Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dzisiaj znowu test owulacyjny. Kreseczki jakby troszeczkę jaśniejsze niż wczoraj. Chyba oszaleję czekając co dalej. W sobotę wybieram się na test obciążenia glukozą...PCOS
LH:FSH= 1,30 --> 1,04
TSH 1,48 --> 1,27
Testosteron 0,82 --> 0,39
WitD <20
Inofem od 02.2018 -
Dziewczyny, jesteście nieocenione! Dziękuję bardzo! :* W takim razie zaznaczę sobie na wykresie 7,8,9 pozytywy i zobaczymy, jak to się pokryje ze śluzem i tempką, bo póki co ovufriend mi nie zaznaczył owulacji. Całe szczęście serduszek było dużo w tym cyklu ^^
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, jesteście nieocenione! Dziękuję bardzo! :* W takim razie zaznaczę sobie na wykresie 7,8,9 pozytywy i zobaczymy, jak to się pokryje ze śluzem i tempką, bo póki co ovufriend mi nie zaznaczył owulacji. Całe szczęście serduszek było dużo w tym cyklu ^^
Trzymam kciuki :*Kasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Hej, mam pytanie. W zeszłym tygodniu przypadkiem zauważyłam, że z piersi przede wszystkim z prawej leci mi jakby "mleko" Mleczno lekko żółte coś, z drugiej wyglądało to jak mleko zmieszane z wodą. Pierwszą rzeczą był test, ale negatywny. Cztery dni później dostałam @, w zasadzie to jeden dzień trwała potem to było plamienie. Więc to się zaczęło jakby 8dpo. Dzisiaj zrobiłam prolaktynę i jest w normie. Cycki wymacane nic nie wyczułam. Do lekarza ide, ale jakoś próbuje znaleźć przyczynę żeby się nie denerwować. Jakieś pomysły, któraś z was tak miała?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
sabink9018 wrote:Powiedźcie mi czy jest sens testować.pierwszy dzien miesiączki 19 marca przytulania 31 marca 13 dzien cyklu. cykle ok28 dni 29 dni.klucie jajnika ok jakos pare dni po stosunku po dniach plodnych.
-
gacka89 wrote:Hej, mam pytanie. W zeszłym tygodniu przypadkiem zauważyłam, że z piersi przede wszystkim z prawej leci mi jakby "mleko" Mleczno lekko żółte coś, z drugiej wyglądało to jak mleko zmieszane z wodą. Pierwszą rzeczą był test, ale negatywny. Cztery dni później dostałam @, w zasadzie to jeden dzień trwała potem to było plamienie. Więc to się zaczęło jakby 8dpo. Dzisiaj zrobiłam prolaktynę i jest w normie. Cycki wymacane nic nie wyczułam. Do lekarza ide, ale jakoś próbuje znaleźć przyczynę żeby się nie denerwować. Jakieś pomysły, któraś z was tak miała?
Jeżeli płyn wyciekł z obu sutków to raczej podejrzewam, że z powodu jakiś zawirowań hormonalnych. Też mi na myśl przyszła prolaktyna, no ale piszesz, że jest w normie. Zrób może jeszcze raz test i czekaj na wizytę u lekarza. Może pozleca Ci jakieś badania. Kiedy masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 22:08
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Do internisty w przyszłym tyg, do gina niestety dopiero za dwa tygodnie miałam robione badania w styczniu i wszystko było elegancko.
Teraz tylko z jednego leci, i to też nie samo tylko jak nacisne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 22:16
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Do internisty w przyszłym tyg, do gina niestety dopiero za dwa tygodnie miałam robione badania w styczniu i wszystko było elegancko.
Teraz tylko z jednego leci, i to też nie samo tylko jak nacisne.
To internista też badania zleci Daj znać co i jak, bo sama jestem ciekawa.
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Mnie dzisiaj pocieszyła klientka. Starała się ponad rok i udało się w końcu A też już robiła wszystkie badania łącznie z hsg, jest już po 30tce dlatego zaczęli się diagnozować juz po pół roku i wszystkie wyniki mieli ok. Teraz chcieli drugie i też dopiero po pół roku się udało. Także mam nadzieję że na każdą z nas przyjdzie czas
Beatrix_, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r.