Trochę szybko - szczególnie że test owu w ogóle nie wychodzi - ale nie ufam testom do końca. Mam nadzieję, że to USG się uda jutro i dobrze wyjdzie. I że lekarz jednak będzie sympatyczny.
welonka lubi tę wiadomość
Maruda nadrobicie Przytulanki xdrowko ważniejsze;)
Kurcze dziewczyny, poradzcir mi co robic;/ od pazdziernika biore Euthyrox 25 i zaczęłam tyć w sensie tylko w brzuchu. Puchne strasznie i 3kg do przodu. Co to ma być ja sie pytam:(30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Mi, jakbyś poczytała o moim to włosy by Ci dęba stanęły Szczególnie na wątku Invimedu poznańskiego. Ale na razie się nie zrażam. Przed chwilą była u mnie taka fajna pani położna z nocnej zmiany i miło mi się zrobiło, bo pytała jak tam, jak się czuję, jak ten tampon. Pytałam o wenflon i mówiła, że jak się dobrze czuję to właściwie nie potrzeba i mi go wyjęła. Jutro rano mają mi też wyjąć ten tampon i przez jakiś czas obserwować jak tam się wszystko zachowuje. Powiem Wam, że to straszne uczucie, tym bardziej, że on tam na razie jest na stałe i nie wyciągany nawet do sikania Szczególnie, że nigdy nie nosiłam tamponów (głównie dlatego, że jakoś strasznie mnie uciskały po aplikacji, może teraz po tym poszerzeniu inaczej będzie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 20:51
mi88 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.